|
dimaz
|
 |
« Відповідь #75 : 11 Листопада 2008, 10:21:00 » |
|
А душити - це трохи не наші методи. Потрібно бути добрішими.
|
|
|
|
|
Записаний
|
საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #76 : 11 Листопада 2008, 20:34:04 » |
|
Ми не ідеальні і нам властиві слабкості, але це не значить, що ми не повинні з ними боротись. Не знаю, наскільки важко кинути курити, але є у мене шкідлива звичка зранку до останньої хвилини валятись у ліжку, а потім поспіхом збиратись. Сьогодні почав раніше вставати, раніше також пробував, але на довго мене не вистачало. Побачимо на що я здатний, що б не бути голослівним і не радити те, чого сам не робив.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #77 : 11 Листопада 2008, 20:36:31 » |
|
дійсно, умовляти кинути не треба, просто давати іншим нормально жити: привести в дію закон про заборону паління в громадських місцях. тоді й діти будуть бачити менше *паліїв*..
Заборони нічого не дадуть, краще забрати рекламу для початку, але у цьому ніхто не зацікавлений
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #78 : 12 Листопада 2008, 10:08:15 » |
|
Один мій друг, коли купує сигарети, просить не давати йому пачки, де написано про імпотенцію ))))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
fargus-ob
|
 |
« Відповідь #79 : 12 Листопада 2008, 18:29:18 » |
|
це вже стало анекдотом... "Ой, імпотенція... ні, дайте мені краще з раком...!!!"
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #80 : 12 Листопада 2008, 21:12:01 » |
|
Один мій друг, коли купує сигарети, просить не давати йому пачки, де написано про імпотенцію ))))
я бачив тільки з написом великими буквами про рак. Чесно кажучи моторошно. Але до всього можна звикнути 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #81 : 12 Листопада 2008, 22:57:30 » |
|
Ви знаєте, що колись був проведений цікавий дослід (майже як у Подерев'янського)) Опитували людей скільки вони викурюють сигарет за день, а потім питали чи багато вони курять і скільки це по-їхньому багато курити. Всі відповіли називаючи цифри, виявилося, що кожен назвав "багато курити" - цифру, що більша приблизно на десять сигарет від тої, що він викурює сам. Незалежно від того скільки він курить. Отак виглядає справжня залежність.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #82 : 06 Грудня 2008, 23:26:58 » |
|
Захожу з друзями сьогодні в одну кафешку, в кафешці пупа дітей, а на вході 4 виховательки, курять. І який вони приклад показують дітям 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Конструктор
|
 |
« Відповідь #83 : 14 Грудня 2008, 21:18:52 » |
|
Спостерігав таку картину. На тролейбусній зупинці стояла молода мама з донькою і розмовляла з подругою. При цьому подруга "елегантно" покурювала (пихтіла димом як паровоз  ). Не в силах терпіти біля себе таке свинство, я відійшов. Потім пошкодував, що не заступився за бідну дитину, яка НЕ МОГЛА  відійти від мами. А хотілося сказати багато "теплих" слів. Зокрема, про те, чому такі молоді та вродливі жінки (УКРАЇНКИ - НАЙКРАЩІ!  ) передчасно гроблять свою вроду і своє здоров'я.
До речі, про українську вроду. Рекламна індустрія, "відрегульована" згідно прийомів НЛП, показує на бігбордах із рекламою цигарок виключно молоді, вродливі, усміхнені обличчя. І жодного - з сигаретою в зубах  . Бо в такому разі це вже скидатиметься на антирекламу  .
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Грудня 2008, 15:54:36 від Конструктор »
|
Записаний
|
Мислю - отже, існую!
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #84 : 14 Грудня 2008, 23:13:39 » |
|
До речі, про українську вроду. Рекламна індустрія, "відрегульована" згідно прийомів НЛП, показує на бігбордах із рекламою цигарок виключно молоді, вродливі, усміхнені обличчя. І жодного - з сигаретою в зубах  . Бо в такому разі це вже скидатиметься на антирекламу  . Дійсно! я раніше на це уваги не звертала, але зараз не можу пригадати жодної тютюнової реклами, де б в кадрі/на плакаті/бігборді людина палила.. 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Грудня 2008, 23:16:49 від Lesia »
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|
Конструктор
|
 |
« Відповідь #85 : 15 Грудня 2008, 15:49:49 » |
|
Ще б пак! Іще один доказ неестетичності цього заняття  . Тут уже, скільки не фарбуйся, а попіл на помаді помітніший 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Грудня 2008, 15:53:24 від Конструктор »
|
Записаний
|
Мислю - отже, існую!
|
|
|
|
fargus-ob
|
 |
« Відповідь #86 : 27 Грудня 2008, 21:01:55 » |
|
Взагалі то попелу на помаді не буває... таке могло б бути тільки тоді, якби курили з того боку, де цигарка горить...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin