|
Настуся
|
 |
« : 09 Серпня 2008, 21:36:37 » |
|
Треба діяти! завтра під колеса агресора потрапимо ми!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я думаю нам страшенно повезло у житті, правда ж?
|
|
|
|
Хмiль
|
 |
« Відповідь #1 : 10 Серпня 2008, 02:15:52 » |
|
так і буде, коли сидітимемо склавши руки і спокійно спостерігати, як російські загарбники вбивають людей!Так починалась друга світова.. німці захопили Польшу, а весь світ міркував, що в усіх хати по краях і це жодним чином їх не торкнеться - торкнулось!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хміль
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #2 : 11 Серпня 2008, 11:19:21 » |
|
Люди потрібно іти до посольства Росії. В мене навіть з собою прапор Грузії є. Мої друзі в Руставі і Тбілісі чекають на повістку до війська. Їхні будинки трусить від розривів бомб. Я збирався їхати до Батумі на початку вересня, але видно не судилося. Підтримайте братній народ хоча б зверненням до посольства Грузії в Україні. http://for-georgia.kudzo.org.ua/
|
|
|
|
« Останнє редагування: 13 Серпня 2008, 17:06:30 від dimaz »
|
Записаний
|
საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #3 : 12 Серпня 2008, 13:49:27 » |
|
Ми наступні
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #4 : 12 Серпня 2008, 17:03:07 » |
|
так.. як це не сумно, але все йде до того, що наступними станемо ми  тільки от як діяти? чи варто відкрито агітувати за Грузію та пікетувати Рос.посольства, чи треба проводити акції підтримки миру? І якщо так, то які акції могли б запропонувати ви? у когось є ідеї? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #5 : 12 Серпня 2008, 18:41:30 » |
|
Коли ми вже обговорюємо цю війну, то на мій погляд треба усвідомити що історія України це великі зради промосковсько налащтованих гетьманів. Але з часом вони розуміли що накоїли, але вже було пізно. Своє життя вони продовжували вже у Сибіру та інших місцях ерефії, тоді Московщини. Тому треба гуртувати навколо себе патріотично-налаштованих людей та робити, наприклад збір підписів за визнання Росії АГРЕСОРОМ! Це мій погляд на ситуацію. Може хтось ще щось має на увазі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #6 : 12 Серпня 2008, 18:44:35 » |
|
Ще додам. Хто має вихід на пресу тоді можна створити статтю на захист Незалежності Грузії, та повідомити про можливі наслідки АГРЕСІЇ Москви на пострадянському просторі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
м. Донецьк
|
 |
« Відповідь #7 : 14 Серпня 2008, 14:07:52 » |
|
Якщо Я не помиляюсь....а Я не помиляюсь...агресором виступає саме Грузія!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #8 : 14 Серпня 2008, 17:43:59 » |
|
Агресор - це той хто веде військові дії на території чужої держави з метою встановити владу на цій територ1й. Грузія не нападала на жодну іноземну державу, вона проводила заходи щодо врегулювання свого внутр1шнього питання. Росія однозначний агресор. Але я пропонував пікетувати Російське посольство і закликати їх до миру та припинення вогню.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #9 : 14 Серпня 2008, 18:36:10 » |
|
"пікетувати Російське посольство і закликати їх до миру та припинення вогню" Це все до ду.и . Росія діє , слова їй не заважають. Треба "№%:;*(: Р.... і все. 24 серпня Росія може розпочати дії проти нас , мені так здається , з заявою кінець Україні ,її незалежності. Україну захоплять , а зх. буде мовчати , бо якщо розпочнеться протидія , буде третя світова , якщо вона вже не розпочалась. А на зх. і в Америці ніхто цього не хоче, поки загроза не підійде. ( Щось схоже на другу світову ) Ядерна зброя ( арсенал у рос. і амер. великий ) рознесе тут все. Буде класно. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #10 : 14 Серпня 2008, 20:23:10 » |
|
Якщо Я не помиляюсь....а Я не помиляюсь...агресором виступає саме Грузія!!!!!
Та ви що?! А прикінь завтра якийсь російським провокатор запустить ракету з криму в сторону Херсону...і от наша доблесна армія і внутрішні війська починають ловити його, починаються арешти..а росія, під приводом захисту російськомовних громадян, починає бомбити Україну?!скажи реалістично?! а нічьо не нагадує?! це калька з того що робив Гітлер у Європі з Чехією та Австрією, а кацапи з УНР, Фінляндією, Прагою та Афганістаном!!!  І це саме буде в Криму в 2017 або навіть раніше!!! Бо касапам потрібна війна, - щоб відновити імперію(бо зараз відчувається комплекс неповноціності), щоб об"єднати отой збрід що зветься расійскім народам і щоб показати всьому світу що вони тіпа дуже круті... і зараз, якщо США, НАТО і ЄС не займуть принципову позицію, то наступними будемо ми!!! Один раз Європа вже облажалась, вже спробувалт примирити Адольфа Гітлера...всі пам"ятають чим то закінчилося!!! Агресор тут тільки один - Кацапстан!!! п.с. класні статті про "миротворчество" на УП: http://pravda.com.ua/news/2008/8/11/79777.htmhttp://blogs.pravda.com.ua/authors/potekhin/489ebb59abf7a/
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #11 : 14 Серпня 2008, 22:08:52 » |
|
Я відчуваю, що в усих тих подіях, що трапилися дуже багато прихованого від звичайних людей. Якщо чесно, то мені однаково хто там правий, а хто ні в тій ситуації. Я хочу лише двох речей: - щоб перестали гинути люди, в тому числі не стріляли у містах де живуть мої друзі і їхні родини. І щоб їхня держава, яку я дуже люблю, зберігла свою незалежність; - щоб такого не трапилося з Україною, але не ціною приниження та поступок РФ, а за рахунок чіткої позиції та підтримки партнерів.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #12 : 14 Серпня 2008, 22:34:01 » |
|
Я відчуваю, що в усих тих подіях, що трапилися дуже багато прихованого від звичайних людей. Якщо чесно, то мені однаково хто там правий, а хто ні в тій ситуації. Я хочу лише двох речей: - щоб перестали гинути люди, в тому числі не стріляли у містах де живуть мої друзі і їхні родини. І щоб їхня держава, яку я дуже люблю, зберігла свою незалежність; - щоб такого не трапилося з Україною, але не ціною приниження та поступок РФ, а за рахунок чіткої позиції та підтримки партнерів.
+1
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
м. Донецьк
|
 |
« Відповідь #13 : 15 Серпня 2008, 11:37:48 » |
|
Доречі....Постраждала сторона це Асетія, чому ніхто не хоче ії допомагати???
|
|
|
|
|
Записаний
|
Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
|
|
|
Petlura
Новачок
|
 |
« Відповідь #14 : 15 Серпня 2008, 15:17:26 » |
|
Доречі....Постраждала сторона це Асетія, чому ніхто не хоче ії допомагати???
Асетія,Апхазія,Расія та і саме місто Данецьк 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|