|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #15 : 15 Серпня 2008, 15:48:49 » |
|
Асетія?! а де це?! можливо їй не допомагають, тому що такої країни/ території немає?!  Є Південа Осетія! Так от Осетії не допомагають, бо допомагають державі Грузія, невід"ємною частиною якої є Осетія!!!! Коли допомагали Україні усувати наслідки повені, надавали ж допомогу Україні, а не Тернопільській та Львівській областям!!?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #16 : 15 Серпня 2008, 20:22:17 » |
|
Агресор - це той хто веде військові дії на території чужої держави з метою встановити владу на цій територ1й. Грузія не нападала на жодну іноземну державу, вона проводила заходи щодо врегулювання свого внутр1шнього питання. Росія однозначний агресор.
Так. А щоб було зовсім вже зрозуміло, додам, що Південна Осетія (як і Абхазія та Аджарія) є ЧАСТИНОЮ однієї країни під назвою Грузія.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #17 : 19 Серпня 2008, 21:44:24 » |
|
" The Times: Путин отдал приказ убивать мирных грузинских жителейПремьер-министр России Владимир Путин отдал приказ солдатам заставлять грузин покидать свои дома или убивать отказавшихся. Об это газете The Times рассказала одна из жительниц грузинской деревни Курта вблизи столицы Южной Осетии Манана Диошвили. «Солдаты сказали нам, что у них был приказ от Путина: уходите или будете убиты», - рассказала она. По ее словам, русские солдаты говорили, что жителям надо просить помощи у США, иначе их уничтожат. "http://versii.com/news/159652/
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
maque
|
 |
« Відповідь #18 : 20 Серпня 2008, 01:10:12 » |
|
Як собі хочете, але альтернативу вступу України в НАТО я більше не бачу. Грузія теж, як і Україна, була у складі СРСР, тому це саме могло б відбутися і в Україні. Власної армії ми не маємо, а Росія як держава для мене втратила всі цивілізовані риси. На жаль!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 20 Серпня 2008, 01:12:36 від maque »
|
Записаний
|
Proud 2 b Ukrainian. If I ever betray Ukraine kill me please.
|
|
|
Sfairat
Новачок
|
 |
« Відповідь #19 : 20 Серпня 2008, 13:06:23 » |
|
1-Росія почала відводити свої війська на місця їх постійної дислокації. Тому "Росія-агресор" доволі провокаційна заява.. 2-Росія захищала своїх громадян, яких доволі багато на території Південной Осетії. 3. Європа та НАТО не ідіоти, щоб сваритися з Росією. Ось вам приклад: Д.Мєдвєдєв давав інтерв'ю ВВС. Коли його спитали чого Росія стала агресором і чого вона робить вОсетії, він назустріч спитав чого Європа не є агресором щодо Косово. І чомусь питання було швидко знято і тема закрита! 4. Зважаючи на вище наведений факт, підписи проти Росії - "мартышкин труд". 5. Доречі, у світі завжди діяло "Хто сильніший -той і правий!"..
|
|
|
|
|
Записаний
|
Оптимист надеется, что мы живём в лучшем из миров. Пессимист боится, что так оно и есть!
|
|
|
|
Бєня
|
 |
« Відповідь #20 : 20 Серпня 2008, 13:44:58 » |
|
А ти не думав що післязавтра такий самий захист своїх громадян (попередньо організувавши провокації)Росія може розпочати і на Кримському півострові? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Любіть Україну! Не прокохайте її !! РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ!!!
|
|
|
|
Бєня
|
 |
« Відповідь #21 : 20 Серпня 2008, 13:57:40 » |
|
Як собі хочете, але альтернативу вступу України в НАТО я більше не бачу. Грузія теж, як і Україна, була у складі СРСР, тому це саме могло б відбутися і в Україні. Власної армії ми не маємо, а Росія як держава для мене втратила всі цивілізовані риси. На жаль!
Скільки я тут писав про недоцільність вступу в НАТО,але паRussia мене переконує що доведеться... Нажаль...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Любіть Україну! Не прокохайте її !! РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ!!!
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #22 : 20 Серпня 2008, 14:55:16 » |
|
1-Росія почала відводити свої війська на місця їх постійної дислокації. Тому "Росія-агресор" доволі провокаційна заява.. 2-Росія захищала своїх громадян, яких доволі багато на території Південной Осетії. 3. Європа та НАТО не ідіоти, щоб сваритися з Росією. Ось вам приклад: Д.Мєдвєдєв давав інтерв'ю ВВС. Коли його спитали чого Росія стала агресором і чого вона робить вОсетії, він назустріч спитав чого Європа не є агресором щодо Косово. І чомусь питання було швидко знято і тема закрита! 4. Зважаючи на вище наведений факт, підписи проти Росії - "мартышкин труд". 5. Доречі, у світі завжди діяло "Хто сильніший -той і правий!"..
1. По-перше, щось росія фігово відвотить свої війська!!! Тиждень прошов після того як Мєдвєдєв заявив про припинення "примусу до миру"(а згвалтування - це примус до любові?!), 4 дні пройшло після наказу про відступ російських військ до росії..і що?! російські танки знову вриваються до грузинських міст, давлять танками грузинські поліцейські авто, взривають мости.. По-друге, миротворчества там не було й близько!( http://blogs.pravda.com.ua/authors/potekhin/489ebb59abf7a/) була підготовлена військова агресія проти суверенної держави!!! А Остеія тільки привід!!! Так само як Гітлер напав на Польщу, бо нібито поляки напали на Німеччину!!!  Окуповується пів-країни, знищюються усі стратегічні об"єкти, ведеться масова інформаційна війна, пророблена підготовка до війни(видача паспортів осетинам і абхазам, керують абхазією і пд.осетією ФСБешники, за місяць до війни російські війська увійшли до Абхазії, щоб підготувати плацдарм) - і це росія не агресор?!  2. ага, просто усі 30 тисяч абхазів працюють на заробітках в росії, тому усі радо взяли паспорти кацапєтії..а ось хто при владі в Осетії: "Начальник тамошнего КГБ Анатолий Баранов раньше возглавлял ФСБ Мордовии, начальник МВД Михаил Миндзаев — аппарат МВД Северной Осетии, министр обороны Василий Лунев был военным комиссаром Перми, а секретарь Совета безопасности Анатолий Баранкевич — бывший заместитель комиссара Ставропольского края." ( http://www.ej.ru/?a=note&id=8288) 3. Щодо Косово повністю погоджуюся. Визнання його незалежності помилка!!! Адже тепер по всьому світу почнуться конфлікти по типу балканського, "російсько-грузинський" конфлікт тільки початок...на курсі Крим. Україна..  5. І що?! то може хай китайці з американцями розбомбялть увесь світ?! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
м. Донецьк
|
 |
« Відповідь #23 : 20 Серпня 2008, 15:06:53 » |
|
А це вже не важливо, чому вони взяли собі російські паспорти....факт - в Осетії багато росіян- "граждан России", ось страна захищає своїх граждан
|
|
|
|
|
Записаний
|
Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #24 : 20 Серпня 2008, 20:27:14 » |
|
ага...Касапи так і дадуть їм ладу!!! Так само як вони дають ладу у себе дома - окрім великих міст , інші території це бідність бруд і алкоголізм!!! І то завдяки нафті і газу!!  Щодо США і Росії - це дві "супердержави"...тільки одна з приставкою "екс"  І щоб позбутися оцієї приставки "екс", росія готова бомбити всіх і вся!! І що мене найбільше непокоїть, так це тк що наступними будемо ми...наступне місце миротворчества Крим...  п.с. щодо "обнести колючим дротом"..так під час виборів 2004 року обидві сторони вилили одна на одну багато бруду..і продовжують це робити до цієї пори..при цьому їм пофігу, що це розколює країну!!! Головне дорватися до влади!!!  І ось, що мене цікавить чому ми прості громадяни України так зациклюємося на тому що нам говорять ті мудаки що при владі?! Чому ми радо сприймаємо ту локшину що нам вішають наші політики?! Це що груповий(всеукраїнський) сеанс садомахизму з метою розвалу країни?!  п.с.с. особисто я, до того як у мене з№явилися друзі і знайомі в абсолютно усіх куточках країни, теж мислих категоріями: "свій", "чужий", "западенці", "східянки", але після того як познайомився з людьми з усієї України я зрозумів, що нас тупо тримають за лохів і натравлють один на одного як собак!!! Адже абсолютна більшсть українців дуже добре ставиться до своїх співвітчизників з інших регіонів країни!!!! так є незначний відсоток українців, що погано ставляться до "западенцов" чи "східняків" але то в основному недалекі люди, які не думають власною головою, а повторюють за своїми політичними кумирами!!! Так що шануймося дорогі Українці!!! І тримаймося разом!Адже в нашій солідарності наща сила!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #25 : 20 Серпня 2008, 23:23:41 » |
|
1-Росія почала відводити свої війська на місця їх постійної дислокації. Тому "Росія-агресор" доволі провокаційна заява.. Як це? А це нічого, що вона (Росія) окупувала НЕЗАЛЕЖНУ СУВЕРЕННУ державу? Тобто, ти хочеш сказати, що якщо Штати почнуть виводити свої війська з Іраку, то тутже перестануть бути агресором по відношенню до цієї країни? Цікава логіка. А точніше, її повна відсутність!  2-Росія захищала своїх громадян, яких доволі багато на території Південной Осетії.
Да? Якщо керуватися такою "логікою", то тепер Росія може вводити свої віська в будь-яку країну, де є росіяни - звісно, з метою захисту їх від чогось там... Ти уявляєш шо почнеться у світі, коли це стане прецендентом? 
Ось цитатка з однієї статейки:
" Сейчас МИД Эстонии совершенно резонно замечает: если вооруженную агрессию оправдывают защитой интересов российских граждан, то это должно заставить задуматься все страны, на чьей территории проживают граждане России. "
Цілком статтю можна знайти за цим посиланням:http://www.podrobnosti.ua/analytics/2008/08/11/546127.htmlА ось ще кілька цікавих цитаток, звідси ж:Сейчас многие пытаются сыграть на том, что Россия защищает в Осетии своих граждан. Но стоит вспомнить: как только, например, на Ближнем Востоке или в Азии начинается конфликт, все демократические государства немедленно отзывают оттуда своих граждан: и журналистов, и дипломатов, и простых рабочих. Русских в семидесятитысячной Южной Осетии около двух процентов - вывезти их оттуда явно не составляло большого труда. Но нет. Их оставили. Может быть, и для того, чтобы, прикрываясь трупами мирных жителей, погибших от непонятно чьих ракет, заявлять на весь мир об их защите и "принуждении к миру". Если Россия отважилась на откровенную агрессию по отношению к одному независимому государству, то где гарантия, что этого не произойдет и с другими странами? Например, с Украиной. Можем представить и другую ситуацию. 2017-й. Украина официально требует от России вывести ЧФ РФ из Крыма. Та отказывается. На объекты, над которыми развивается российский триколор, приходят судебные исполнители в сопровождении, скажем, "Беркута" и начинают резать замки и ворота, чтобы начать выселение русских с маяков и из бухт. В ответ – стрельба, а затем и операция "Механический апельсин". Бомбардировки, высадка десанта, танковые прорывы, захват всего юго-востока Украины – и все это под предлогом защиты своих граждан в Севастополе и Донецке, Одессе и Харькове. Ранее такая картина казалась чисто гипотетической, плодом воображения наших собственных "националистов". После событий в Грузии такой уверенности уже нет…
