Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Міжнародні проблеми » Грузію намагаються загарбати! Ми наступні?!
kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: [1] 2 3
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Грузію намагаються загарбати! Ми наступні?!    (Прочитано 3489 раз)
Настуся
Постійний користувач

...ми УКРАЇНЦІ - ти і я, ми з тобою однієї крові -

359452629
Перегляд профілю Email
« : 09 Серпня 2008, 21:36:37 »

Треба діяти! завтра під колеса агресора потрапимо ми!
Записаний

Я думаю нам страшенно повезло у житті, правда ж?
Хмiль
Новачок
*

367543373
Перегляд профілю Email
« Відповідь #1 : 10 Серпня 2008, 02:15:52 »

так і буде, коли сидітимемо склавши руки і спокійно спостерігати, як російські загарбники вбивають людей!Так починалась друга світова.. німці захопили Польшу, а весь світ міркував, що в  усіх хати по краях і це жодним чином їх не торкнеться - торкнулось!
Записаний

Хміль
dimaz
Старожило

м. Біла Церква

Перегляд профілю Email
« Відповідь #2 : 11 Серпня 2008, 11:19:21 »

Люди потрібно іти до посольства Росії. В мене навіть з собою прапор Грузії є. Мої друзі в Руставі і Тбілісі чекають на повістку до війська. Їхні будинки трусить від розривів бомб. Я  збирався їхати до Батумі на початку вересня, але видно не судилося. Підтримайте братній народ хоча б зверненням до посольства Грузії в Україні.
http://for-georgia.kudzo.org.ua/
« Останнє редагування: 13 Серпня 2008, 17:06:30 від dimaz » Записаний

საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
Антон
Постійний користувач

Хай живе Україна !!!

368693113
Перегляд профілю Email
« Відповідь #3 : 12 Серпня 2008, 13:49:27 »

Ми наступні  Засмучений
Записаний
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #4 : 12 Серпня 2008, 17:03:07 »

так.. як це не сумно, але все йде до того, що наступними станемо ми У замішанні
тільки от як діяти? чи варто відкрито агітувати за Грузію та пікетувати Рос.посольства, чи треба проводити акції підтримки миру? І якщо так, то які акції могли б запропонувати ви? у когось є ідеї? Не зрозуміло
Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна

Перегляд профілю
« Відповідь #5 : 12 Серпня 2008, 18:41:30 »

Коли ми вже обговорюємо цю війну, то на мій погляд треба усвідомити що історія України це великі зради промосковсько налащтованих гетьманів. Але з часом вони розуміли що накоїли, але вже було пізно. Своє життя вони продовжували вже у Сибіру та інших місцях ерефії, тоді Московщини. Тому треба гуртувати навколо себе патріотично-налаштованих людей та робити, наприклад збір підписів за визнання Росії АГРЕСОРОМ! Це мій погляд на ситуацію. Може хтось ще щось має на увазі.
Записаний

Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна

Перегляд профілю
« Відповідь #6 : 12 Серпня 2008, 18:44:35 »

Ще додам. Хто має вихід на пресу тоді можна створити статтю на захист Незалежності Грузії, та повідомити про можливі наслідки АГРЕСІЇ Москви на пострадянському просторі.
Записаний

Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
*

м. Донецьк

Перегляд профілю Email
« Відповідь #7 : 14 Серпня 2008, 14:07:52 »

Якщо Я не помиляюсь....а Я не помиляюсь...агресором виступає саме Грузія!!!!!
Записаний

Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
dimaz
Старожило

м. Біла Церква

Перегляд профілю Email
« Відповідь #8 : 14 Серпня 2008, 17:43:59 »

Агресор - це той хто веде військові дії на території чужої держави з метою встановити владу на цій територ1й. Грузія не нападала на жодну іноземну державу, вона проводила заходи щодо врегулювання свого внутр1шнього питання.
Росія однозначний агресор. Але я пропонував пікетувати Російське посольство і закликати їх до миру та припинення вогню.
Записаний

Антон
Постійний користувач

Хай живе Україна !!!

368693113
Перегляд профілю Email
« Відповідь #9 : 14 Серпня 2008, 18:36:10 »

"пікетувати Російське посольство і закликати їх до миру та припинення вогню"
Це все до ду.и . Росія діє , слова їй не заважають. Треба "№%:;*(: Р.... і все.
24 серпня Росія може розпочати дії проти нас , мені так здається , з заявою кінець Україні ,її незалежності. Україну захоплять , а зх. буде мовчати , бо якщо розпочнеться протидія , буде третя світова , якщо вона вже не розпочалась.  Злий  Злий Злий
А на зх. і в Америці ніхто цього не хоче, поки загроза не підійде. ( Щось схоже на другу світову ) Ядерна зброя ( арсенал у рос. і амер. великий ) рознесе тут все.
Буде класно.  Стурбований
Записаний
Серечкiн
Старожило

Proud2BUkrainian

467986970
Перегляд профілю
« Відповідь #10 : 14 Серпня 2008, 20:23:10 »

Якщо Я не помиляюсь....а Я не помиляюсь...агресором виступає саме Грузія!!!!!

Та ви що?! А прикінь завтра якийсь російським провокатор запустить ракету з криму в сторону Херсону...і от наша доблесна армія і внутрішні війська починають ловити його, починаються арешти..а росія, під приводом захисту російськомовних громадян, починає бомбити Україну?!скажи реалістично?!

а нічьо не нагадує?! це калька з того що робив Гітлер у Європі з Чехією та Австрією, а кацапи з УНР, Фінляндією, Прагою та Афганістаном!!! Злий І це саме буде в Криму в 2017 або навіть раніше!!! Бо касапам потрібна війна, - щоб відновити імперію(бо зараз відчувається комплекс неповноціності), щоб об"єднати отой збрід що зветься расійскім народам і щоб показати всьому світу що вони тіпа дуже круті... і зараз, якщо США, НАТО і ЄС не займуть принципову позицію, то наступними будемо ми!!! Один раз Європа вже облажалась, вже спробувалт примирити Адольфа Гітлера...всі пам"ятають чим то закінчилося!!!

Агресор тут тільки один - Кацапстан!!!
п.с. класні статті про "миротворчество" на УП:
http://pravda.com.ua/news/2008/8/11/79777.htm
http://blogs.pravda.com.ua/authors/potekhin/489ebb59abf7a/
Записаний

Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
dimaz
Старожило

м. Біла Церква

Перегляд профілю Email
« Відповідь #11 : 14 Серпня 2008, 22:08:52 »

Я відчуваю, що в усих тих подіях, що трапилися дуже багато прихованого від звичайних людей. Якщо чесно, то мені однаково хто там правий, а хто ні в тій ситуації.
Я хочу лише двох речей:
- щоб перестали гинути люди, в тому числі не стріляли у містах де живуть мої друзі і їхні родини. І щоб їхня держава, яку я дуже люблю, зберігла свою незалежність;
- щоб такого не трапилося з Україною, але не ціною приниження та поступок РФ, а за рахунок чіткої позиції та підтримки партнерів.
Записаний

Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #12 : 14 Серпня 2008, 22:34:01 »

Я відчуваю, що в усих тих подіях, що трапилися дуже багато прихованого від звичайних людей. Якщо чесно, то мені однаково хто там правий, а хто ні в тій ситуації.
Я хочу лише двох речей:
- щоб перестали гинути люди, в тому числі не стріляли у містах де живуть мої друзі і їхні родини. І щоб їхня держава, яку я дуже люблю, зберігла свою незалежність;
- щоб такого не трапилося з Україною, але не ціною приниження та поступок РФ, а за рахунок чіткої позиції та підтримки партнерів.

+1
Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
ДОНЕЦКАЯ
я - УКРАЇНКА
Новачок
*

м. Донецьк

Перегляд профілю Email
« Відповідь #13 : 15 Серпня 2008, 11:37:48 »

Доречі....Постраждала сторона це Асетія, чому ніхто не хоче ії допомагати???
Записаний

Посміхаїся....завтра буде гірше..)))
Petlura
Новачок
*

Перегляд профілю
« Відповідь #14 : 15 Серпня 2008, 15:17:26 »

Доречі....Постраждала сторона це Асетія, чому ніхто не хоче ії допомагати???
Асетія,Апхазія,Расія та і саме місто Данецьк Сміюся
Записаний

Сторінок: [1] 2 3
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: