kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 [2]
Друк
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Автор Тема: А в чому власне проблема?..    (Прочитано 1310 раз)
ANRI
Новачок
*

безмежно люблю

442677229
Перегляд профілю
« Відповідь #15 : 03 Листопада 2008, 01:06:55 »

у нас нажаль дуже багато проблем пов"язаних з дезінформацією...і цієї інформації не вистачає у всіх галузях, іноді нам не данно знати, що ми наспрвді їмо, а це страшновато...
Звичайно, потрібно вести роз"яснювальні акції, можна і у вигляді конкурсів...
Страшенно не люблю, коли кажуть, от  "є проблема, я її ВАм скажу, а так як у Вас є можливість, то ця проблема автоматично стає Ваша, я свою міссію виконав, я сказав." Навіть якщо є якісь можливості без ініціативних та активних людей анічогісінько не вийде...У кожного з нас є можливість...
Гарна ідея, щодо того, аби роздати усім організаціям по постаті, і щоб кожен цим займався, а це реально, у кожному місті є молодіжна рада чи громадська рада, де й можна це все обговорити і я думаю громад. організації підтримають. Лише потрібно подумати у якому форматі це все може відбуватись. Можливо якісь дебати, листівки, статті у молодіжних газетах, кураторські години у навчальних закладах...це все реально! потрібно лише діяти....кожному!...один все не зможе...
Записаний

Шлях з тисячі миль починається з першого кроку
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #16 : 03 Листопада 2008, 10:35:02 »

Пропоную об'єднати зусилля всім громадським організаціям Подільського регіону (за бажанням, звісно) та зайнятися популяризацією постаті Устима Кармалюка - нашого українського Робіна Гуда. Керівника повстанського руху на Поділлі у 1813—1835 роках проти національного і соціального гніту російською адміністрацією та дворянством.
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!

Сторінок: 1 [2]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: