|
|
|
Петлюрівець
|
 |
« Відповідь #1 : 22 липень 2008, 15:12:04 » |
|
Ну інтерфейс можна і цей залишити,а от кольорова гама це ж справжнє страхіття.Очі ріже.Англомовне Гоу в пошуці і англомовний абзац в кінці теж не радують.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
mak7ka
|
 |
« Відповідь #2 : 22 липень 2008, 17:18:43 » |
|
сама маска форуму доволі непогана, але кількість кислотного зеленого трохи запарює  ... минулий сайт в блакитних тонах був набагато краще(приємніший???)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
|
|
|
|
fargus-ob
|
 |
« Відповідь #3 : 22 липень 2008, 18:17:37 » |
|
ммм.. мені не подобаються кольори!!!!! Хоча колишній вигляд форуму мені взагалі кращим здається! Може.. просто звикла.. 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 липень 2008, 18:21:15 від fargus-ob »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #4 : 22 липень 2008, 18:26:46 » |
|
Подобається, що хоч щось змінилось!!!  Але кольори очі ріжуть...звичайно салатовий - колір руху і варто його використовувати при отфрмленні сайту і форуму, але не в такій кількості!! Можливо потрібно замість білого фону зробити блакитний і тобі загальна картинка стане краще.. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #5 : 22 липень 2008, 18:57:04 » |
|
Особисто мені попередній дизайн подобався більше... За всіма ознаками (графіка, кольори, шрифти написів тощо).
Єдиний плюс "нового" форуму я бачив в тому, що зверху була встановлена загальна "шапка" сайту. Тобто, було зручно з форуму переходити на сайт... Але зараз (18:54) я її не бачу. Хоча, ще в обід вона була... Хоча... Як я розумію, до "старого" форума її теж приліпити можна...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #6 : 22 липень 2008, 19:19:04 » |
|
Мені подобається новий вигляд форуму  .  .
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #8 : 22 липень 2008, 20:25:24 » |
|
Є новий вигляд сайту і форуму і це чудово  На мою субєктивну думку попередній вигляд форуму був більш ергономічним. Можна зробити трохи тимнішим теперішній зелений колір, тому що важко зорієнтуватись. І мені здається, що поєднання зеленого і синього кольорів на форумі є не зовсім доречним. На кнопочках текст вайжко прочитати. Але я буду намагатись звикнути до нового дизайну і відвідувати форум так само часто як і раніше. Але розробники молодці, інтерграція форуму і сайту буде дуже доречною, подобається ідея з зобреженнями вгорі, які змінюються. Так тримати.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #9 : 22 липень 2008, 20:40:44 » |
|
Нормік. Мені подобається. Хоч повеселіше стало.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #10 : 22 липень 2008, 21:07:37 » |
|
На мою субєктивну думку попередній вигляд форуму був більш ергономічним. Можна зробити трохи тимнішим теперішній зелений колір, тому що важко зорієнтуватись. І мені здається, що поєднання зеленого і синього кольорів на форумі є не зовсім доречним. На кнопочках текст вайжко прочитати.
Але розробники молодці, інтерграція форуму і сайту буде дуже доречною, подобається ідея з зобреженнями вгорі, які змінюються. Так тримати.
Одразу видно підхід професійного веб-мастера. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #11 : 22 липень 2008, 21:18:34 » |
|
а перехід на стай так і не з*явився...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #12 : 22 липень 2008, 21:58:47 » |
|
В мене зараз є...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #13 : 22 липень 2008, 22:31:51 » |
|
Мені подобається, що щось зміюється))проте я б зробила трохи не так. Мені здається, що на форумі, назви всіх тем мають бути написані чорним, а от при наведенні мишкою ставати зеленими, а не навпаки). А ще на тому сайті шрифт був трохи побільше та й кнопки також - легше читати (у мене 100%зір, але мені складно читати все одно) а от поєднання синього і зеленого мені здається вдалим 
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #14 : 22 липень 2008, 22:46:02 » |
|
В мене зараз є...А де він у тебе? може я просто не бачу?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|