|
|
|
|
« Останнє редагування: 20 Серпня 2008, 23:36:37 від Руслан »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #26 : 20 Серпня 2008, 23:39:05 » |
|
п.с.с. особисто я, до того як у мене з'явилися друзі і знайомі в абсолютно усіх куточках країни, теж мислих категоріями: "свій", "чужий", "западенці", "східянки", але після того як познайомився з людьми з усієї України я зрозумів, що нас тупо тримають за лохів і натравлють один на одного як собак!!! Адже абсолютна більшсть українців дуже добре ставиться до своїх співвітчизників з інших регіонів країни!!!! так є незначний відсоток українців, що погано ставляться до "западенцов" чи "східняків" але то в основному недалекі люди, які не думають власною головою, а повторюють за своїми політичними кумирами!!! Так що шануймося дорогі Українці!!! І тримаймося разом!Адже в нашій солідарності наща сила!!!  Готовий підписатися під кожним словом! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #27 : 22 Серпня 2008, 23:07:45 » |
|
Хотів би додати від себе. В тому що багато кримчан зараз ходить з 2 паспортами винна в першу чергу наша (Українська влада)!!! Якими б не були "закорінилими росіянами" ці люди, вони б НІКОЛИ не взяли ще й російського паспорту якби в Україні жилося комфортно!!! Тобто ми повинні робити все, як "небайдужі", щоб у нас були нормальні дороги, зарплати, пенсії,система охорони здоров"я, щоб у нас був лад в країні і щоб вона розвивалась!!!саме тоді значно зросте патріотизм в країні, а не від плакатів "Любіть Україну/мову/і т.д"!!! Так не це єдиний рецепт виховання патріотизму(адже ми знаємо приклад "комфортних" але бунтівних Квебеку та Каталонії), але і він дуже важливий!!! Адже просто задумайтесь: за 4 роки президентсва пана Ющенка країна не зробила(і навіть не спробувала зробити) жодного з його "10 кроків на зустріч людям"!!!!  А жити в тому лайні в якому ми зараз знаходимося навіть самий завзятий патріот не захоче!!! Я вже не кажу про людину скептично налаштовану щодо України, як незалежної держави!!!  І тому не дивно, що багато українців буде радо зустрічати "рускіх міратворцев"(які я впевнений рано чи пізно завітають і до нас) в надії, що щось зміниться на краще...так само як українці в 1941 з надією зустрічали нацистів у Львові, Києві,Полтаві та Харкові...але окрім нас НІХТО і НІКОЛИ нічого в цій країні не буде міняти!!! НЕ НАТО, не Росія!!! Потрібно самим будувати та захищати свою країну!!! І почати будвати цю країну потрібно з себе!!! Хоча б перестати кидати сміття посеред вулиці!!!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 Серпня 2008, 23:14:36 від Серечкiн »
|
Записаний
|
|
|
|
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
м. Донецьк
|
 |
« Відповідь #28 : 27 Серпня 2008, 10:26:42 » |
|
Не добре...видолили мої повідомлення))))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
|
|
|
Наттi
Новачок
|
 |
« Відповідь #29 : 27 Серпня 2008, 16:46:18 » |
|
http://www.echo.msk.ru/programs/personalno/534948-echo/На мій погляд, дуже цікаве інтерв"ю. А з приводу двох паспортів, що погано живеться в Україні, що треба нормальні зарплати і пенсії - це все відносно. В Криму (і не тільки) я не раз чула, як пенсіонери кажуть - от в Росії пенсія побільше, тому там краще. А недавно на тому ж сайті "Эхо Москвы" прочитала скаргу одного російського пенсіонера, що в Україні пенсії більші ніж в Росії і там краще пенсіонерам живеться. Отакої, "краще там, де нас нема". Головна проблема в голові, а не зарплатах, дорогах і т. д.
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Якщо не ми, то хто? Зайве питання" Тартак
|
|
|
|