kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: [1]
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Потрібна допомога))    (Прочитано 3257 раз)
Мітрандир
Гість
« : 14 вересень 2008, 16:52:03 »

Шановні адміни цього чудового українського сайту! Я звертаюсь до вас на рахунок акції "Хто для мене Іван Мазепа?". Я хочу прийняти в ній участь, тобто написати твір. На рахунок конкурсної роботи (її оформлення і змісту) я все зрозумів, мене цікавить інше - на анкеті написано, що реєструватися треба до 15 вересня. Підкажіть будь-ласка як це зробити. Якщо на сайті, то я тут вже зареєструвався, але в анкеті написана лише дата реєстрації, а не нікнейм чи щось інше. Тому у мене виникають сумніви чи все я зробив і чи зареєстувався я правильно? Прошу доомогти, або дати посилання на тему в якій чітко висвітлена моя проблема. Буду дуже вдячний.
Записаний
Антон
Постійний користувач

Хай живе Україна !!!

368693113
Перегляд профілю Email
« Відповідь #1 : 14 вересень 2008, 18:47:09 »

http://nbb.com.ua/forms/formid,1/Itemid,31/
Записаний
Мітрандир
Гість
« Відповідь #2 : 14 вересень 2008, 19:08:43 »

Так ця сторінка для того щоб відправити вам електронний адрес твору, а не для реєстрації. Я спитав : як потріно зареєструватись, щоб відправити вам твір (не в електронному вигляді). Якщо ви мене не зрозуміли, або якщо ви самі не знаєте, то навіщо писати?
Записаний
Антон
Постійний користувач

Хай живе Україна !!!

368693113
Перегляд профілю Email
« Відповідь #3 : 14 вересень 2008, 22:22:27 »

Через кординатора  Усміхнений у навчальному закладі.
Записаний
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #4 : 17 вересень 2008, 22:54:23 »

Це залежить від того з якого ти міста. Якщо твоє місто входить в 41 місто де в нас працюють координатори конкурсу по школам, і розносять анкети, які ти можеш отримати від відповідального за конкурс творів педагога у твоїй ЗОШ. Ти заповнюєш всі дані в цій анкеті та повертаєш її педагогу. Далі анкета передається координатору і потрапляє в центральний офіс НББ. Ось ти і зареєструвався(доречі, реєстрація продовжена до 30 вересня 2008). Після чого ти спокійно пишеш до 31 жовтня свій твір і передаєш його, знову, відповідальному педагогу.
Якщо у твоєму місті немає нашого координатора, то ти заходиш на наш сайт, натискаєш рубрику конкурс творів, заповнюєш анкету, прикріплюєш, одразу свій твір, і лише тоді відправляєш його нам.
Ось така процедура реєстрації.
Записаний
leshek
Новачок
*

Перегляд профілю
« Відповідь #5 : 19 вересень 2008, 19:07:13 »

Є-моє, як же це все... непросто. Я вже писала на сусідній гілці форуму, втім напишу ще раз, може допоможе.Збираю матеріал для статті про українську мову в Запоріжжі, хочу неодмінно опублікувати в місцевій пресі аби принаймні нагадати людям про її існування (її - мови).Відгукніться, будь-ласка, небайдужі Запоріжжя! Розумію, що мати поштову скриньку на mail.ru - це майже непристойно, але...kaz_ka79@mail.ru або 80688605136.Лесю-у-у-у-у!Ми живемо десь неподалік одна від одної,бо я також часто гуляю на Хортиці.
   Ідея така:написати про мовне становище в нашому місті так, щоб це було ЦІКАВО читати, не маю наміру створювати якусь програмну промову. "Щоденник"переходу на українську мову (різні трапляються ситуації), можливо якісь кумедні випадки.Досвід україномовних, що мешкають в російськомовному оточенні. Наприклад, одного знайомого підпоювали і питали:"Ну Зачем тебе это надо? Говорил бы как все по русски,"etc
Записаний
leshek
Новачок
*

Перегляд профілю
« Відповідь #6 : 19 вересень 2008, 23:27:30 »

неймовірно цікавлюсь координатами запорізького координатора.  Не зрозумілоСкоординуйте, будь ласка хоч поштову скриньку! Підморгую
Записаний
Lesia
Старожило

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #7 : 19 вересень 2008, 23:34:20 »

Зазирни в свою поштову скриньку  Підморгую

до того ж всі координати (принаймні мої) можна подивитись в профілі:
мило: olenalesia@gmail.com qip:494886499  Усміхнений
« Останнє редагування: 19 вересень 2008, 23:40:47 від Lesia » Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
Стецков Дмитро
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #8 : 21 вересень 2008, 21:54:10 »

Це Мітрандир. Дякую велике. Я живу в Хмельницькому. До речі : дата реєстрації в анкеті - це дата реєстрації на сайті? Я подумав треба написати справжнє ім'я для правильної реєстрації. Вірно?
Записаний
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #9 : 22 вересень 2008, 14:01:17 »

так!
Записаний
Скворцов Дмитрий
Новачок
*

Перегляд профілю
« Відповідь #10 : 28 жовтень 2008, 23:28:51 »

Чому я неможу відправити свій твір !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Записаний
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #11 : 02 листопад 2008, 19:04:39 »

Надсилайте, будь ласка, свійт твір та анкету на адресу м. Київ, вул. Л. Первомайського, буд. 9/а, кв.31, ВГО "Громадський рух"Не будь байдужим!". На сайті реєстрація завершилася ще 31 вересня 2008 року.
Записаний
Козаченко С.
Новачок
*

smummy@mail.ru Mummy
Перегляд профілю
« Відповідь #12 : 24 листопад 2008, 13:59:33 »

Як дізнатися, чи потрапив мій твір на розгляд журі?
Записаний

Mummy
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #13 : 05 грудень 2008, 13:24:42 »

Всі твори, які прийшли на нашу адресу поштою, чи ви їх передали нашому координаторові, чи зареєструвалися на сайті та завантажили свій твір - всі вони будуь розглянуті конкурсною комісією. Лише роботи, які не відповідають зазначиним вимогам на реєстраційній анкеті, розглядатися не будуть (великі за обсягом, написані не державною мовою). Усміхнений
Записаний
Олег
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #14 : 05 грудень 2008, 13:33:17 »

В любому випадку просимо Вас слідкувати за новинами на сайті НББ. І тоді ви про усе дізнаєтесь вчасно.
В разі виникнення запитань які не вирішаться через сайт - дзвоніть , скидуйте СМС, на тел. 80676131004 Олег
Записаний

Лупайте сю скалу ,
Нехай ні жар ні холод не спинить вас ....

Сторінок: [1]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: