Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Чи ефективні наші дії? » Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність
kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: [1] 2 3
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність    (Прочитано 3893 раз)
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« : 10 Лютого 2008, 02:31:31 »

на прохання Модератора витер основну частину розмови.В мене є повний текст хто захоче тому можу надати
Знову читаємо,плачемо і крізь сльози коментуємо
"
Mannerheim(Ukraine) ‎(2:10):
458395968
привіт   я побачив твій номер на форумі небайдужих давай дружити бо важко знайти укрмовного друга   відгукнись будь-ласка
Надія ‎(2:11):
и?
 "
« Останнє редагування: 10 Лютого 2008, 13:50:03 від ПЕТЛЮРА » Записаний
Бєня
Головна наша якість - це витримка!
Старожило

Теплодар - Одеса - Київ

420756865
Перегляд профілю Email
« Відповідь #1 : 10 Лютого 2008, 02:53:45 »

Взагалі не чемно викладати на форумі витяги свого спілкування з кимось по асі ....
Записаний

Любіть Україну!
Не прокохайте її !!
РЕВОЛЮЦІЯ  ТРИВАЄ!!!
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #2 : 10 Лютого 2008, 02:57:17 »

а по суті?
доречі ось самий кінець
"Надія ‎(2:56):
блін, та мені пофіг! я нічого нікому не обіцяла і то моя власна справа!
палицю не перегинай!"
Записаний
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #3 : 10 Лютого 2008, 09:13:39 »

2 ПЕТЛЮРА:
Отут я згідний - не треба перегинати палицю. Ми самі робимо свій вибір і ніхто нас не примушує. Ти розумієш, що це досить важко весь час розмовляти українською, якщо до цього в тебе було, як мінімум, років 15 виключно російськомовної практики! Треба робити відпочинок. інакше так і з котушок можна з*їхати!
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
fargus-ob
У нас є майбутнє
Постійний користувач

Хмельницький - Київ

351614757
Перегляд профілю Email
« Відповідь #4 : 10 Лютого 2008, 10:06:26 »

Ну, Петлюра, ти загнався!!! Це просто негарно!!! Я не в захваті від твого вчинку. Чесно. Розумій як хочеш..
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #5 : 10 Лютого 2008, 10:33:42 »

Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр  а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом.
І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?".
Уявляєте мій шок?
Записаний
Даринка
я людина...
Постійний користувач

м.Армянськ(АРКрим)

498774451 elukova_dasha@meta.ua Klear
Перегляд профілю Email
« Відповідь #6 : 10 Лютого 2008, 11:27:25 »

Цитувати
Цитата
Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр  а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом.
І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?".
Уявляєте мій шок?

Ну в цьому я повністю погоджуююся з Петлюрою...
А от щодо розмови з асі, то було якось не гарно...Це особисте повідомлення...Це треба було робити з дозволу Надійки....
Записаний

Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #7 : 10 Лютого 2008, 13:24:33 »

1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ.
2. Координатори НББ - це тільки люди.
3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування.
4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати ))
5. И
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #8 : 10 Лютого 2008, 13:31:42 »

Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху?
Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.
Записаний
Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #9 : 10 Лютого 2008, 13:33:06 »

Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #10 : 10 Лютого 2008, 13:36:18 »

1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ.
2. Координатори НББ - це тільки люди.
3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування.
4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати ))
5. И
1)зі співгромадянами
2)Нажаль вони теж слабкі але назвався діячем руху дій бо інакше смисл долучатися?
3)Не гарно.100% перепрошую просто вразило
4)Просто думав в НББ люди принциповіші
5)Ё Веселий
Записаний
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #11 : 10 Лютого 2008, 13:38:10 »

Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху?
Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.
І звідки ви це взяли ? Все навпаки.
Записаний
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #12 : 10 Лютого 2008, 13:42:19 »

Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.
Відредагую.
А що воно не стосується руху я незгодний.Сформулювати претензії?Формулюю:Координатор руху Запоріжжя спілкується ,як я зрозумів, з більшістю російською а українською лише з однодумцями.На підтвердження чого текст розмови
Записаний
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #13 : 10 Лютого 2008, 22:06:20 »

2 ПЕТЛЮРА:
І шо з того, що тобі Надійка відповіла росмовою? По-перше, вона виросла і живе в росмовному середовищі, тому їй важко суто психологічно і "зриви" часом неминучі. По-друге, не бачу нічого поганого в тому, що людина, яка багато зробила і продовжує робити для того щоб українська мова частіше звучала в її рідному місті, періодично переходить на іноземну мову. По-третє, живучи в Хмельницькому, я й сам іноді автоматично відповідаю росмовою на на росмовні запитання та іноді переходжу на російську (особливо на роботі, де я ледь не єдиний україномовний). Буває... А буває й таке, що після спілкування росмовою з кимось навіть на телефонний дзвінок україномовної людини відповідаю російською... Теж буває... І що з того? Ганьба мені?
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
ПЕТЛЮРА
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #14 : 10 Лютого 2008, 22:28:28 »

Одним словом не буду сперечатись.Просто дуже прикро.Як я і писав в наш час дуже важко знайти україномовних друзів.Пробачайте.
Тобто НББ це просто коло за інтересами в межах якого спілкуються укр?ну вибачайте що потурбував цей форум.
Записаний

Сторінок: [1] 2 3
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: