|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #30 : 03 Серпня 2007, 20:31:05 » |
|
Сьогодні дивилися із місцевими НББшниками фільм Івана Миколайчука "Пропала грамота". Одразу відчутний український колорит! Також тішить, що вдалося привернуть увагу громадськості.
Велике:"Спасибі!" кіровоградській бібліотеці імені Д.І. Чижевського.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 04 Серпня 2007, 21:12:39 від Ivan »
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Серечкiн
|
 |
« Відповідь #31 : 11 Серпня 2007, 17:45:54 » |
|
а мені Залізна сотня не сподобалася...звичайно добре, що хоч шось знали...але фільм якийсь недороблений, недодуманий, і взагалі я його дивився з російським перекладом!  Скоро москалики полюблять УПА!  А Штольня приколний фільм, молодіжний. Я його дивився вночі і сам, то страш-у-ува-т-о-о..  Я не розумію, що не можна збирати невеличкий податок з усіх іноземних фільмів, що завозяться-показуються у нас, і на ці кошти знімати 4-5 українських фільмів на рік?! а то знімають тільки російські серіали..гидко.. 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 17 Жовтня 2007, 21:19:40 від Moderator 1 »
|
Записаний
|
Одна, єдина, неподільна від Карпат аж до Кавказу самостійна, вільна, демократична Україна - оце національний всеукраїнський ідеал. Нехай кожна українська дитина тямить, що вона народилася на світ на те, щоб здійснити цей ідеал. (Микола Міхновський)
|
|
|
|
Сомко
|
 |
« Відповідь #32 : 11 Серпня 2007, 21:09:58 » |
|
А чим вам так масово подобається Штольня? окрім того що хлопці збирались робити триллер забабахали кінокомедію... і було би навіть смішно якби їх тепер не запрошували як великих експертів... що називається "куди ми котимося?" 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #33 : 13 Серпня 2007, 19:13:06 » |
|
Тю, Штольна прикольний український фільм! Я погоджуюсь з тим, що складається враження, що він трохи недороблений ( через те, що режисер ще "зелений" - студент, тобто ще не дуже розбирається в тонкощах зйомок, а оскільки фільм мейд ін Юкрейн та до того ж бай стюдентс, то і фільм вийшов малобюджетний....), АЛЕ ЗАДУМКА, ІДЕЯ ФІЛЬМУ СУПЕРОВА!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
|
|
|
|
Сомко
|
 |
« Відповідь #34 : 14 Серпня 2007, 13:39:13 » |
|
ФІЛЬМ МАЛОБЮДЖЕТНИЙ?! хлопці... а щоб Іллієнко все життя такі малобюджетки знімав! Ви бога побійтеся! бюджет "Штольні" – 4 мільйона гривень. При цьому акторам чомусь примудрилися за гру не заплатити... Абидна мабуть... акторам....
А про саму фільму там не враження недоробленості... вона і є недоробленою... Бо припустімо нормальна людина розуміє, що після Н-нного часу бігання під землею зі стіни лом+мотузка не виростає... підкидання лома+мотузки як правило нічого не дає... щоб воно застрягло в решітці потрібно бути справжнім талантом.... а тоді вилазить маленька дівчина і відсуває решітку масою в добрий центнер за яку власне й тримається... Для повного щастя вона мала взяти ще хлопа на руки і занести додому... І там весь фільм такий...
|
|
|
|
« Останнє редагування: 14 Серпня 2007, 20:09:04 від Moderator 1 »
|
Записаний
|
|
|
|
Kyryan
Користувач

м. Київ
|
 |
« Відповідь #35 : 25 Січня 2008, 19:53:26 » |
|
тю мені дуже сподобалися фільми про УПА: Залізна Сотня, Нескорений (мій улюблений, це про Романа Шухевича, класно зроблений) і Атентат: Осіннє вбивство в Мюнхені (це я вважаю взагалі класика, про Степана Бандеру). ЧекаємоТараса Бульбу (зі Ступкою у головній ролі), то буде дуже гарний фільм і дуже дорогий 
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Я мову вчить не хочу і не буду! Я - українець городський, другий!" Людина б'є себе у груди: "Дивиться, люди, я який дурний!" Віталій Іващенко
|
|
|
|
maque
|
 |
« Відповідь #36 : 26 Січня 2008, 02:30:14 » |
|
"Мамай" (Nobody) мене просто порвав на мотузки. Тепер коли їду додому по степам Українського Півдня завше згадую це фільм.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Proud 2 b Ukrainian. If I ever betray Ukraine kill me please.
|
|
|
|
Патріот з Запоріжжя
|
 |
« Відповідь #37 : 09 Червня 2008, 13:42:36 » |
|
Я недавно переглянув фільм Олеся Янчука "Голод 33", просто вражаюче, всім в кого є можливість обов'язково подивітся, це фільм - викриття Сталінсько-комуністичних злочинів проти Українців. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Здобудеш Українську державу, або згинеш в бородьбі за неї !!!
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #38 : 26 Серпня 2008, 06:26:23 » |
|
До речі, а хто з небайдужих був на сайті ццц.memorial.kiev.ua ? Там дуже велика бібліотека. Я маю на увазі фільмів.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
|
dimaz
|
 |
« Відповідь #39 : 27 Серпня 2008, 17:44:00 » |
|
Українським шедевром вважаю фільм Параджанова на книгу Коцюбинського "Тіні забутих предків". Взагалі люблю всі фільми за участю Миколайчука та Ступки (а особливо його у фільмі "Украдене щастя").
Взагалі то я чув, що у світі відомий та цінується фільм "Земля", знятий О. Довженко. Але по телевізору його не побачиш, а на дисках потрібно довго шукати. Колись його показували у Могилянському Кіноклубі на Подолі.
|
|
|
|
|
Записаний
|
საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
|
|
|
|
аріяна
|
 |
« Відповідь #40 : 08 Жовтня 2008, 20:56:34 » |
|
Тіні забутих предків це щось) Культуру класно передали. Шкода тільки, що сучасного кіно з Україні мало 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Kyryan
Користувач

м. Київ
|
 |
« Відповідь #41 : 13 Жовтня 2008, 23:28:20 » |
|
"Владика Андрей"
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Я мову вчить не хочу і не буду! Я - українець городський, другий!" Людина б'є себе у груди: "Дивиться, люди, я який дурний!" Віталій Іващенко
|
|
|
Kyryan
Користувач

м. Київ
|
 |
« Відповідь #42 : 05 Грудня 2008, 13:01:58 » |
|
...я ще не дивився ... іду сьогодні ... в кіно...театр ... на Прикольну казку ... http://www.interfilm.biz/ukr/credits/?tale
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Kyryan
Користувач

м. Київ
|
 |
« Відповідь #43 : 05 Грудня 2008, 20:23:11 » |
|
на сеансі зауважив, як сприймають фільм малі глядачі, бо це для них муві. дітям дуже сподобалось, а як їм може не сподобатися, хлопцям - гармати, ракети, великі машини; дівчаткам - пригоди, принцеса на роліках і принц на коні. якщо у вас під рукою декілька шибайголов, або принцеса, що слухає музику в сусідній кімнаті, можете сміливо вести їх на цей фільм, їм сподобається. звичайно режисер не забув і про батьків, що знаходяться в кіно-залі і помістив наші реалії у казковий сюрреалізм. вдалося йому це чи ні, кожний вирішує для себе сам, але суміш приколів в стилі Шрек та Астерікс та Обелікс робить картину вельми смішною.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Конструктор
|
 |
« Відповідь #44 : 06 Грудня 2008, 18:38:11 » |
|
"На сеансі зауважив, як сприймають фільм малі глядачі, бо це для них муві". Звичайно, діти такі, що їм аби побільше "муві"  ... Якось, в "Орбіті" (стереокіно на Хрещатику) дивився фільм про Сонячну систему - нібито науково-популярний  . Насправді ж нам хвилин 20 показували Сонце і планети, а потім - катали на американських гірках  (і це називалося "Парад ефектів"  ). Звичайно, дітям подобалось - вони аж пищали (їх там багацько було). А я дивився на цей балаган крізь пальці (які трохи двоїлися у стереоокулярах  ) і думав, що дарма потратив 20 гривень
|
|
|
|
|
Записаний
|
Мислю - отже, існую!
|
|
|
|