|
Бєня
|
 |
« Відповідь #15 : 30 Вересня 2008, 14:16:39 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські". 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Любіть Україну! Не прокохайте її !! РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ!!!
|
|
|
MAG
Новачок
ukrainians.od.ua
|
 |
« Відповідь #16 : 30 Вересня 2008, 14:50:38 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські".  Так і в наших жилах тече кров як козаків так і богатирів! П.М. Бєня, що, як я бачу тобі сподобався мій малюнок (один з тих які я хотів би випустити у вигляді наліпок) ти навіть аватар собі з нього зробив! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #17 : 30 Вересня 2008, 18:03:13 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські".  Думаю, це не принципово. Моя думка була про інше.
|
|
|
|
|
Записаний
|
საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
|
|
|
MAG
Новачок
ukrainians.od.ua
|
 |
« Відповідь #18 : 30 Вересня 2008, 19:56:24 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські".  Думаю, це не принципово. Моя думка була про інше. Мені здається це якраз принципово! Все таки руські відносяться до Київської Русі, а російські до росії! хоча можливо в даній розмові це і не принципово! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #19 : 30 Вересня 2008, 22:47:19 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські".  Думаю, це не принципово. Моя думка була про інше. А я думаю, що це принципово! Адже російський богатирів не існувало в природі! Ну які богатирі могли бути в часи правління Петра І-го або після нього? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #20 : 02 Жовтня 2008, 09:35:14 » |
|
Так це справді принципово. Як я міг таке сказати. Шейм он мі!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
BackToRoots
Новачок
|
 |
« Відповідь #21 : 02 Жовтня 2008, 19:42:23 » |
|
Не було "російських" богатирів, були "руські".  дуже спірний термін, але я вважаю, що не в якому разі не російські, можливо - руські, або русинськи... На справді я вважаю, що вони себе називали за ім`ям племені, з якого вони походили, то ж були древлянські або вятичськи або які інщі богатирі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #22 : 03 Жовтня 2008, 11:18:06 » |
|
Тема про козаків, а богатирі були просто одним з другорядних членів одного складнопідрядного реченя мого допису! Богатирів фтопку!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Іван
|
 |
« Відповідь #23 : 04 Жовтня 2008, 09:31:26 » |
|
Козаків-характерників хотіли знищити, адже серед російських солдат "спецназівців"не було. Росія хотіла викорінити саме слово. А щодо руських богатирів, то були лише наші українські. На мою думку, сьогоденна організація козаків відійшла від норм справжніх козаків.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #24 : 04 Жовтня 2008, 19:06:29 » |
|
А щодо руських богатирів, то були лише наші українські. На мою думку, сьогоденна організація козаків відійшла від норм справжніх козаків.
Браво, Ваня. Звичайно, крім українських богатерів, ніяких більше і бути не могло. Я впенений, що динозаври, які ходили моєю рідною Білоцерківщиною, вже думали українською!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Іван
|
 |
« Відповідь #25 : 08 Жовтня 2008, 10:51:50 » |
|
Росіяни нічого свого не винайшли. Усі досягнення були здійснені українцями. Просто вони були вивезені у Росію. І через це вважаються росіянами.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #26 : 06 Листопада 2008, 11:22:20 » |
|
Росіяни нічого свого не винайшли. Усі досягнення були здійснені українцями. Просто вони були вивезені у Росію. І через це вважаються росіянами.
Ілля Муромець (з міста/поселення Мурома) не був росіяненом 100%, а чи здогадувався він, що у ранньому віці його викрали з України і повезли так далеко, щоб нам потім розповідати, що, нібито, він не був українцем? Знаю, що офтоп, але народ так щиро вірить в українскість богатирів, що аж зачіпає. ВСЕ ЩО НЕ УКРАЇНСЬКЕ - ТО НЕ МОЖЕ БУТИ!!!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Листопада 2008, 11:24:03 від dimaz »
|
Записаний
|
|
|
|
|
maque
|
 |
« Відповідь #27 : 07 Листопада 2008, 00:25:19 » |
|
ВСЕ ЩО НЕ УКРАЇНСЬКЕ - ТО НЕ МОЖЕ БУТИ!!!
 Це максималізм. Інша річ, що вони були ні російські, ні українські, бо таких держав тоді не було.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Proud 2 b Ukrainian. If I ever betray Ukraine kill me please.
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #28 : 07 Листопада 2008, 09:14:58 » |
|
Ну і я ж про це! Не було тоді ні росіян, ні українців, ні багато інших народів. А на території нашої з Вам любої батьківщини народи ходили туди сюди, як зараз діти в школу. І ким були за національністю, навіть, ті самі характерники, сказати дуже важко. Думаю серед них було багато представників різних народів. Всіх їх єднало те, що вони боронили нашу землю. А це здається значно важливіше.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|