Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Чи ефективні наші дії? » Криза руху "Не будь байдужим!"
kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 [2]
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Криза руху "Не будь байдужим!"    (Прочитано 3473 раз)
Олег із м.Хмельницького
Гість
« Відповідь #15 : 21 Квітня 2007, 21:37:02 »

Цитувати
Сашко: Наприклад, якісь медіа-проекти. На ті кошти, які витрачаються на цю акцію, можна було б створити навіть кілька ефективних постійних проектів. Але чомусь деякі її організатори, при чому люди прогресивні, забувають про те, що існують сучасні технології, методи швидкісного розповсюдження інформації різноманітними шляхами, і ми продовжуємо в результаті працювати якимись ще дореволюційними методами. Тобто, як Ленін виступав на своєму легендарному панцернику, так і ми через сто років продовжуємо використовувати практично ті самі методи. І коли я намагався пояснити колегам, що існують інші засоби впливу, більш ефективні, які дають можливість не тільки доносити свої ідеї, але й мати зворотній зв'язок, чути якісь зустрічні пропозиції, коментарі, зауваження і таке інше, то це чомусь не знайшло підтримки. А працювати старими методами мені не хотілося і, чесно кажучи, не моглося. Проте я ні в якому разі не намагаюся дорікнути людям, які продовжують цю акцію.
Я лише висловлюю своє бачення, яке, можливо, є помилковими. І, відверто кажучи, я не думаю, що акція сильно постраждала від того, що "Тартак" припинив брати в ній участь.
[/center][/color]

Думаю що у реченні що виділене мною все дуже чітко сказано: і про те що він лише висловлює своє бачення, яке, скоріш за все, є помилковимиі, про те що акція не дуже сильно постраждала від того, що "Тартак" припинив брати в ній участь.

Мені подобається гурт ТАРТАК я думаю що Положинський є потужною особистіттю в українському соціумі і яскравою музичною зіркою, і я навіть є його палким прихильником, але  я не побачив конкретики у його відповідях на рахунок виходу із нашого громадського руху тому думаю що не потрібно зважати на нього сильно і тим паче роздувати розмови типу: "Криза руху..." і т.д.  Просто Сашку потрібно було якось це пояснювати (типу відмазуватись) і тому вийшло таке інтерв'ю.

Успіху нам усім !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Усміхнений Усміхнений Усміхнений Усміхнений Усміхнений
Записаний
admin
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю Email
« Відповідь #16 : 22 Травня 2007, 15:01:57 »

Ромуальде, як ся маєте?
А чого ж Ви зараз мовчите про кризу руху НББ? Ну скажіть що-небудь! Ми вже звикли до Вашої критики - без неї нудно! Подивимося, яку дадуть Вам відповідь десятки волонтерів, яких ми спромоглися зорганізувати в регіонах. І сотні вчителів-філологів, з якими комплексно працюємо. І тисячі інституцій (установ, редакцій, партій, НУО), які по-новому подивилися на свою мовну (а отже, ментальну) поведінку і переосмислили своє місце в цій державі.
А ще цікаво уявити, що Вам би сказали 900 чоловік у хмельницькому Театрі імені Петровського, 700 хлопців і дівчат у житомирській філармонії, і 3 тисячі (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) юнаків та юнок у Вінницькій кіно-концертній залі "Райдуга"...

Афіші-наліпки-значки-сумки-ефіри-школи-книжки-саунд-чеки-люди-рок-зірки-теж люди... І поміж цим усім - НЕБАЙДУЖІСТЬ, якою маленький українець відрізняється від політиків (не державників, а політиків!). Він відрізняється настільки, щоб довести світові: він - головний творець українності, а отже, державності.
Ми робимо все, аби небайдужих стало більше. Рух, який зараз одночасно рухає 7 регіонів ось у такому масштабі (див. вище), не міг би все це робити, якби взимку пережив кризу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Визнайте це публічно. Все у нас грає, і співає, і танцює. Небайдужість процвітає! Чого і Вам бажаємо.

Записаний
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #17 : 22 Травня 2007, 15:25:08 »

В Хмельницькому було людей побільше. 900 - це лише кількість крісел в залі. Але ж були ще "сидячі" місця у проходах на сходах, купа народу під сценою, купа нороду в холі і купа людей на вулиці, які просто фізично не могли вміститись у Театр Петровського...
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
romuald
Постійний користувач

м. Луцьк

Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #18 : 22 Травня 2007, 16:46:02 »

Почуваюся чудово!
Навпаки я радий, що акції відбуваються, про це і написав тут:
http://nbb.com.ua/forum/index.php?topic=6.0
І в темі про кризу я написав, що питання знімається після першого концерту. Тоді доречі були причини писати про кризу, які я обгрунтував, адже ви ніде на сайті не зазначили про свої плани на майбутнє, а так виглядало що майже півроку нічого особливого не відбувалося.

Щодо інтернет-сайту, то поки що свою думку не змінив. Мої пропозиції лишилися без відповіді, прийшов лист з проханням вказати мобільний, я вказав, реакції ніякої не було.
« Останнє редагування: 05 Серпня 2007, 19:25:08 від Moderator 1 » Записаний
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #19 : 11 Червня 2008, 19:06:43 »

http://goukraina.uaforums.net/   Ми нова ГРОМАДСЬКО_ПАТРІОТИЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ "УКРАЇНА". Бачимо, що НББ велика сила, але вона зазнала промаху. Ми хочемо об'єднати всі патріотичні сили...... Якщо хтось має бажання, то хай приєднується, МИ тільки створюємось. І ще якщо хтось може допомогти зв'язатись з Сашком Положинським, напишіть.... Є багато людей, які вірять у відновлення України.
Записаний

Moderator
Адміністратор
Постійний користувач

Перегляд профілю
« Відповідь #20 : 12 Червня 2008, 11:29:39 »

Чому Ви вирішили що НББ зазнало промаху? І чому Ви думаєте, що Вам підсилу обєднати всі патріотичні організації. Не зрозуміло Не зрозуміло Не зрозуміло
Записаний
Антон
Постійний користувач

Хай живе Україна !!!

368693113
Перегляд профілю Email
« Відповідь #21 : 12 Червня 2008, 14:33:33 »

Ого скоро будем одні одного бить.  У замішанні дожились  Засмучений
Записаний
Серечкiн
Старожило

Proud2BUkrainian

467986970
Перегляд профілю
« Відповідь #22 : 12 Червня 2008, 18:01:58 »

я якось поверхово проглядаю форум НББ, тому тільки сьогодні помітив цю тему...ну що я можу сказати:по-моєму, правота є і в словах тих хто каже, що є "криза" і в словах тих хто каже, що її немає.

Адже, очевидно що НББ є куди рости, є куди розвиватись і тому потрібно критикувати, пропонувати шляхи вірішення проблем, тільки для того щоб рух розвивася!! Тому, пропоную час від часу кричати, що в НББ криза, щоб стимулювати волонтерів та організаторів до більш активної діяльності!!! Підморгую
Записаний

Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #23 : 13 Червня 2008, 10:24:26 »

Чому Ви вирішили що НББ зазнало промаху? І чому Ви думаєте, що Вам підсилу обєднати всі патріотичні організації. Не зрозуміло Не зрозуміло Не зрозуміло

А чому НІ... В НАС В УКРАЇНЦІВ Є ПРОБЛЕМА ЩО НА ОДНОГО КОЗАКА ДВА ГЕТЬМАНИ, АЛЕ ТРЕБА ВСЕ ЗМІНИТИ...
Записаний

Бєня
Головна наша якість - це витримка!
Старожило

Теплодар - Одеса - Київ

420756865
Перегляд профілю Email
« Відповідь #24 : 13 Червня 2008, 15:21:57 »

А чому НІ... В НАС В УКРАЇНЦІВ Є ПРОБЛЕМА ЩО НА ОДНОГО КОЗАКА ДВА ГЕТЬМАНИ, АЛЕ ТРЕБА ВСЕ ЗМІНИТИ...

Створенням кільканадцятого гетьмана? Ви тільки розпорошите сили...
Краще вливатися у вже існуючі рухи, зміцнювати їх, координувати співпрацю, об*єднувати зусилля. А такі круті що кажуть що настав час об*єднатися, і обов*язково під їхнім проводом з*являються кожен день і цим тільки послаблюють інші рухи! А тепер подумайте кому це вигідно?
Записаний

Любіть Україну!
Не прокохайте її !!
РЕВОЛЮЦІЯ  ТРИВАЄ!!!
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #25 : 13 Червня 2008, 21:23:50 »

Треба все змінити... Згадується лозунг блоку "НЕ ТАК!" "Все не так! Час змін!"
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #26 : 13 Червня 2008, 23:12:17 »

І саме тому ви, замість того щоб долучитися до однієї з вже існуючих патріотичних громадський організацій, створили ЩЕ ОДНУ (читай: стали черговим "Гетьманом")? І з чого ви, власне, взяли, що всі існуючі громадські організації та рухи (зі своєю історією, традиціями та авторитетом) мають все покинути і приєднатися САМЕ ДО ВАС? "Скрамнєй нада бить" (с) Підморгую І як це ми без вас досі існували?  Підморгую
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #27 : 20 Червня 2008, 19:42:51 »

Руслан, а хто говорив про приєднання.... Я такого не говорив і також проте, щоб типа когось знищювати теж. По друге ми створюємось саме як обєднуюча організація. Ось в чому питання МИ не створюємо щось нове МИ хочемо обєднати старе.....
Записаний

Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #28 : 20 Червня 2008, 19:44:46 »

Треба все змінити... Згадується лозунг блоку "НЕ ТАК!" "Все не так! Час змін!"
[/quote]
Незнаю , що ти хотів цим сказати, але це точно НЕ ТАК....
Записаний

Сокіл
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #29 : 20 Червня 2008, 19:49:29 »

Бєня саме для тебе про те, що ми головні взагалі ніхто не говорить, а на рахунок того що створюється ну я думаю ти і сам знаєш... Право вибирати є у кожного.... Ми просто хочемо обєднати ПАТРІОТІВ немає різниці під якими прапорами. Головне Україна, а не голова чи організація... 
Записаний

Сторінок: 1 [2]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: