Fate
Я вірю!!!
Постійний користувач

м. Українка (Київщина) - Київ
|
 |
« Відповідь #15 : 04 Квітня 2008, 13:06:57 » |
|
супер-пупер-мега-дофіга грошей!!!! а ще шалене бажання в суспільстві, армії та владі...
а цього у нас поки що немає.. цЕ ти ПраВильНо ПіДміТИв...В Армію, СлУжиТи нІхто йти не ХочЕ(((....В ІнстимтутАх-ВійСьКовА кАфедра- толку Від неї не БагАто... А хТосЬ із ваС сЛужиВ??? чи ЗбиРається???
БліН, ПРиДумали б в нашій Країні Ще якуСь фіШку, НапРиклАд У НімЕччиНі, якщо молОдик Не хОче йти сЛужИти, ТО рІк Він Має ПроПраЦювати В сОціаЛьній сфЕрі...За досИть не вЕлиКі гроШі....Але, хоч ЯкаСь КориСть.... менІ нАприКлад, таке подОбається)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине... От де,люде, наша слава Слава України! Без золота, без каменю Без хитрої мови, А голосна та правдива, Як Господа слово.
|
|
|
|
Iнша
|
 |
« Відповідь #16 : 07 Квітня 2008, 05:30:52 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Час,на безглузді дії згаяний,не вернеш,не відкупиш...марно спалений....
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #17 : 04 Травня 2008, 12:49:44 » |
|
агресивно  армія треба , але не така яка є зараз ...........  ( це не армія , а сміх ) 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Iнша
|
 |
« Відповідь #18 : 11 Травня 2008, 03:09:44 » |
|
......яка б паскудна та армія не була...але я б хтіла піти туди...чисто з себе приколотися.... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #19 : 11 Травня 2008, 13:00:15 » |
|
......яка б паскудна та армія не була...але я б хтіла піти туди...чисто з себе приколотися....  ого.  Прагнеш гарячих відчуттів
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Настуся
|
 |
« Відповідь #20 : 11 Травня 2008, 13:18:48 » |
|
Не хотіла б, щоб мої друзі і знайомі служили. Вони мені потрібні живі і зі здоровою психікою.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я думаю нам страшенно повезло у житті, правда ж?
|
|
|
|
Iнша
|
 |
« Відповідь #21 : 11 Травня 2008, 14:31:03 » |
|
2 Антон: не те слово як прагну!!!!!!!!!!!!! я без них жити не можу...без тих гарячих відчуттів...і якби цей рік був останнім роком мого навчання,я би пішла послужити "атєчєству"  В ЖИТТІ ВСЬОГО ТРЕ СПРОБУВАТИ!!!!!!:)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #22 : 17 Травня 2008, 19:09:29 » |
|
Не все  Не треба пробувати того , що кардинально змінить твоє життя. А саме :цигарки , коноплі тощо  та й армію не тре. Калічить людей та їх долі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #23 : 18 Травня 2008, 00:37:22 » |
|
та нормальна у нас армія! хоч чомусь там навчать(з щіта можуть зробити чоловіка)!! а те що кажуть: "покалічать", "поб"ють" і т.д. так це все фігня! в армію ідуть хлопці яких ми кожен день бачимо на вулицях! і що в армії, що ввечері на вулиці можуть по фейсу надавати!!! І взагалі, якщо страшно що поб"ють, так тре займатись спортом!!! В мене зараз в армії просто купа друзів...і всі нормально себе чухають! п.с. у нас зараз в армії кожного тижня мед.огляд! і коли бачуть сліди побоїв, то влітає і побитому і тому хто бив..так-то..принаймі так точно у ВДВ та зенітних військах... п.п.с.а я б хотів піти у армію...або хоча б на кілька місячні військово-тренувальні збори..щось накшталт "курсу молодого бійця" 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #24 : 18 Травня 2008, 10:27:51 » |
|
А у нас і так армія на кілька місяців.)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #25 : 27 Серпня 2008, 20:29:06 » |
|
Класна у нас армія 24 на Майд. всю вивели  Проти Р,сії класно мона оборонятись, стласно подумати що може бути. Укр. може не встигнути в НАТО. А допомоги не буде ( як і в Груз. )  ((((((((
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
mak7ka
|
 |
« Відповідь #26 : 28 Серпня 2008, 09:25:27 » |
|
Класна у нас армія 24 на Майд. всю вивели  Проти Р,сії класно мона оборонятись, стласно подумати що може бути. Укр. може не встигнути в НАТО. А допомоги не буде ( як і в Груз. )  (((((((( Ага, класна армія... нашим воякам один день на параді за два місяці порахували... непогано пройшлись...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #27 : 31 Серпня 2008, 22:54:00 » |
|
армія має бути. але не такою, якою вона є наразі. Головною силою, як на мене, мають бути контрактні військові. Правильно підмітили, що військовий - це така ж робота, як і будь яка інша професія. А для молоді мають бути певні військові вишколи - бо кожна людина, як на мене, має вміти тримати зброю в руках. А щоб цьому навчитись, не обов*язково їхати незрозуміло куди, жити в поганих умовах, розлучатися з родичами і коханими.. ,створити такі вишкільні організації можна на містах - і витрати держави тоді, помітьте, дуже зменшаться. а пожити в поганих умовах ми завжди встигнемо 
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|