|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #45 : 10 жовтень 2008, 00:07:20 » |
|
ТНМК ... я не слухаю, і бажання такого після концерту не виникло А вони виступили просто жахливо!!! Звук був дійсно дуже поганий, слів не чути... та й пісні, на мою думку, співали не найкращі свої....  А взагалі я їх люблю... тому й така розчарована...(( [/quote] по ходу ми були на різних концертах...мені все сподобалось!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
mak7ka
|
 |
« Відповідь #46 : 10 жовтень 2008, 11:08:35 » |
|
ага, а Ви хотіли, щоб все поставлено чітко і красиво(як у Кіркорова чи Софьї Міхайловни?  ? коли живий концерт не відрізнити від студійного запису???) Все_таки, то був живий концерт, і всі гурти відбомбили на славу)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #47 : 10 жовтень 2008, 12:31:35 » |
|
ага, а Ви хотіли, щоб все поставлено чітко і красиво(як у Кіркорова чи Софьї Міхайловни?  ? коли живий концерт не відрізнити від студійного запису???) Все_таки, то був живий концерт, і всі гурти відбомбили на славу) амінь))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
HAnS
Новачок
|
 |
« Відповідь #48 : 10 жовтень 2008, 12:56:05 » |
|
ага, а Ви хотіли, щоб все поставлено чітко і красиво(як у Кіркорова чи Софьї Міхайловни?  ? коли живий концерт не відрізнити від студійного запису???) Все_таки, то був живий концерт, і всі гурти відбомбили на славу) Якби то була моя звична музика, мене б тут не було  Це був живий концерт і виступом ВВ, і MHXL я задоволений. А ТНМК - ні. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Fate
Я вірю!!!
Постійний користувач

м. Українка (Київщина) - Київ
|
 |
« Відповідь #49 : 10 жовтень 2008, 20:59:56 » |
|
Я дУжЕ хотІлА ПоЗнаЙоМитИсЬ в ЖиВу з тиМи Кого не ЗнаЮ, а З тИмИ кого ЗнАю - БлиЖчЕ ( еге ж СеречКін ).... КоНцЕрТ в приНцИпі споДобаВся, Не СкаЖу, що прям ДужЕ-дУже...
Так нагоцаласЬ під МНXL та ТНМК, що коли виступали ВВ, то я була вже в стані сну..... БУЛА ВСІХ ДУЖЖЕ РАДА БАЧИТИ!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине... От де,люде, наша слава Слава України! Без золота, без каменю Без хитрої мови, А голосна та правдива, Як Господа слово.
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #50 : 12 жовтень 2008, 17:35:14 » |
|
БУЛА ВСІХ ДУЖЖЕ РАДА БАЧИТИ!!!!!
Аналогічно! Тобто, взаємно... 
А мені ТНМК сподобались! Особливо масове виконання пісні "Віва Україно!" 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
Самотня_Таємниця
|
 |
« Відповідь #51 : 12 жовтень 2008, 21:21:47 » |
|
БУЛА ВСІХ ДУЖЖЕ РАДА БАЧИТИ!!!!!
Аналогічно! Тобто, взаємно... 
А мені ТНМК сподобались! Особливо масове виконання пісні "Віва Україно!"  Ги =)) ми тільки на нього і потрапили =))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Моя хата з найкращого краю в світі! 
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #52 : 12 жовтень 2008, 23:20:14 » |
|
Я дУжЕ хотІлА ПоЗнаЙоМитИсЬ в ЖиВу з тиМи Кого не ЗнаЮ, а З тИмИ кого ЗнАю - БлиЖчЕ ( еге ж СеречКін )....
Лєн, ну не скажу, що ми прям пізнали карму один одного досконало, але перші кроки у цьому напрямі були здійснені!  ) Так нагоцаласЬ під МНXL та ТНМК, що коли виступали ВВ, то я була вже в стані сну..... БУЛА ВСІХ ДУЖЖЕ РАДА БАЧИТИ!!!!! аналогічно!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
fargus-ob
|
 |
« Відповідь #54 : 13 жовтень 2008, 19:24:13 » |
|
по ходу ми були на різних концертах...мені все сподобалось!!!  про смаки не сперечаються... Але, як вже писала нижче, не сам концерт був для мене головним!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Lawyer
Користувач

Слава Україні!!!
|
 |
« Відповідь #55 : 01 січень 2009, 20:41:15 » |
|
Прошу звернути увагу всіх небайдужих на цю статтю! Як на мене НББ нахабно обливають брудом...  "Рабочая газета". 17.09.2008 , № 170 от 17 сентября 2008 г. «Гламурный» Мазепа Как известно, страна уже десяток лет ищет своих новых героев. Нормальное движение в любой независимой державе, если бы не тот факт, что героев нынешний режим ищет в основном на помойках истории. Так сейчас тщательно очищается проклятый церковью и преданный анафеме гетман Мазепа. Правда, иногда в своем стремлении угодить режиму наши придворные историки вкупе с мальчиками-”грандоедами” доходят до полного абсурда. Недавно в Днепропетровске состоялась презентация всеукраинского проекта с очень знаковым названием “Мазепа made in Ukraine”. В аннотации было сказано: “Проект передбачає низку заходів, покликаних відкрити новий, гламурний погляд на видатного українця...” Кем только Мазепа уже не был — и героем Украины, и великим политиком, и поэтом. Наконец, получил почетное звание “гламурный”. Презентация шла по сценарию: сначала перечисление заслуг “великого украинца”, затем перечисление всех мероприятий, направленных на увековечивание его памяти, среди которых значились просто несуразные акции. Например, конкурс сочинений среди школьников на тему “Кто для меня Иван Мазепа?” На вопрос, не рано ли детям поднимать такую сложную и неоднозначную тему, координатор организации “Громадський рух “Не будь байдужим!” (застрельщик данной акции) в Днепропетровске Игорь Кручик ответил просто и лаконично: “Ничего, что у ребенка нет информации по данной теме, мы просто хотим, чтобы он высказал свое отношение к этой личности”. Вот так! Оказывается, не нужно иметь информации по теме, чтобы высказывать о ней мнение. Под конец мероприятия организаторы явно занервничали, сценарий был развален. Им так и не удалось убедить большую часть журналистов в величии проклятого собственным народом гетмана, как и в том, что подобные акции якобы ставят во главу угла объединение Украины под знаменем одной национальной идеи. Неужели же Бандера, Мазепа, НАТО, язык — это то, что нужно для единения страны? А может, как раз наоборот? К сожалению, теперь “по наводке” Министерства образования эксперименты по промыванию мозгов и расщеплению сознания будут ставиться на детях. Их психика менее устойчива, чем у взрослых людей, поэтому авось что-то и получится. Днепропетровск. Автор: Виталий СВОБОДИН. http://rg.kiev.ua/page5/article11667/
|
|
|
|
|
Записаний
|
Слава Ісусу Христу!!!
|
|
|
|
Конструктор
|
 |
« Відповідь #56 : 01 січень 2009, 22:08:19 » |
|
Здається, особистісно-орієнтоване навчання (основний напрям у сучасній педагогіці) якраз і передбачає винесення на обговорення саме таких складних і неоднозначних постатей, до яких і належить Іван Мазепа. Тим більше, що учень восьмого класу, на сьогодні - людина, що формується і визначає життєві пріоритети. Цитата з сайту http://www.ukrlit.vn.ua/article/1076.html: У учнів 7,8,9 кл. Відбуваються якісні зміни у літературному їх розвитку. Ставлення їх до мистецтва в основному визначається, вони формуються як кваліфіковані читачі.
Учень у цьому віці переходить від чисто моральних оцінок вчинків до естетичного сприйняття мистецтва.
Книга починає сприйматися не тільки як об'єкт пізнання, але й як об'єкт художньої цінності.
Старший підліток часто зосереджений на своєму внутрішньому світі і шукає в творах співзвучні йому мотиви. Книга починає розглядатися ним часто як джерело власних радостей чи печалей і оцінюється перш за все в залежності від того, наскільки вона співпадає з його особистими переживаннями.
Це вік самовираження. Це самовираження буває настільки сильним, що часто аналіз твору діти підміняють аналізом власних переживань або роздумів на теми, які цікавлять їх. Тому тут необхідні такі форми аналізу, які б органічно поєднували особисті оцінки, устремління до самовираження з виробленням у них об'єктивного погляду на твір.
А виховання читацьких якостей вимагає більшого включення в програми теоретико-літературних понять, знань, вимагає об'єктивних критеріїв підходу до твору. Тож, як бачимо, винесення на обговорення постаті Івана Мазепи лише посприяло б розвиткові здібностей критично мислити. А "борзописательство" на кшталт того, яким займається В. Свободін, критикою можна назвати лише формально, та й то з натяжкою  . Хоча, зізнаюсь, мені теж стало трохи не по собі  .
|
|
|
|
« Останнє редагування: 02 січень 2009, 10:51:32 від Конструктор »
|
Записаний
|
Мислю - отже, існую!
|
|
|
|
Конструктор
|
 |
« Відповідь #57 : 02 січень 2009, 11:11:12 » |
|
Коли в усіх школах вивчали біографії Лєніна і Крупської, хто б міг допустити якісь "різночитання"? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Мислю - отже, існую!
|
|
|
liberakatnem
Новачок
|
 |
« Відповідь #58 : 18 червень 2009, 04:03:03 » |
|
На додачу можу сказати, що Мазепа перед смертю був висповіданий православним румунським священиком й прийняв причастя - що для відлученого неможливо. На протязі століть його тіло лежало у храмі.
Тобто, дана анафема не була сприйнята румунською церквою.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Kyryan
|
 |
« Відповідь #59 : 18 червень 2009, 12:47:25 » |
|
Наскільки я знаю, Румунії тоді не було, були окремі Валахія, Трансільванія тощо. А помер Іван Степанович в Бендерах Молдавському краї, а ні як не румунському, якого тоді в 1709 не було.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Pereat mundus, fiat ars.
|
|
|
|