kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 2 3 [4]
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Бути самим собою    (Прочитано 731 раз)
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #45 : 02 Січня 2009, 23:46:20 »

"Каждый человек может быть самим собою только пока он одинок."
Артур Шопенгауер

І кому від цього стане краще? Сумніваюсь, що навіть тій абстрактній людині, про яку йдеться в цій цитаті...
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #46 : 03 Січня 2009, 10:44:37 »

А хто сказав про *не захотіти самому*? До чого це тут? Невже ти не віриш, що можна кохати, залишаючись собою? Невже обов*язково змінюватись під когось? Невже, не можна цінувати та поважати себе, бути собою, і при цьому бути З коханим/коханою?
Можна
Погано значить пояснив, під коханням можна багато чого розуміти, я мав на увазі приблизно те, що нижче написано
Кохання не сприяє тому, щоб бути самим собою тільки тоді, коли воно не щире,- коли ти кохаєш не людину, а той образ, що створив. Та якщо ця любов щира, і обоє кохають саме *саме тих* один в іншому, то це почуття аж ніяк не заважає, а тільки допомагає - бо принаймні з однією людиною ти завжди зможеш бути самим собою.
Записаний
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #47 : 03 Січня 2009, 11:10:36 »

І кому від цього стане краще? Сумніваюсь, що навіть тій абстрактній людині, про яку йдеться в цій цитаті...
У цитаті зовсім не абстрактна людина, якщо подивитись біографію Шопенгауера, то він був затятим холостяком
"Жениться — это значит наполовину уменьшить свои права и вдвое увеличить обязанности." це також йому належить  Усміхнений
Записаний
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #48 : 03 Січня 2009, 15:09:59 »

А хто сказав про *не захотіти самому*? До чого це тут? Невже ти не віриш, що можна кохати, залишаючись собою? Невже обов*язково змінюватись під когось? Невже, не можна цінувати та поважати себе, бути собою, і при цьому бути З коханим/коханою?
Можна
Погано значить пояснив, під коханням можна багато чого розуміти, я мав на увазі приблизно те, що нижче написано
Кохання не сприяє тому, щоб бути самим собою тільки тоді, коли воно не щире,- коли ти кохаєш не людину, а той образ, що створив. Та якщо ця любов щира, і обоє кохають саме *саме тих* один в іншому, то це почуття аж ніяк не заважає, а тільки допомагає - бо принаймні з однією людиною ти завжди зможеш бути самим собою.

Чесно сказати, я так і не зрозуміла тебе  У замішанні якщо можеш, поясни ще раз

Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #49 : 03 Січня 2009, 16:28:06 »

2 webwin:

Ігор Пелих (тернополянин,круглий сирота з 9-го класу, зараз - мешканець столиці, співвласник телевізійної агенції "Роги та Копита Продакшн" та доволі успішний шоумен) постійно наголошує: він би не став тим, ким є зараз без моральної підтримки своєї дружини (Саші Лозинської). А хто знав Пелиха до знайомства з Сашею, той підтвердить, що Ігор анітрохи з того часу не змінився. Тобто, продовжує бути собою. Підморгую
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #50 : 03 Січня 2009, 19:22:40 »

Чесно сказати, я так і не зрозуміла тебе  У замішанні якщо можеш, поясни ще раз
Намагався сказати, що перестаємо бути собою, тільки під дією соціума (інших людей), коли ти сам, за визначенням ти і є самим собою
Записаний

Сторінок: 1 2 3 [4]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: