Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Чи ефективні наші дії? » Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність
kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 [2] 3
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність    (Прочитано 3888 раз)
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #15 : 10 Лютого 2008, 23:28:06 »

Петлюра, як для людини яка хоче зробити країну Україною, і яка дуже допомогла в проведені маштабної акції НББ в Запоріжжі восени 2007 року - ти дуже швидко здаєшся. Не зрозуміло
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #16 : 10 Лютого 2008, 23:39:52 »

Заради справедливості скажу що ви мене з кимось переплутали.Я нажаль не був у Запоріжжі і поки не приймав активної участі в акціях руху.Певно адміністрація форуму мене з кимось переплутала.Не хочу привласнювати ні чиїх заслуг.
Записаний
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #17 : 10 Лютого 2008, 23:44:41 »

Так, Петлюра, мабудь ми тебе дійсно прийняли за іншу людину, але наміри в тебе все ж таки відповідають позиції нашого руху. Не зрозуміло
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #18 : 10 Лютого 2008, 23:54:44 »

Значить залишусь.Надалі утримаюсь від публікацій приватів.І попросив би все таки прокоментувати затронуті мною проблеми.
Записаний
Patriotka_ZP
Користувач
**

м. Запоріжжя

458395968 patriotka-zp@mail.ru
Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #19 : 11 Лютого 2008, 00:34:24 »

По-перше, хочу подякувати всім Небайдужим за підтримку! для мене дуже важливо, що ви мене правильно зрозуміли та підтримали... Усміхнений

2 ПЕТЛЮРА:

по-перше, почнемо з того, що ти мені написав о 2 годині НОЧІ, коли я займалася важливими справами, а саме писала матеріал в одну з газет РОСІЙСЬКОЮ мовою. вибач, але коли я пишу щось російською, то автоматично всім відповідаю російською. я не комп*ютер, який може одразу переключатись, тим паче вночі!

по-друге, мені прийшло одне перше повідомлення: "458395968" - і ніякого наступного я не бачила. і ніколи б не відповіла на "привіт   я побачив твій номер на форумі небайдужих давай дружити бо важко знайти укрмовного друга   відгукнись будь-ласка", написавши просто "И". бо завжди по мірі можливості уважно ставлюст до однодумців та завжди їх підтримую.

по-третє, я працюю в російськомовному виданні. це теж зрада? те, що я заробляю гроші завдяки тому, що добре володію російською? в нашому місті немає україномовних гідних видань, а якщо ти серйозна людина і якось плануєш самостійне доросле життя, тобі треба заробляти гроші. а якщо бути таким принциповим, довго ти в цьому світі не протягнеш. або твоя сім*я не буде знати, як жити. інший вихід - шукати собі мішок з грошима, тоді в тебе не буде боліти голова з цього приводу. але це набагато гірше, ніж писати російською. ось так.

по-четверте, я гадаю, не так вже й важливо те, що інколи я дозволяю собі розмовляти російською. бо я теж жива людина зі своїми слабкостями. головне те, що я завжди підтримую рух НББ! і по можливості роблю все можливе (зараз досить складно активно займатись рухом через те, що в мене, як в нормальної людини, є особисте життя, навчання, робота та сім*я, певні обов*язки + скоро весілля, до якого треба нормально готуватись. і на ньому церемонія, до речі, буде проходити УКРАЇНСЬКОЮ мовою). тому мені нема коли заморочуватись з приводу того, яка я погана та чому відповила тобі російською мовою. можеш запропонувати керівництву НББ! зняти мене з посади  Усміхнений
до речі, в Запоріжжі є взагалі російськомовні волонтери, але симпатики української та НББ! вцілому. це теж кримінал?

головне, Шановний, що нас всіх об*єднує - це одна мета та наші дії. а все інше не таке вже й важливе!
Записаний

Україна понад усе!
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #20 : 11 Лютого 2008, 01:54:47 »

до речі, в Запоріжжі є взагалі російськомовні волонтери, але симпатики української та НББ! вцілому. це теж кримінал?

Власне перепрошую що за тон і форму подачі своєї позиції.Чого ви не побачили продовження не знаю.Можливо глюк мережі.
Я знаю російськомовних прихильників УПА і взагалі патріотично налаштованих людей.Але вони не займаються популяризацією мови(це я щодо вашої тези про росмовних волонтерів)Чим саме такі волонтери займаються?Можна більш подробно ,бо ніколи про таке не чув?тобто бути в русі за мову і бути цілком російськомовним?Як би рух був за визнання Голодомору геноцидом то інша справа.
Записаний
mak7ka
LOVE\HATE\MISS
Постійний користувач

LOVE\HATE\MISS

469078821
Перегляд профілю Email
« Відповідь #21 : 10 Липня 2008, 15:39:03 »

Я знаю російськомовних прихильників УПА і взагалі патріотично налаштованих людей.
Один мій співробітник, який завжди спілкується російською мовою так інколи жене на москальщину(російською мовою!!!!), що деяким україномовним патріотам навіть і не снилось))))
Якщо людина дійсно переживає за Україну, то вже більш-менш неважливо, якими звуковими хвилями вона це робить....
Записаний

Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #22 : 11 Липня 2008, 21:58:54 »

Погоджусь з ПЕТЛЮРОЮ, ось чому такого типу організації недають нічого. Доречі, не чемно, коли до тебе звертаються українською а ти пишеш росіїською. Хочете змінити Україну, а сабе ні. петлюра прошу написати 391342023 думаю тобі буде цікаво!!! 
Записаний

Петлюрівець
Новачок
*

354134154
Перегляд профілю
« Відповідь #23 : 11 Липня 2008, 22:40:08 »

Вимушений був переєреструватись на форумі бо після лютневих глюків мій пароль "зажувало" або то я забудькуватий.Так от щодо пана mak7ka то я не заперечую його тезу.Я вказав ,хоча і занадто емоційно за що перепрошую,на невіповідність між цілями руху і діяльністю його представників.Щодо Пана Сокола то виявляється ми  з ним вже знайомі у полтавській мережі і сподіваюсь на плідну співпрацю з ним
Записаний
Даринка
я людина...
Постійний користувач

м.Армянськ(АРКрим)

498774451 elukova_dasha@meta.ua Klear
Перегляд профілю Email
« Відповідь #24 : 12 Липня 2008, 14:10:16 »

Один мій співробітник, який завжди спілкується російською мовою так інколи жене на москальщину(російською мовою!!!!), що деяким україномовним патріотам навіть і не снилось))))
Якщо людина дійсно переживає за Україну, то вже більш-менш неважливо, якими звуковими хвилями вона це робить....
Переживає за Україну, а мова йшла про мову!
Як можна підримувати фінську мову на японській....не розумію!!!!
Мова є обов’язковою, невід’ємною частиною патріота свої нації/країни!

З.І.В нас медсестра росмовна, але так вилаялася мені, що на українську казали теляча мова, каже ти москаляка їдь в свою кацапію щі лаптьом хлібать  Сміюся Веселий Сміюся Веселий

Записаний

Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #25 : 12 Липня 2008, 21:55:20 »

Переживає за Україну, а мова йшла про мову!
Як можна підримувати фінську мову на японській....не розумію!!!!
Мова є обов’язковою, невід’ємною частиною патріота свої нації/країни!

Повністю згоден
Записаний

Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #26 : 13 Липня 2008, 09:28:58 »

А я - ні, бо сам знаю багатьох людей, які люблять та поважають Україну. АЛЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ РОСІЙСЬКОЮ. І роблять це через те, що на жаль звикли дл тої мови. Хіба це робить їх гіршими від нас?
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #27 : 13 Липня 2008, 22:12:24 »

А я - ні, бо сам знаю багатьох людей, які люблять та поважають Україну. АЛЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ РОСІЙСЬКОЮ. І роблять це через те, що на жаль звикли дл тої мови. Хіба це робить їх гіршими від нас?
Ні, але я так важаю, якщо реально за Украну то і за мову теж. А якщо ти сабе неможеш змінити. То, як країну змінити а......
Записаний

Петлюрівець
Новачок
*

354134154
Перегляд профілю
« Відповідь #28 : 15 Липня 2008, 03:15:41 »

Це робить їх логічними в русі типу "визнання УПА" чи "Голодомор як геноцид української нації".Себто для популяризації даних тем на Південному-сході 100% потрібні російськомовні агітатори  та інші діячі.Але їх присутність на вищих щаблях руху що діє за гаслами "Переходь на українську!Зробимо україну українською!" виглядає абсурдним.Саме з точки зору заявлених задач і цілей.Комбат-пацифіст це абсурд чи не так?От і російськомовний керівник обласного осередку руху що виступає за українізацію абсурд не менший.
Записаний
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #29 : 15 Липня 2008, 08:10:23 »

Ну... Ви вже не перегинайте! Наші координатори україномовні! Але ніхто з нас не вбачає злочину в тому, що вони ПЕРІОДИЧНО та ЗА ПЕВНИХ ОБСТАВИН дозволяють собі спілкуватися "парускі".
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!

Сторінок: 1 [2] 3
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: