Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Балачка » Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ????
kelo-lt Theme designed by padexx
Голосування
Питання: Яке ваше ставлення  до НЕФОРМАЛІВ?Не зрозуміло
Агресивне - 2 (9.5%)
Позитивне - 5 (23.8%)
Негативне - 2 (9.5%)
"Пофігістичне" - 12 (57.1%)
Я взагалі не знаю хто це... - 0 (0%)
Всього голосів: 21

« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 2 [3]
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ????    (Прочитано 2479 раз)
Бiсеня
Користувач
**

Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #30 : 19 Серпня 2008, 10:12:05 »

Ну ви ж якимось чином розумієте де неформат.... одже самі маєте знати!
Записаний

Це ще штампами на піжамах проставлено - зроблено в Україні!!!)))))))
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #31 : 19 Серпня 2008, 19:06:11 »

А я люблю неформат! Неформат в мисленні, в поглядах на життя тощо... Крутий
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
mak7ka
LOVE\HATE\MISS
Постійний користувач

LOVE\HATE\MISS

469078821
Перегляд профілю Email
« Відповідь #32 : 13 Жовтня 2008, 10:08:34 »

вчора був на панк_фесті в Бінго...
знач картина: бухі, розмальовані, грязні панки стоять і хором оруть гімн України(руки на серцях(на своєму, на серці подруги:)))
цікаво, чи зробили би так якісь глямурні бландінкі на концерті, наприклад, якогось б... маранді???
а ви говорите неформали???
Записаний

Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
Конструктор
Новачок
*

363626176
Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #33 : 13 Жовтня 2008, 14:21:51 »

А ви були на акцї "Мазепа: Made in Ukraine" у Палаці Спорту? Я був і помітив (до речі, не вперше): є люди, які всіма способами стараються виділитись із натовпу. Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі Підморгую). Скажу лишень, що неформал - категорія умовна: одні поводяться неформально у звичайному товаристві, а інші - навпаки, щосили показують свою "формальність" за будь-яких обставин.
Скільки ходжу на подібні заходи, стільки й спостерігаю таких індивідів Не зрозуміло
« Останнє редагування: 13 Жовтня 2008, 14:24:41 від Конструктор » Записаний
mak7ka
LOVE\HATE\MISS
Постійний користувач

LOVE\HATE\MISS

469078821
Перегляд профілю Email
« Відповідь #34 : 13 Жовтня 2008, 15:07:41 »

Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі Підморгую).
ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...
Записаний

kusia
Новачок
*

366511495
Перегляд профілю
« Відповідь #35 : 13 Жовтня 2008, 18:29:11 »

У кожної людини є право вираження власних думок... Як на мене, то яка різниця, що людина думає та як одягається. У мене є двоє знайомих яких можна віднести до даного класу і один з них сказав: "Не потрібно плутати справжніх неформалів з людьми, що лише носять подібну одежу. Вони не відносяться до нашої категорії, але усі інші розцінюють стиль одягу як стиль думок, а це - невірно!" В принципі я з ним погоджуюся, адже навіть серед так званих "нормальних" людей трапляються "виродки", що в принципі і можна прослідкувати за кримінальною статистикою...
Записаний

Якщо дозволено показати одне тюремне ув'язнення через інше, то дозволено також показати будь-який дійсно існуючий в реальності предмет через дещо взагалі неіснуюче.
Fate
Я вірю!!!
Постійний користувач

м. Українка (Київщина) - Київ

365729801
Перегляд профілю
« Відповідь #36 : 13 Жовтня 2008, 20:41:15 »

Цитувати
у, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...
ЗанАдТо СамовПевНеНиЙ....так Пів Києва ХодИть...хм...не думаю, що б ти так кинувся у вічі))) і на концерті таких чимало бУло...( ОбрАзити не хотІлА, ВиБаЧ) [/color]
А ще мій брат є неформалом...
От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! Плачу

А якої користі ти від нього хочеш?)
А яка користь може бути від цих нєфорів?
В деяких випадках більш авірогідність до прийняття наркотиків, чи життя скінчити самогубством...
Як нещодавно розповідали, нагрузили одного емо, сказали , що він "позер", він почав нить і перерізав вени....
ХоЧу  з ТобОю ПосПерЕчатиСя...
Щодо ПрийнЯтя НаркоТиків...На це ЗдатНі слаБКі ЛюдИ, А такІ Є Як І серЕд "нормальних" Так І сЕрЕд НіФірІВ...теж саме і про СамОгУбство...
 Те , що ЕМЛО рІжУть ВЕни це повнА тУпІсть....ВоНи цьоГо НЕ роблЯть цЕ сТеРеОтИП!!!!...БільШіСть ЕмО  - позЕріВ РоБлять СоБі ПоМіТки нА рукАх Ніби то вОни рІзАлИ вЕни...Типу їх "ОцінЯтЬ за Це"...БРЕХНЯ!!!!
МОжЛиВо У НьОго була слаБка псИхікА і Ще якІсЬ осоБисТі ПрОблеми, про яКі НіХто Не зНав!!!!
От А НеФорМалИ, Як такі З"яВиЛисЬ Ще зАдовго До ТОгО, як мИ ПочуЛи таке слово...
ВоНи були , наВіТь, В СерЕдНьовІччІ...
Так, МожлиВо, не в КЄдах, чи КроСівКах DC....Але ВоНи булИ... Це факт!!!
Ой...щось я ВжЕ записаЛаСь...Якщо КогоСь ЦікАвить іСтоРія роЗвиТкУ , пИшіть)))

От...а На моЮ думКу, В НаШ Час дУже МаЛО СпрАвЖнІх НеФормАлІв...Бо зДебільШого ЗаРаз Це Лише ОДяГ...І ТО ЦеЙ одяГ осОбЛиВо неФормальНим Не НазОвеш, Бо Так ДОФіГа Нороду хОдИть....ПроСто ВжЕ і серЕД ЦіЄї куЛьтуРи З"яВиЛиСь "ПоПсОві РечІ" типу ПоРваНі Джинси, Брючки ( УзкаЧІ)...СкейтерА....і т.д.
ОсЬ так!!!!

Записаний

Наша дума, наша пісня
Не вмре, не загине...
От де,люде, наша слава
Слава України!
Без золота, без каменю
Без хитрої мови,
А голосна та правдива,
Як Господа слово.
fargus-ob
У нас є майбутнє
Постійний користувач

Хмельницький - Київ

351614757
Перегляд профілю Email
« Відповідь #37 : 13 Жовтня 2008, 20:46:09 »

Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі Підморгую).
ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...

Купи собі медальку!!!!
Записаний
mak7ka
LOVE\HATE\MISS
Постійний користувач

LOVE\HATE\MISS

469078821
Перегляд профілю Email
« Відповідь #38 : 14 Жовтня 2008, 09:17:08 »

Купи собі медальку!!!!
я з кришечки з_під оливок собі замучу медальку=))
Записаний

Сторінок: 1 2 [3]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: