|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #15 : 26 Липня 2007, 12:32:42 » |
|
Мене теж попереджали, щоб я не влазви у цю акцію, мов вона політична, та після розмови мого батька з місцевим координатором - все ОК! Тому батьків просто треба переконати фактами.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #16 : 26 Липня 2007, 12:51:14 » |
|
Я думаю, реакція батьків Даринки є результатом багаторічної пропаганди/зомбування народу проросійськими засобами масової інформації та політичними силами аналогічної орієнтації.
В мене в самого живуть родичі в Криму, минулого року вони приїздили до мене в гості. Жах. Зі старшим поколінням спілкуватись неможливо - слухати нічого не хочуть, а самі повторюють одні й ті ж самі фрази, наче завчені напам'ять... Дізнався багато нового й "цікавого" про речі, яких до того моменту навіть уявити не міг. І аргументи просто залізобетонні: "Я в газєтє прачітала/па тєлєвізару увідєла/па радіо услишала".
Тому такі люди як Даринка, в Криму виглядають білими воронами. Мати такі погляди проживаючи в Криму - це вже подвиг!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #17 : 26 Липня 2007, 14:01:41 » |
|
Руслан, як я тебе розумію! В мене в самої родичі живуть в Севастополі. в Харкові і в Донецьку....це жах(я не про самих родичів, родичів я люблю  ) З ними взагалі не можливо говорити, а особливо коли мова заходить за українську мову і політику....по-перше, шо їм нічого не докажеш, а по-друге, що коли послухаєш їхні коментарі і якісь тупі(вибачаюсь) докази, то вже і сперечатися з ними немає бажання, бо розумієш, що це вже без толку!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #18 : 26 Липня 2007, 15:00:59 » |
|
Це на якому форумі ?
Дар’я, у Вас випадково не має родичів на Західній Україні ? Чи Ви корінна кримчанка ?
На такому форумі: http://www.archer.sivash.net/forum/showthread.php?p=104970Я корінна Кримчанка...( Але коріння є з Кіровограду)))
|
|
|
|
« Останнє редагування: 28 Липня 2007, 16:51:45 від Moderator 1 »
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #19 : 26 Липня 2007, 15:07:54 » |
|
Привіт землякам! (Я теж із Кіровограда і нас тут багато!)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #20 : 26 Липня 2007, 15:41:10 » |
|
На цьому форумі вже пішла перепалка про мови, і російську як другу державну, жах.. http://www.archer.sivash.net/forum/showthread.php?t=4136
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #21 : 26 Липня 2007, 16:15:28 » |
|
Даринко, ти молодець! Тільки я тебе дуже прошу: не втрачай надії та ентузіазму через кількох ..., несвідомих, назвемо їх так. В Хмельницькому на місцевих локальних форумах також вистачає українофобів та москвофілів. Нічого, боремось.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #22 : 27 Липня 2007, 12:42:14 » |
|
В Хмельницькому вистачає українофобів, а в Армянську(АРКрим) майже усі такі 99% Простоважко коли проти тебе настроєний майже увесь народ.... Але я обіцяю, що я не здамся!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #23 : 27 Липня 2007, 13:31:46 » |
|
В Хмельницькому вистачає українофобів, а в Армянську(АРКрим) майже усі такі 99% Простоважко коли проти тебе настроєний майже увесь народ.... Але я обіцяю, що я не здамся!!
You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #24 : 27 Липня 2007, 17:03:03 » |
|
Дар'я в РФ українофобів не менше. Але ми тримаємось один одного! І нам не менш важко ніж вам у Криму. Разом нас багато - нас не подолати!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #25 : 27 Липня 2007, 19:14:58 » |
|
Віримо можемо- всіх переможемо!
|
|
|
|
« Останнє редагування: 27 Липня 2007, 21:43:48 від Дар’я »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #26 : 02 Серпня 2007, 18:26:59 » |
|
Незнаю я, що й робити.... Народ не сприйняв цю ідею....і тему на форумі..нажаль.....і мені дуже шкода.....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #27 : 02 Серпня 2007, 20:11:40 » |
|
Який "народ"? Чи є в тебе однодумці? Якщо так - з ними цю ідею і просувай. А на форумчан забий - вони просто закомплексовані, та і мізки в них промиті. Головне - не кидай справи. Просто потрібно зібрати якомога більше прихильників акції, і якщо у вас буде осередок, тоді вже, мабуть, можна буде розраховувати на підтримку "зверху". Головне - показати, що і у вашому місті є небайдужі!  Тримайся! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #28 : 03 Серпня 2007, 18:32:11 » |
|
Вже є однодумці, навіть із форуму.... Треба зібрати - зберу, ну може й не багато, але зберу.... А мене питають: а що далі?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Pasha_ua
Націоналіст України - nu.ucoz.ua
Постійний користувач

м. Вінниця
|
 |
« Відповідь #29 : 03 Серпня 2007, 21:36:45 » |
|
а що далі? Збори на яких буде з’являтися в себе більше і більше кримчан які розмовляють українською. Я вже бачу україномовний Крим  , і він кращий за російськомовний.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Тільки наволоч чужа Українську мову зневажа!!!
Націоналіст України - nu.ucoz.ua
|
|
|
|