|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #136 : 26 Травня 2008, 14:21:02 » |
|
Приєднуюся до вітань Русланчика! Лесюня!!!Вітаю! Від всього серця і душі, прийми мої ти побажання, Хай радість сяє на душі, а в серці хай горить кохання! Не знай ні горя, ні біди, ні сліз, а ні печалі, Зумій ти вірність зберегти і бути вірною в коханні!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #138 : 04 Червня 2008, 22:53:11 » |
|
Ой. Та сьогодні ще й вінницька фея КрапочкА святкує свою днюху! Щастя-здоровля та всього найкращого. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
Амазонк@
Місто князя Чорного
Новачок
Чернігів - Київ
|
 |
« Відповідь #139 : 04 Червня 2008, 23:18:04 » |
|
Щиро дякую!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Юначе! Хай буде для неї твій сміх, і сльози, і все до загину...Не можна любити народів других, коли ти не любиш Вкраїну!.. Дівчино! Як небо її голубе, люби її кожну хвилину. Коханий любить не захоче тебе, коли тине любиш Вкраїну! (В. Сосюра)
|
|
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #141 : 06 Червня 2008, 22:12:07 » |
|
Приєднуюсь! З професійним вас святом, журналісти та журналістки))))))))
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #142 : 11 Червня 2008, 23:12:36 » |
|
Настуся, вітаю з днем народження! Нехай кожний день приносить тобі нові враження, життя дарую приємні сюрпризи, оточують тебе тільки гарні люди і все що б було класно 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #143 : 11 Червня 2008, 23:14:12 » |
|
Настуся, вітаю з днем народження! Нехай кожний день приносить тобі нові враження, життя дарую приємні сюрпризи, оточують тебе тільки гарні люди і все що б було класно  Приєднуюсь. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
Настуся
|
 |
« Відповідь #144 : 12 Червня 2008, 09:59:16 » |
|
Дякую за вітаннячка!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Я думаю нам страшенно повезло у житті, правда ж?
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #145 : 16 Червня 2008, 13:02:16 » |
|
АААаааааа! Олько! Вітаю тебе з Днем народження, подруго!!! Бажаю, щоб збувалося усе. чого б ти тільки не захотіла (але в розумних межах)))) Удачі у житті, успіхів та легкості у навчанні! І здоров*я, бо без нього від усіх попередніх радощів користі малувато. От так!  [/color]
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #147 : 17 Червня 2008, 00:06:14 » |
|
Дякую, мої любі))))лЮблю вас)))))) 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
|
|
|
|
|
|
Бiсеня
|
 |
« Відповідь #149 : 20 Червня 2008, 13:32:05 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Це ще штампами на піжамах проставлено - зроблено в Україні!!!)))))))
|
|
|
|