|
romuald
|
 |
« Відповідь #15 : 05 Липня 2007, 13:09:24 » |
|
Я зараз кажу лише про "бійців", з якими я можу особисто тут спілкуватися через форум. Виходу на людей, які не заходять в інтернет в мене немає, тому в даному випадку їх не розглядаємо Оновлені дані: 10 чоловікХмельницький - 3 Вінниця та область - 3 Луцьк - 1 Кіровоград - 1 Черкаси - 1 Запоріжжя - 1Акцію щодо "атаки" російськомовних форумів з них підтримало поки 3 людини. В принципі, вже щось. Якщо ще хтось бажає приєднатися, пишіть тут, а поки що я розраховую лише на себе, Пашу і Руслана. Зараз пошукаю "кандидата" для атаки небайдужих 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #16 : 05 Липня 2007, 13:13:49 » |
|
Ну то я теж згоден! Тільки домовимось про сайт та форум - і до "бою"!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #18 : 05 Липня 2007, 17:24:18 » |
|
По - перше, в Черкасах я не одна!!!(Руслан докаже)Просто не всі мають можливість зайти в інтернет, а деякі, хто має можливість не дуже горить бажанням висловлювати свої думки на форумі.По-друге, вас не 4 вже, а 5!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
|
|
|
|
Руслан
|
 |
« Відповідь #19 : 05 Липня 2007, 17:46:31 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #20 : 05 Липня 2007, 17:53:54 » |
|
Вона заходить на форум, але на скільки мені відомо , то у якості ГОСТЯ, як і багато інших!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
dobin
|
 |
« Відповідь #21 : 05 Липня 2007, 18:11:57 » |
|
А чому вони не приєднуються? Певно ж їм є що сказати...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ОЛЯ
|
 |
« Відповідь #22 : 05 Липня 2007, 18:26:32 » |
|
Якщо чесно, то і сама не зовсім розумію.... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна
|
 |
« Відповідь #23 : 07 Липня 2007, 17:07:58 » |
|
Ще раз пояснюю, для чого створена ЦЯ тема. Хоча якщо брати діяльність в інтернеті - це вже якась кількість, можна, наприклад, хором відвідати якийсь ДОНЕЦЬКИЙ форум і написати трішки повідомлень українською для підняття рівня обізнаності про НББ  Донецький не тому, що маю якісь негативні думки щодо цього регіону, а тому що це один з найбільш російськомовних регіонів. Як вам ідея?  Ідея гарна. Є такий форум на сайті www.novosti.dn.ua Дуже багато там антиукраїнських голосів. Я колись зайшов туди... Був вражений! Колишні "українці" висловлюють відверто негативні думки про Україну. При цьому пишуть що нібито росія це найдемократичніша країна у колишньому СРСР. Звичайно я з цим твердженням не згоден. Але я був у меншості, на жаль.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
|
|
|
Kyryan
Користувач

м. Київ
|
 |
« Відповідь #24 : 22 Січня 2008, 23:29:44 » |
|
Кирил20р.м.Київ. шо можу: пошукати інфу, розповсюдження/розмішення інфи. організація акцій, як на локальному рівні (Києфф) так і в інших містах. реклама/маркетингова діяльність. пошук фінансових ресурсів на акції, спрямовані на укріплення української мови, культури.
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Я мову вчить не хочу і не буду! Я - українець городський, другий!" Людина б'є себе у груди: "Дивиться, люди, я який дурний!" Віталій Іващенко
|
|
|
|
Бiсеня
|
 |
« Відповідь #25 : 23 Січня 2008, 09:25:01 » |
|
Привіт, я Юля. Навчаюсь на 2му курсі Академії Муніципальноо Управління. незнаю чим саме можу допомогти , але дуже хотілосяб 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Це ще штампами на піжамах проставлено - зроблено в Україні!!!)))))))
|
|
|
|
mak7ka
|
 |
« Відповідь #26 : 23 Січня 2008, 10:01:00 » |
|
Максим. 22 р. Проживаю в ем Кагарлик, працюю в Києві(Банк Ф та К). Допомагаматиму чим зможу, подавайте ідеї.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?
|
|
|
|
romuald
|
 |
« Відповідь #27 : 23 Січня 2008, 20:09:02 » |
|
оце прикол, ви дивились, коли я тему створив? за цей час її вже було зараховано в непотрібні і нецікаві...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Fate
Я вірю!!!
Постійний користувач

м. Українка (Київщина) - Київ
|
 |
« Відповідь #28 : 23 Січня 2008, 23:21:35 » |
|
ПРивіт..Звати мене ЛєнкА...м. Українка(патріотична назва,правда ж?!)... для тих хто незнає, воно розташоване за 40км. від Києва Навчаюсь в університеті культури і мистецтв і в торгівельно-економічному(заочно) 1-ий курс... Хочу, можу і буду допомагати!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине... От де,люде, наша слава Слава України! Без золота, без каменю Без хитрої мови, А голосна та правдива, Як Господа слово.
|
|
|
|
anya
|
 |
« Відповідь #29 : 25 Січня 2008, 20:44:10 » |
|
Доброго дня! Я - Аня. Вже 16 років як живу в місті Полонному Хмельницької області. Маю величезне бажання допомогти, приєднатися до руху, проте в своєму місті я одна така небайдужа, тому буде важко...  Та я з усіх сил старатимусь! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|