|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« : 22 Січня 2008, 14:09:26 » |
|
Яке Ваше ставлення до армії взагалі і до української зокрема? Які проблеми та перспективи української армії? Чи служили Ви? Якщо ні, то як "косили"?... І все, що стосується армії - ласкаво прошу сюди! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #1 : 22 Січня 2008, 14:21:32 » |
|
Не служила  Стан здоров’я не дозволяє... Але вважаю , що кожен має віддати пошану своїй Батьківщині, така людина -це патріот!!!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 Січня 2008, 21:40:41 від Даринка »
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #2 : 22 Січня 2008, 14:34:44 » |
|
А якщо армія країни, патріотом якої хочеш бути, так розпустилася, що туди і податися страшно? Як діди не уб*ють, так не навчаннях підстрелять... Зараз бачимо процеси, що покращують життя звичайного солдата ,але вони лише починаються. На жаль.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 22 Січня 2008, 15:28:31 від Н€б@йд¥)|(ий Іван »
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #3 : 22 Січня 2008, 21:13:39 » |
|
>віддатипошану своїй Батьківщині це мабудь найстаріший міф. Що таке сучасна армія? Дідівщина, марширування по плацу, через місяців 3 можу дадуть постріляти. П"яний прапорщик, який тебе за людину не має. 9 місяців СВОГО життя можна якось і цікавіше провести.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #4 : 22 Січня 2008, 21:40:12 » |
|
Про що я і кажу. Тому, як юнак призовного віку, не маю ФОДНОГО бажання служити в СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ армії.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #5 : 22 Січня 2008, 21:47:28 » |
|
Тоді тут лишень сугубо проблема умов.... Але все одно я вважаю, що відслуживши в армії, парубок віддає пошану.... Мій брат служив у селі Перевальне поряд із Симферополем, ну так було більшменш нормально, з поганих умов найгіршим було харчування... 9 місяців СВОГО життя можна якось і цікавіше провести. Але щодо цього то Ви праві! І я б не хотіла розлучатися аж на дев’ять місяців зі своїми друзями, рідними і т.п.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #6 : 22 Січня 2008, 23:26:53 » |
|
Яка може іти мова про пошану, коли тебе силоміць забирають.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #7 : 22 Січня 2008, 23:57:18 » |
|
Силоміць... Але не кожен йде, хтось відмазується, а хтось йде навчатися... А мій брат сам пішов:) Хоча не для пошани, а відчути що таке армія, і здобути військовий білет 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Iнша
|
 |
« Відповідь #8 : 28 Січня 2008, 16:22:18 » |
|
АРМІЯ......чесно кажучи, на думку не спадає жодного доброго слова про українську армію =((((Держава не робить нічого, щоб удосконалити її стан=((( І підготовка там на такому рівні.... шо мамо рідна....ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Час,на безглузді дії згаяний,не вернеш,не відкупиш...марно спалений....
|
|
|
Garik@
Новачок
м. Вінниця
|
 |
« Відповідь #9 : 24 Лютого 2008, 14:30:15 » |
|
А для гого нам армыя. Тим більше така. Зараз війни ведуться на інших рівнях, інформаційному, економічному. А вони позбирають дітей і парять нам мозок, що так потрібно.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dobin
|
 |
« Відповідь #10 : 03 Березня 2008, 21:18:37 » |
|
Зараз війни ведуться на інших рівнях, інформаційному, економічному.
ага, а після вичерпання таких аргументів починають махати кулаками. Америка також Іраку спочатку оголосила економічну блокаду, а потім розпочалися військові дії
мені здається, якби відродити такі застарілі поняття, як честь офіцерського мундиру, чітка вертикаль відповідальності, і пошану до захисника вітчизни, ну, і звісно, ліквідувати кумівство, дідівщину,то багато хто не тільки б мав мужність на деякий час відмовитися від розваг, а й пишатися званням військовослужбового
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #11 : 03 Березня 2008, 22:18:05 » |
|
Гарні мрії, контрактна армія все ж ближче до ідеалу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #12 : 03 Березня 2008, 22:34:32 » |
|
Суто моя думка: військовий - це така ж професія, як і інженер, вчитель чи лікар... І з цього треба виходити.
Хоча, має бути щось типу "курсів молодого бійця" - кількатижневих курсів муштрування "по повній програмі" для всіх бажаючих. Щоб у випадку чого кожен міг стати на захист Батьківщини. Та не просто встати, а ще щоб якась користь була...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #13 : 04 Березня 2008, 23:04:09 » |
|
Для цього не обов"язково іти в армію, можна піти на рукопашний бій наприклад.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #14 : 04 Березня 2008, 23:33:55 » |
|
Для цього не обов"язково іти в армію, можна піти на рукопашний бій наприклад.
От і я про те ж...
А ще краще - вишколи в патріотичних громадських організаціях. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|