kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 ... 6 7 [8] 9
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Українська мова і Крим    (Прочитано 7610 раз)
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #105 : 24 Вересня 2007, 16:07:27 »

Все буде як і на Донецькому форумі:"НББ? А що це таке? Вау!" Підморгую Згодні?
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
Серечкiн
Старожило

Proud2BUkrainian

467986970
Перегляд профілю
« Відповідь #106 : 24 Вересня 2007, 17:20:27 »

Цитувати
Все буде як і на Донецькому форумі:"НББ? А що це таке? Вау!"  Згодні?

Так воно і буде!!! Підморгую Підморгую Підморгую По-любому, після цього люди в Криму почнуть масово переходити на українську!!! Веселий
Записаний

Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #107 : 24 Вересня 2007, 17:45:20 »

Ну стосовно "масово" я трохи сумніваюсь, але сподіваймося на ефективність!
Записаний

Moderator 1
Глобальний модератор
Новачок

Перегляд профілю WWW Email
« Відповідь #108 : 25 Вересня 2007, 11:06:11 »

Любі друзі.

Ще раз наголошуємо: жодної згадки про НББ не повинно бути. Чому б просто не популяризувати УКРАЇНСЬКУ МОВУ?
Записаний
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #109 : 25 Вересня 2007, 15:36:50 »

Тьху ти, Господи! Та ми зрозуміли! (я, особисто, так точно)
Записаний

Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна

Перегляд профілю
« Відповідь #110 : 30 Вересня 2007, 11:19:56 »

Завітайте за цією адресою: http://www.maidan.org.ua/static/news/2007/1191045098.html
Буде цікаво!
Записаний

Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #111 : 18 Жовтня 2007, 20:12:43 »

ну відбувся похід на кримський форум? Бо він мене щось не пускає....
Записаний

Даринка
я людина...
Постійний користувач

м.Армянськ(АРКрим)

498774451 elukova_dasha@meta.ua Klear
Перегляд профілю Email
« Відповідь #112 : 26 Жовтня 2007, 20:23:56 »

Нічого не відбулося.....та й в мені щось згасло...не хочу навіть щось писати на своєму форумі....
Але я не проти знов щось розпочати, а навіть двома руками за...
Записаний

Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
Пан Фiлолог
Новачок
*

Перегляд профілю Email
« Відповідь #113 : 31 Жовтня 2007, 11:23:27 »

Даринко!
Я щось ніяк не второпаю: невже Вам аж так на тому залежить - дописувати до російськомовного форуму українською? Є ціла купа власне українських сайтів і форумів, то для чого самій наражатися на глум? До того ж на форумі НББ також є мовні обмеження. Тож Ваші "любі" хлопці й дівчата ("мальчікі і дєвачкі"?!) з Армянська - аж ніяк не виняток. І таке трапляється скрізь. Я заходив колись на один англомовний сайт і бачив, що написав модератор двом ірландцям, що вирішили були перейти на форумі на рідну їм гельську. Їм просто чемненько порадили надалі висловлюватися виключно по-англійському ("хоч яка гарна й чудова Ваша ірландська, але чи не були б Ви такі ласкаві" тощо). Тож плюньте Ви на той сайт та його завсідників. Як у Євангелії (цитую приблизно): "обтрусіть порох зі свого взуття біля входу в те місто, де Вас не прийняли, й рушайте далі" - щось ніби таке. Справді - рушайте далі! І не треба надто перейматися першими невдачами. Стукайте - і Вам відчинять. Тільки стукайте в потрібні двері.
А загалом кажучи, я Вами пишаюся. Мені б таку витримку й завзятість, як у панни.
РЕСПЕКТ!
Записаний
Даринка
я людина...
Постійний користувач

м.Армянськ(АРКрим)

Перегляд профілю Email
« Відповідь #114 : 10 Листопада 2007, 23:16:26 »

