|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« : 10 Лютого 2008, 02:31:31 » |
|
на прохання Модератора витер основну частину розмови.В мене є повний текст хто захоче тому можу надати Знову читаємо,плачемо і крізь сльози коментуємо " Mannerheim(Ukraine) (2:10): 458395968 привіт я побачив твій номер на форумі небайдужих давай дружити бо важко знайти укрмовного друга відгукнись будь-ласка Надія (2:11): и? "
|
|
|
|
« Останнє редагування: 10 Лютого 2008, 13:50:03 від ПЕТЛЮРА »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Бєня
|
 |
« Відповідь #1 : 10 Лютого 2008, 02:53:45 » |
|
Взагалі не чемно викладати на форумі витяги свого спілкування з кимось по асі ....
|
|
|
|
|
Записаний
|
Любіть Україну! Не прокохайте її !! РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ!!!
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #2 : 10 Лютого 2008, 02:57:17 » |
|
а по суті? доречі ось самий кінець "Надія (2:56): блін, та мені пофіг! я нічого нікому не обіцяла і то моя власна справа! палицю не перегинай!"
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #3 : 10 Лютого 2008, 09:13:39 » |
|
2 ПЕТЛЮРА: Отут я згідний - не треба перегинати палицю. Ми самі робимо свій вибір і ніхто нас не примушує. Ти розумієш, що це досить важко весь час розмовляти українською, якщо до цього в тебе було, як мінімум, років 15 виключно російськомовної практики! Треба робити відпочинок. інакше так і з котушок можна з*їхати!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
fargus-ob
|
 |
« Відповідь #4 : 10 Лютого 2008, 10:06:26 » |
|
Ну, Петлюра, ти загнався!!! Це просто негарно!!! Я не в захваті від твого вчинку. Чесно. Розумій як хочеш..
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #5 : 10 Лютого 2008, 10:33:42 » |
|
Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом. І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?". Уявляєте мій шок?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #6 : 10 Лютого 2008, 11:27:25 » |
|
Цитата Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом. І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?". Уявляєте мій шок? Ну в цьому я повністю погоджуююся з Петлюрою... А от щодо розмови з асі, то було якось не гарно...Це особисте повідомлення...Це треба було робити з дозволу Надійки....
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #7 : 10 Лютого 2008, 13:24:33 » |
|
1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ. 2. Координатори НББ - це тільки люди. 3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування. 4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати )) 5. И
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #8 : 10 Лютого 2008, 13:31:42 » |
|
Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху? Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Moderator
|
 |
« Відповідь #9 : 10 Лютого 2008, 13:33:06 » |
|
Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #10 : 10 Лютого 2008, 13:36:18 » |
|
1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ. 2. Координатори НББ - це тільки люди. 3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування. 4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати )) 5. И
1)зі співгромадянами 2)Нажаль вони теж слабкі але назвався діячем руху дій бо інакше смисл долучатися? 3)Не гарно.100% перепрошую просто вразило 4)Просто думав в НББ люди принциповіші 5)Ё
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #11 : 10 Лютого 2008, 13:38:10 » |
|
Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху? Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.
І звідки ви це взяли ? Все навпаки.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #12 : 10 Лютого 2008, 13:42:19 » |
|
Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.
Відредагую. А що воно не стосується руху я незгодний.Сформулювати претензії?Формулюю:Координатор руху Запоріжжя спілкується ,як я зрозумів, з більшістю російською а українською лише з однодумцями.На підтвердження чого текст розмови
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #13 : 10 Лютого 2008, 22:06:20 » |
|
2 ПЕТЛЮРА: І шо з того, що тобі Надійка відповіла росмовою? По-перше, вона виросла і живе в росмовному середовищі, тому їй важко суто психологічно і "зриви" часом неминучі. По-друге, не бачу нічого поганого в тому, що людина, яка багато зробила і продовжує робити для того щоб українська мова частіше звучала в її рідному місті, періодично переходить на іноземну мову. По-третє, живучи в Хмельницькому, я й сам іноді автоматично відповідаю росмовою на на росмовні запитання та іноді переходжу на російську (особливо на роботі, де я ледь не єдиний україномовний). Буває... А буває й таке, що після спілкування росмовою з кимось навіть на телефонний дзвінок україномовної людини відповідаю російською... Теж буває... І що з того? Ганьба мені?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
ПЕТЛЮРА
|
 |
« Відповідь #14 : 10 Лютого 2008, 22:28:28 » |
|
Одним словом не буду сперечатись.Просто дуже прикро.Як я і писав в наш час дуже важко знайти україномовних друзів.Пробачайте. Тобто НББ це просто коло за інтересами в межах якого спілкуються укр?ну вибачайте що потурбував цей форум.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|