|
Даринка
|
 |
« : 23 Липня 2007, 21:13:25 » |
|
Привіт усім! :)Я живу у Криму і тут з рідною мовою дуже складно... Народ дуже вороже ставиться до кримчан, та й приїжджих, які спілкуються українською  І як з цим боротися?  Як це змінити??  І тому хотілося б дуже-дуже щоб акція відбулася і в Криму....Але й ймовірність того, що народ може не зрозуміти..А також не поважає цього! Але треба мати надію! Я дуже полюбляю спілкуватися українською, але це виходить дуже рідко... Я хочу, щоб настав той день, коли вийду на вулицю і почую солов’їні слова рідної мови..
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #1 : 23 Липня 2007, 22:22:33 » |
|
Дійсно, акцію НББ у Криму можуть просто не сприйняти і не прийти на неї. Робити дійсно щось треба... Тільки - шо? Багато кримчан мріють про від*єднання від України та приєднання до Росії, або просто відокремлення півострова. (Хоча я чув таку думку, що у зв*язку із глобальним потеплінням років через 50 кримський перешийок затоне, а море буде вже в центрі України. Тоді і здійсниться мрія цих байдужих  )
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #2 : 23 Липня 2007, 23:57:08 » |
|
хотілося б дуже-дуже щоб акція відбулася і в Криму....Але й ймовірність того, що народ може не зрозуміти..А також не поважає цього!
Дійсно, акцію НББ у Криму можуть просто не сприйняти і не прийти на неї. Хлопці й дівчата. Що з вами робиться? Звідки такі сумніви? Крим - така сама Україна як і Львівщина чи Кіровоградщина! Там також живуть українці. Поки Ви вагаєтесь, українофоби проводять в Криму акції на підтримку російської мови. І вони не особливо переймаються тим, "зрозуміє народ", чи ні та "сприйме" чи не сприйме... Вони - діють.
Тому, женіть геть сумніви! Побільше впевненості у собі, у власних силах, та у тому, що ми з вами робимо! Слава Україні!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
Pasha_ua
Націоналіст України - nu.ucoz.ua
Постійний користувач

м. Вінниця
|
 |
« Відповідь #3 : 24 Липня 2007, 03:12:56 » |
|
В кінці кінців Крим це частина України. Дорога Дар’я я вам би порадив знайти однодумців на форумі свого міста. І частіше збиратися та розмовляти українською .
|
|
|
|
|
Записаний
|
Тільки наволоч чужа Українську мову зневажа!!!
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #4 : 24 Липня 2007, 10:12:42 » |
|
Але ж питання пропроведення акцій нас "рядових" не стосується (маю на увазі, що без керівництва ми таких акції не зробимо) Але діяти безумовно треба. Будемо тут обговорювати пропозиції до дій.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #5 : 24 Липня 2007, 12:52:29 » |
|
Але ж питання пропроведення акцій нас "рядових" не стосується (маю на увазі, що без керівництва ми таких акції не зробимо)
Думаю, якщо в якомусь містечку КрИму збереться достатньо місцевих небайдужих (хоча б чоловік 10-15) які голосно заявлять про себе, то проведення акції буде лише справою часу. В кінці кінців, усі акції які проводились в РЕГІонах, проводились в основному силами місцевих волонтерів. Тому Даринці можу порадити гуртувати довкола себе небайдужих, регулярно збиратись, спілкуватись українською, висловлювати та обговорювати певні ідеї щодо можливих акцій. І головне: заявляйте про себе. Про те що Ви є, повинні знати всі - від координаторів руху НББ до місцевої влади. Щасти Вам. Слава Україні.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #6 : 24 Липня 2007, 17:07:05 » |
|
Любі друзі, дякую за вашу підтримку....Я постараюся зібрати люд! Чоловік 10- 15 обов’язково набереться... А щодо сумнівів то ви праві:геть! Разом усе зможемо -Разом переможемо!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Дай мені Боже сили - змінити те, що я можу змінити; Терпіння - витримати те, що я не можу змінити; І мудрості - відрізнити одне від іншого....
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #7 : 24 Липня 2007, 17:11:50 » |
|
Оце я розумію, так би й одразу!  Більше оптимізму і наполегливості і ВСЕ БУДЕ СУПЕР!!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
|
|
|
Pasha_ua
Постійний користувач

м. Вінниця
|
 |
« Відповідь #8 : 25 Липня 2007, 01:54:20 » |
|
Дар’я бажаю вам вдачі. Сповіщайте нас по частіше про вашу ситуацію (мені наприклад дуже цікаво).
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #9 : 25 Липня 2007, 12:20:08 » |
|
Привіт усім! :)Я живу у Криму і тут з рідною мовою дуже складно... І як з цим боротися?  Як це змінити??  Спілкуйтесь якомога більше українською. Незалежно від того де ви перебуваєте у цю мить. Коли людина чує українську раз чи два на тиждень то вона дійсно буде вороже ставитися до неї. Коли почує декілька разів на добу то в цієї людини вже буде звичка щодо української. Я хочу, щоб настав той день, коли вийду на вулицю і почую солов’їні слова рідної мови.. Я вважаю що Ви вийдете на вулицю та й з Вами буде ще десь 5-6 співрозмовників то Ви почуєте як це КЛАСНО йти вулицями рідного міста та й спілкуватися українською! Щирі вітання з Росії, де теж є україномовні!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
|
|
|
Даринка
|
 |
« Відповідь #11 : 25 Липня 2007, 22:58:08 » |
|
На форумі в же створила тему..Про це розповіла знайомим. Але на форумі одразу ж була така відповідь: -сергей19822 в крыму ты не сможешь собрать людей которые действительно любят и разговаривают на украинском языке и я этому очень рад.попробуй доказать обратное))) Ось так але я старатимуся! Та й доречі вислухала таку думку від рідних: Не вв’язуйся в цю акцію, то все лохотрон, обдурять і взують....що й бомжом залишишся.... Не знаю що й буде далі....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
webwin
|
 |
« Відповідь #12 : 25 Липня 2007, 23:46:18 » |
|
На форумі в же створила тему..Про це розповіла знайомим. Але на форумі одразу ж була така відповідь: -сергей19822 в крыму ты не сможешь собрать людей которые действительно любят и разговаривают на украинском языке и я этому очень рад.попробуй доказать обратное)))
Це на якому форумі ? Та й доречі вислухала таку думку від рідних: Не вв’язуйся в цю акцію, то все лохотрон, обдурять і взують....що й бомжом залишишся....
почитав і настрій покращився, дякую. Дар’я, у Вас випадково не має родичів на Західній Україні ? Чи Ви корінна кримчанка ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Pasha_ua
Постійний користувач

м. Вінниця
|
 |
« Відповідь #13 : 26 Липня 2007, 01:48:05 » |
|
Не вв’язуйся в цю акцію, то все лохотрон, обдурять і взують....що й бомжом залишишся.... Не знаю що й буде далі.... Не бійся все буде добре. Ніхто тебе тут не обмане.Але на форумі одразу ж була така відповідь: -сергей19822 в крыму ты не сможешь собрать людей которые действительно любят и разговаривают на украинском языке и я этому очень рад.попробуй доказать обратное)))
Такі люди напевно і в Львові є. Якби їх слухали то ми б ще й зараз жили в кам’яному віці.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #14 : 26 Липня 2007, 12:28:57 » |
|
Та й доречі вислухала таку думку від рідних: Не вв’язуйся в цю акцію, то все лохотрон, обдурять і взують....що й бомжом залишишся....
А це як? Це ж не комерція якась там. Внесків тут ніхто не платить. Як можна "обдурити і взути" в русі НББ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|