Дякую,Пане Філолог.....
Але все ж таки...
Чому це я маю йти звідси, просто виходить здаватися, і закривати очі на писанини ці?Не зрозуміло?
Ні так не буде!
І до того ж, УКРАЇНСЬКА МОВА - державна мова, хоч і в Криму, але Крим це частина України!
Тому,  я як писала держаною мовою, то  писатиму....
А про правила чи узгодження форуму, то вже їхні помилки, правила такими бути не можуть:
Соглашаясь с нашими правилами, вы обязуетесь выполнять требования форума в целом, а также требования законодательства РФ.
« Останнє редагування: 10 Листопада 2007, 23:19:26 від Дар’я » Записаний

Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
Бєня
Головна наша якість - це витримка!
Старожило

Теплодар - Одеса - Київ

420756865
Перегляд профілю Email
« Відповідь #115 : 15 Грудня 2007, 00:16:03 »

Бачу що завзятості не вистачило на штурм форуму в Армянську((
Тож пропоную наступне - хай Даринка викладе посилання на найпопулярніші кримські сайти новин, а ми в свою чергу будемо давати коменти до новин на тих сайтах з Української а не московської точки зору, спочатку нехай навіть російською мовою ( для приспання пильності), а також передати цю ідею на всі патріотичні сайти і форуми.
Коли більшість відгуків буде відображати український погляд на новини - це має посприяти зламові свідомості кримчан ))
Гадаю кожен читає в неті новини і дає якісь коментарі, тож додати до свого списку ще й кримський сайт новин і регулярно лишати там свої повідомлення *(для початку російською) - не складе великих труднощів)))
Але діяти треба обережно, не палючись, не згадуючи НББ чи якісь політичні сили(по можливості).
Дописи українською там просто чути не будуть (це реальність), тож нехай хоч чують український погляд ))
Крим - нестандартний регіон , тож і діяти напролом не можна.
Як казала моя мати - "Коли хохол родився, той жид заплакав" )))))))))
Записаний

Любіть Україну!
Не прокохайте її !!
РЕВОЛЮЦІЯ  ТРИВАЄ!!!
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #116 : 15 Грудня 2007, 17:58:32 »

Тож пропоную наступне - хай Даринка викладе посилання на найпопулярніші кримські сайти новин, а ми в свою чергу будемо давати коменти до новин на тих сайтах з Української а не московської точки зору, спочатку нехай навіть російською мовою ( для приспання пильності), а також передати цю ідею на всі патріотичні сайти і форуми.
Коли більшість відгуків буде відображати український погляд на новини - це має посприяти зламові свідомості кримчан ))
Гадаю кожен читає в неті новини і дає якісь коментарі, тож додати до свого списку ще й кримський сайт новин і регулярно лишати там свої повідомлення *(для початку російською) - не складе великих труднощів)))

Ідея гарна. Підтримую. Але я писати російською не буду - виключно солов'їною. В даному випадку - це моя особиста позиція (а не політична чи громадська). До того ж, боюсь що граматичних помилок нароблю купу... Залицяюся

Дописи українською там просто чути не будуть (це реальність),

Якщо написано щось путнє - почують. Навіть відреагують.
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #117 : 15 Грудня 2007, 18:01:29 »

Ось посилання на україномовний кримський форум (якщо не помиляюсь - севастопільський):

http://www.ukrlife.org/forum/
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
Даринка
я людина...
Постійний користувач

м.Армянськ(АРКрим)

Перегляд профілю Email
« Відповідь #118 : 16 Грудня 2007, 17:22:16 »

Я з Русланом погоджуся....Помилок нароблю купу....
Та й не хочу російською....і це моє право...
І до того ж сайти новин не знайду, бо такі сайти розміщують на місцевому форумі у розділі політика....А мені закрили до нього доступ
« Останнє редагування: 16 Грудня 2007, 17:23:49 від Дариночка » Записаний

webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #119 : 18 Грудня 2007, 18:39:34 »

от біда, давай посилання на сайт, знайдемо сайти новин, всім же доступ не закриють ))
Записаний

Сторінок: 1 ... 6 7 [8] 9
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: