kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 2 [3] 4 5
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Скарги    (Прочитано 15514 раз)
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #30 : 15 вересень 2007, 14:11:42 »

В мене та сама історія...
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
Coffe_in
Гість
« Відповідь #31 : 16 вересень 2007, 11:57:50 »

Доброго дня, шановні форумчани...ну і адміністрація.
Хочу розказати Вам сумну історію про правду і кривду, про добро і зло, про розум і тупість...
Слухайте...
Жив був собі Coffe_in та не було в нього...де діти пів години. Тому вирішив він зайти на форум НББ, але тут його спіткала невдача...бо побачив він наступне повідомлення:

"Вибачте Coffe_in, Ви забанені і не можете залишати повідомлення на форумі!
Енею, Ви прекрасно знали про наші правила та про заборону використовувати малюнки та рекламні лінки в підписах. Вас неоднократно попереджали про це як на форумі, так і в приватних повідомленнях. Також Вас попереджали про бан, у випадку, якщо Ви не прибере"

Звернення до Енея - де дуууже, дууууууже грунтовна причина бану Coffe_ina.

Виходячи з цього я прилюдно звинувачую модераторів та адміністраторів форуму в непрофесійності, некомпетентності, нахабності і тупості. Якщо адміністрація форуму представляє тут адміністрацію руху НББ - я звинувачую в тому ж і рух. "Руки, що ростуть з одного місця", "якщо нема, то не купиш"... - це все, що я можу сказати про адміністрацію форуму та руху в результаті .

Рук і розуму Вам.

P.S. Видалення цього повідомлення ще раз доведе Вашу нахабність і некомпетентність.

Записаний
Moderator 1
Глобальний модератор
Новачок

Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #32 : 16 вересень 2007, 13:28:56 »

Coffe_in.

Користувача enej було забанено на деякий час за порушення правил нашого форуму та за ігнорування зауважень а подекуди й неадекватну реакцію на них.

Користувача enej було забанено по імені користувача та по п'яти ІР-адресам, з яких користувач enej заходив на форум та проявляв найбільшу активність в написанні повідомлень. В тому числі з ІР-адреси  "194.24.162.2", з якої enej написав найбільше повідомлень. А те, що цією ІР-адресою користуєшся ще й ти - то це, вибач, твої проблеми. Ціленаправлено тебе ніхто не банив.

А щодо твоїх звинувачень - то можу сказати одне: не суди всіх по собі, і буде тобі щастя.

З надією на розуміння...  
Записаний
Coffe_in
Гість
« Відповідь #33 : 16 вересень 2007, 21:36:20 »

Користувача enej було забанено на деякий час за порушення правил нашого форуму та за ігнорування зауважень а подекуди й неадекватну реакцію на них.

Це окрема розмова. Адже дуже смішно виглядає - забанили, а потім змінили профіль. Зазвичай роблять навпаки, оскільки виникає питання: "Чому людина в бані, якщо в нього вже змінений профіль(все-одно ким, головне, що змінено)"
В тому числі з ІР-адреси  "194.24.162.2", з якої enej написав найбільше повідомлень.
отут я би посперечався, оскільки з цієї адреси написано може повідомлень з 5.
В нас різні провайдери, і Він моїм айпішніком на вашому форумі міг користуватися тільки в мене з дому, а це було раз чи двічі...Тому ти неправий, а забанили ви його по всім айпішнікам, з яких він заходив (ти вже хоч би мені не розповідав казки, бо виглядаєш ще більше некомпетентним).
А те, що цією ІР-адресою користуєшся ще й ти - то це, вибач, твої проблеми. Ціленаправлено тебе ніхто не банив.
Ні, чуваки....ЦЕ не мої проблеми. Це ваші проблеми. Бо я користувач, а ви не спромоглися навіть скористуватися функцією перевірки айпішніків перед баном, так київський офіс легко забанити можна випадково, блін. Не вмієш - не лізь...
Мої проблеми: погано погода, дороге житло, куріння, недостаток часу, незадоволення правилами даного форуму, особиста неприязнь до тупих людей...Так, це мої проблеми, а от неадекватна, нахабна і просто погана робота модераторів - це ваші проблеми.
А щодо твоїх звинувачень - то можу сказати одне: не суди всіх по собі, і буде тобі щастя.
Ці звинувачення будуються на фактові, який був....

З надією на розуміння...  [/color]
З надією на розуміння?
Ти знущаєшся?
Наглу тупість і непрофесіоналізм я відмовляюся розуміти.
Мені потрібні вибачення...
Записаний
Moderator 1
Глобальний модератор
Новачок

« Відповідь #34 : 16 вересень 2007, 23:50:10 »

Coffe_in.

Вибачення? За що, цікаво?

Тебе випадково забанили. Більше того, якщо enej ще раз порушить правила, його буде знову забанено по всіх ІР-адресх, з яких він писав повідомлення. Заради тебе винятків робити ніхто не буде. Це було по-перше. А по-друге, я тебе забаню за образу користувачів (якими також являються модератори та адмін). Тому що той факт, що ти маєш власний погляд на речі ще не дозволяє тобі називати тупими людей, погляди яких не збігаються з твоїми!
Записаний
Moderator 1
Глобальний модератор
Новачок

« Відповідь #35 : 17 вересень 2007, 08:07:32 »

З приводу правил.
При зустрічі з Пані Оксаною, про правила говорили багато: про те, що їх потрібно міняти, про те, що в чомусь вони некорректні або занадто багатозначні…

Згідно  правил нашого форуму:

Учасники форуму не мають права нарікати на зміст правил форуму. В кожного є свобода вибору, якщо вас не влаштовують правила, можливо, ви помилилися у виборі форуму для спілкування.

Очевидно, Кофеїн скористався свободою вибору. От тільки навіщо весь цей пафос?
Записаний
kate_rinka
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #36 : 07 грудень 2007, 18:38:04 »

від руху Не будь байдужим, після того наскільки небайдуже вони підтримали акції захисту кінотеатру Бомер, пам'ятника УПА тощо... Про їх небайдуже ставлення до регіональних координаторів, при тому що регіональні коориднатори місяцями не можуть зв'язатись з центральним офісом, бо там всі зайняті. Після того як небайдужі і ще небайдужіші стали на захист Галереї військового вбрання у Львові.

До речі, може б вам заодно опблікувати список регіональних координаторів по всім областям, а то мало що - може ви ще когось випадково змінили з тих хто був присутнім на київському з'їзді... А ну народ - давайте спитаємо у Олега - хто зараз де регіональний координатор, бо у Києві від Харкова була Наталка.  Шокований
Записаний
Олег
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #37 : 07 грудень 2007, 19:51:40 »

Повторюю для kate_rinka і всіх "ну дуже давніх особистостей" які впродовж останніх кількох годин[/i]

( Основна Інформація - kate_rinka    Аватар/Підпис під аватаром   
Ім'я:    kate_rinka   
Статус:    Новачок   
Дата реєстрації:    Сьогодні в 18:29:23   
Остання активність:    Сьогодні в 18:57:20   
MSN:       
YIM:       
Email:    rinka01@gmail.com    
Сайт:       
Поточний статус:     Offline    
Стать:       
Вік:   не зазначений   
Розташування:      
Час:   07 Грудня 2007, 19:59:13),
 та в майбутньому зареєструються на форумі і будуть "ділитися досвідом":

Координатор -- це, на мою думку, людина яка поділяє наші погляди, а також МАЄ БАЖАННЯ, ВІЛЬНИЙ ЧАС , та здібності, ефективно координувати нашу діяльність на теренах того чи іншого регіону, показувати ДОСТОЙНИЙ ПРИКЛАД ВОЛОНТЕРСЬКОЇ діяльності іншим волонтерам, об'єднувати якомога ширші кола молодих людей що поділяють наші погляди і готові нам допомагати. 
Волонтéр — у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно працюють у різних громадських організаціях поділяючи їх погляди втілюють у життя ініціативи громадського або благодійного характеру.див.http://uk.wikipedia.org/wiki/Волонтері ще трохи про волонтерів  за адресою http://nbb.com.ua/index.php?id=6
« Останнє редагування: 07 грудень 2007, 20:02:40 від Олег » Записаний

Лупайте сю скалу ,
Нехай ні жар ні холод не спинить вас ....
kate_rinka
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #38 : 07 грудень 2007, 21:57:28 »

Це ж на що шановний пан координатор-модератор натякає? Що з того що дата реєстрації сьогоднішня, якщо ай-пі адреса постійна і... скажімо так - не харківська. Чи Ви справді вважаєте, що хтось буде їздити з Харкова до іншого міста для того, щоб на ваш форум щось написати? Ги...
Чи може Ви, шановний пане, цей факт замовчуєте спеціально... а що Ви ще замовчуєте у такому випадку?
Слухайте, невже список координаторів по областям аж такий уже секрет? Ви що у нас у підпіллі? Вам є що приховувати від громадськості? Може результати бурхливої діяльності руху? У скількох областях у вас є коориднатори? Ну уявість собі ситуацію - я наприклад живу у глухому селі якогось там району, але у мене мама власниця магазіну і купила мені компутер і я хочу приєднатись до вашого руху... живу припустімо у Донецькій області - хто є коориднатором руху і до кого я маю звернутись для того, щоб стати Вашим волонтером. Якщо не ім'я з прізвищем, то хоча б нік на форумі і координати для зв'язку у вас мають висіти на видному місці на сайті, а не на форумі. Якщо не справжня електронна адреса, то хоча б підпільна. Для того, щоб з людиною завжди можна було зв'язатись, інакше про яку "координацію" взагалі може іти мова? я хочу організувати концерт в Донецькій області - до кого мені звернутись щоб скоординувати свої зусилля і стати волонтером? власне що ви координуєте? і кого? ви можете сказати? відповісти на це супер-просте питання?
Записаний
Олег
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #39 : 07 грудень 2007, 22:24:34 »

Шановна kate_rinka !
Я буду дуже вдячний тобі за допомогу по Донецьку, мене цікавить реальна та конкретна дія, а не безглузда переписка із незовсім зрозумілими закидами, тому, пропоную тобі приєднатись до пошуків підходящого клубу для проведення акції Ремікс 482 в Донецьку 29 або 30 січня 2008 року.
Залишай пропозиції щодо клубів із контактами їхнього керівництва на форумі щоби якомога більше людей змогло із ними ознайомитись і прийняти участь в обговоренні і визначенні найоптимальнішого варіанту для проведення нашої акції !!!
З повагою чекаю на результати твоєї волонтерської активності !!!
Олег Майданюк
Записаний

Лупайте сю скалу ,
Бєня
Головна наша якість - це витримка!
Ветеран

Теплодар - Одеса - Київ

420756865
Перегляд профілю Email
« Відповідь #40 : 07 грудень 2007, 22:43:09 »

Цілком підтримую Катеринку щодо вимоги викласти контактну інформацію координаторів по областям !!!!!!!  Це дійсно дуже необхідно.
Записаний

Любіть Україну!
Не прокохайте її !!
РЕВОЛЮЦІЯ  ТРИВАЄ!!!
kate_rinka
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #41 : 07 грудень 2007, 23:15:39 »

У Вас таки проблеми  з сисадміном, якщо він не може визначити ай-пі адресу. Їжачку зрозуміло, що Донецьк було наведено як приклад. Так само міг би бути наведений як приклад Севастополь чи Сімферополь. До речі з тим самим успіхом.
Те, що Ви називаєте, пустопорожніми балачками, є Вашими, шановний Олеже прорахунками. Те, що люди не можуть зв'язатись з Вашими кооринаторами в регіонах і ніхто не знає хто є координатором і де. Причому навіть по нікам на форумі не можуть зв'язатись... Це те, що Ви мали зробити дуже і дуже давно. Якщо у Вас немає кому крім мене проводити акцію у Донецьку - це теж багато про що говорить. У Вас там досі немає координатора?
ОК, а у Чернігові у Вас хто координатор? У Хмельницькому? У Тернополі на форум пише принаймні Сергій. У Запоріжжі? У Старо-Констянтиневі? У Кіровограді? У Черкасах? У Кам'янці-Подільському? У інших містах де вже були чи мають бути концерти? Ви оцю інформацію можете вивісити - поставити їх адреси? Навіщо все в такій мірі централізувати? Це не горизонтальна структура як ваш рух себе декларує... Це така піраміда ахтунгів на повірку виходить, що слів нема.
Скажіть будь ласка де у Вас на сайті можна знайти інформацію про обов'язки координатора руху в області? Де можна знайти правила і принципи за якими працює рух Не будь байдужим?
Записаний
kate_rinka
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #42 : 07 грудень 2007, 23:21:59 »

те, що він Новачок, такому ж Новачку за статусом Підморгую Ой-ой-ой... Я можу і піти з Вашого форуму, як пішла звідси колись під іншим ніком. Але Ваше прагнення розширювати рух завдяки цим постам видно якнайскравіше...
Записаний
Олег
Користувач
**

Перегляд профілю Email
« Відповідь #43 : 07 грудень 2007, 23:51:20 »

Цікаво під яким ніком  kate_rinka ви пішли, цікаво яке ж саме місто вас цікавить, а ще цікавіше чим саме ви могли б допомогти нам і всій Україні відроджувати її культуру з огляду на ваші попередні пости.
А щодо спілкування із координаторами то ви в повній мірі можете використати даний форум , якщо воно (ваше спілкування) носить конструктивний характер і спрямоване на конкретні дії, а не на безглузде закидування надуманих причин "щоб поображатися" на світ, (він же не так обертається як ви хотіли б). Для цього прошу Вас вказати свої контактні телефони та своє конкретне місцезнаходження, для того щоб з вами звязався відповідний координатор, або я ОСОБИСТО, щоб вам допомоготи реалізуватись у ваших прагненнях.
 Але застерігаю вас від подальших беззмістовних постів та повідомлень у даній темі, адже  ми можемо привернути на себе увагу модераторів і цей світ для вас стане іще несправедливішим.
Записаний

Лупайте сю скалу ,
kate_rinka
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #44 : 08 грудень 2007, 01:00:27 »

Особисто моє життя, моя посада, моя заробітна плата, мої здобутки на даний момент мене особисто задовольняють. Так само як мої можливості для самореалізації, можливості для ефективної волонтерської діяльності і дай Боже Вам колись, Олеже, мати те, що маю я... Хоча б... Я маю на увазі в плані задоволення - морального, фізичного... ну матеріальне завжди може бути кращим, але то такоє.
Я просто дала Вам кілька порад, за які б Ви до речі мали бути вдячними. Насправді розподіл сфер відповідальності є дуже ефективним, так само як і запровадження регіональних мил. Чому я мушу координатору регіональної політики пояснювати такі елементарні речі?
Я не пам'ятаю з яким логіном я пішла з Вашого старого форуму, то було більше року тому, коли  Ви ще не були координатором регіональної політики. Чесно кажучи я навіть не знаю чи приєднались Ви на той момент до руху вже.
Стосовно того яке конкретно місто мене цікавить з концертом вашого руху, то... ну подивимось на що прес-секретар чи хто там пришле прес-анонс на мило редактора. Якщо редактора зацікавить, то я може і поїду, якщо не буде більш нагальних тем. Може зацікавить, а може не зацікавить. Врешті з усіма тими ж персонажами я можу зустрітись і так, якщо схочу... І зовсім необов'язково для цього їхати кудись на концерт. Навіть з Вами у реалі і Ви навіть не будете знати хто Вас шпилив на форумі Залицяюся
Стосовно того, що я висловлювала певні закиди на Вашу адресу... 
Я не відкриваю ту інформацію, яку маю в першу чергу тому, що вона є особистою інформацією про Дениса Ковальва і навіть при тому, що її не знає хіба що глухий і сліпий, все одно не відкрию тому що це буде викриттям персональних даних про особу, що є порушенням правил форуму. Я так розумію, що Ви здогадуєтесь про що йдеться. Звинувачення не є безпідставними і швидка зміна координатора є як мінімум дивною.
А Ваші зауваження про вільний час для людини, що хоч раз намагалась зв'язатись з Вашим офісом є як мінімум смішними. У працівників Вашого офісу ніколи немає часу ні з ким ні про що спілкуватись. Причому як для власних волонтерів - що підтверджує цей форум, так і для журіків чи для представників інших організацій. Набагато простіше зв'язатись і поговорити напряму з хедлайнерами руху, ніж через ваш офіс про щось домовлятись. На жаль...
Власне сама не розумію навіщо полізла на Ваш форум - мала лише на сайті про Ушкалова з Жаданом читати і випадково потрапила у цю гілку.
А от Вам мушу вказати на те, що вимога відкрити своє ім'я та дати контакти до анонімного юзера є порушенням правил. І за це модер справді має право Вас потерти Показую язика
І ще таке питання - що може зробити модератор форуму з користувачем інтернету від укртелекому? Аж нічогісінько. Потерти  - народ скаже цензура. Забанити - доведеться забанити весь укртелеком.
Записаний

Сторінок: 1 2 [3] 4 5
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: