Не будь байдужим! » Не будь байдужим! » Чи ефективні наші дії? » Перекличка: перевіряємо наш "бойовий склад" :)
kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: [1] 2 3 4
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Перекличка: перевіряємо наш "бойовий склад" :)    (Прочитано 3999 раз)
romuald
Постійний користувач

м. Луцьк

Перегляд профілю WWW Email
« : 02 Липня 2007, 16:01:41 »

Поки організатори "задумалися" над призначенням модератора та іншими пропозиціями форумчан, беремо ініціативу в свої руки. Виходимо з тези про те, що організатори теж люди, і швидше всього для них НББ не є основною діяльністю. Тому спробуємо зайнятися тим, що називається самоорганізація.

Перш за все, нам потрібно дізнатися скільки нас є, тому доречною є ПЕРЕКЛИЧКА.
Мається на увазі перекличка саме тих, хто готовий щось робити для НББ. Тому наголошую, що ця тема відрізняється від теми "Гілка для знайомств". Тобто той, хто підписався в цій темі засвідчує те, що він активно з’являтиметься на форумі і готовий певним чином допомогти НББ (неважливо, в реальності чи в інтернеті). Активність означає появу хоча б раз в тиждень на форумі. Також пропоную вказати населений пункт і діяльність, якою, можливо ви б могли допомогти руху або зв’язки, які у вас є, які можуть чимось допомогти (наприклад, знайомі в газетах, ТБ і т.д.)

Більше того, пропоную робити таку перекличку періодично, наприклад, раз в два місяці, щоб бачити ,хто появився, а хто, можливо зник, розчарувавшись чи з інших причин.

Почнемо з себе:
Роман (romuald), м. Луцьк, можу допомогти в організації роботи форуму та сайту, написанні різного роду матеріалів. Теоретично можу зробити і банери чи інші наочні матеріали, але вважаю, що таку справу варто довіряти професіоналам. Не маю потягу до розклеювання наклейок, роздавання агітматеріалів і т.д. (Так як сам економіст, то в принципі можу домомогти і у всьому, що пов’язане з цим, хоча, думаю, це навряд чи знадобиться Усміхнений )
Записаний
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #1 : 02 Липня 2007, 18:40:35 »

Іван. М. Кіровоград. Готовий працювати на місцевому рівні. Так як я є заступником голови учнівського самоврядування у моїй школі, можу забезпечети всілякого роду пропаганду серед учнів, можу написати та розмістити статті про діяльність НББ у шкільній газеті "Вісник гімназії". Також можу представляти проекти НББ на засіданнях міського учнівського самоврядування. (Але мені потрібні дані про те, чи є в Кіровограді представництво НББ, адже сама наша школа не зможе проводити дані дії без підтримки членів НББ у  нашому місті - у нас просто не буде на кого посилатися. До кого можна звернутися за такою інформацією?)

Дякую за увагу.
« Останнє редагування: 02 Липня 2007, 19:34:49 від Ivan » Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #2 : 02 Липня 2007, 19:34:26 »

Привіт всім. Гарна ідея. Тепер про себе.
Звати Володимир. Живу в Вінниці. Закінчив Вінницький національний технічний університет. Зараз працюю веб-програмістом. Можу і хочу допомогти в покращені роботи сайту.

Дякую за увагу.
Записаний
Pasha_ua
Націоналіст України - nu.ucoz.ua
Постійний користувач

м. Вінниця

Перегляд профілю Email
« Відповідь #3 : 03 Липня 2007, 00:33:07 »

Мене звати Павло живу в Вінницькій області!!! Навчаюсь в Вінницькому Національному Технічному Університеті на 2 курсі. Готовий до активних дій!!!
Чим я можу допомогти не знаю ну знаю що можу!!! 
Записаний

Тільки наволоч чужа Українську мову зневажа!!!

dobin
Постійний користувач

м. Хмельницький

354073010
Перегляд профілю Email
« Відповідь #4 : 03 Липня 2007, 06:07:26 »

Яволь,майн фюрер! Усміхнений
ДОля, м. Хмельницький. Працюю лікарем, можу надавати першу медичну допомогу. Жарт.Готова до співпраці, чим зможу бути корисною, тим і допоможу...
Записаний
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #5 : 03 Липня 2007, 08:06:57 »

Слава Україні!

Мене звуть Руслан (хто б міг подумати, правда? Усміхнений). Я вже близько року допомагаю рухові НББ в різних сферах діяльності. Готовий робити ВСЕ що буде необхідно. Якщо чогось не вмію - спробую навчитись.

P.S. Працюю інженером-хіміком-технологом.
« Останнє редагування: 04 Липня 2007, 08:06:11 від Руслан » Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
romuald
Постійний користувач

м. Луцьк

« Відповідь #6 : 03 Липня 2007, 17:17:29 »

Бачу, бійців готових до дій небагато і переважно вони не знають, що можуть зробити...
І щось східної України зовсім не чути...
Записаний
Рися
Користувач
**

321497527
Перегляд профілю
« Відповідь #7 : 03 Липня 2007, 18:29:17 »

Ірина, Хмельницький, юрист.
Записаний
ОЛЯ
Старожило

УКРАЇНське місто ЧЕРКАСИ!!!!!!!!!!

3846198 olya_nbb@ukr.net
Перегляд профілю
« Відповідь #8 : 03 Липня 2007, 23:34:11 »

Оля (думаю, шо ніхто і не здогадався Сміюся ), Черкаси, навчаюсь, буду допомагати, а чим, то далі буде видно, але допомагати БУДУ!
Записаний

Нічого не буває даремно!!!!!!!.....
romuald
Постійний користувач

м. Луцьк

« Відповідь #9 : 04 Липня 2007, 13:03:12 »

Багато хто пише, що готовий допомагати, але не знає чим. Але для цього треба сказати, що ж ви вмієте? Ви наприклад готові допомагати, скежем, у зв’язках з пресою? Чи ви може агітматеріали можете писати? Чи банер можете виготовити?
Пишіть хто що ВМІЄ робити і має час, навіять якщо це розклеювання наклейок
Записаний
Patriotka_ZP
Користувач
**

м. Запоріжжя

458395968 patriotka-zp@mail.ru
« Відповідь #10 : 04 Липня 2007, 16:19:12 »

Мене звати Надія. Запоріжжя. Майбутній журналіст.

Готова робити будь-що, бо в нашій справі вся робота важлива.
« Останнє редагування: 04 Серпня 2007, 20:17:55 від Moderator 1 » Записаний

Україна понад усе!
romuald
Постійний користувач

м. Луцьк

« Відповідь #11 : 04 Липня 2007, 22:59:13 »

Ще раз пояснюю, для чого створена ЦЯ тема. Це не просто "давайте знайомитись", це виявлення людей, які реально бажають ЩОСЬ робити, а не випадково зайшли на форум. Коли ми будемо знати, скільки нас зараз є, ми можемо планувати якісь акції і визначати, чи будуть для цього необхідні люди....

Поки що:
9 чоловік
Хмельницький - 3
Вінниця та область - 2
Луцьк - 1
Кіровоград - 1
Черкаси - 1
Запоріжжя - 1

Інші поки що не виявили бажання сказати, чим можуть допомогти, тому розраховуємо поки лише на тих, хто є.... З таким "бойовим складом" будь-яку акцію в жодному з міст (хіба крім Хмельницького, де три людини можуть зробити щось невеличке) зробити буде важко... Хоча якщо брати діяльність в інтернеті - це вже якась кількість, можна, наприклад, хором відвідати якийсь ДОНЕЦЬКИЙ форум і написати трішки повідомлень українською для підняття рівня обізнаності про НББ Усміхнений Донецький не тому, що маю якісь негативні думки щодо цього регіону, а тому що це один з найбільш російськомовних регіонів. Як вам ідея? Підморгую
« Останнє редагування: 04 Серпня 2007, 20:18:12 від Moderator 1 » Записаний
Garik@
Новачок
*

м. Вінниця

Перегляд профілю Email
« Відповідь #12 : 05 Липня 2007, 03:17:04 »

Aндрій. Місто Вінниця. Я зараз намагаюсь народити щось для проведення однодених акцій в оздоровчих табораx. Хто зголошується допомогти пишіть на мило.
Записаний
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #13 : 05 Липня 2007, 08:08:16 »

Хмельницький - 3

Ромуальде, в Хмельницькому волонтерів для проведення акцій набагато більше. Перевірено на практиці. Просто багато з них є байдужими до інтернету. І справа тут не в якості сайту чи форуму. Ну не цікавить їх і-нет, і все тут.

... Хоча якщо брати діяльність в інтернеті - це вже якась кількість, можна, наприклад, хором відвідати якийсь ДОНЕЦЬКИЙ форум і написати трішки повідомлень українською для підняття рівня обізнаності про НББ Усміхнений Донецький не тому, що маю якісь негативні думки щодо цього регіону, а тому що це один з найбільш російськомовних регіонів. Як вам ідея? Підморгую

Ідея кльова! Підтримую.
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
Pasha_ua
Постійний користувач

м. Вінниця

Перегляд профілю Email
« Відповідь #14 : 05 Липня 2007, 11:56:23 »

Цитувати
... Хоча якщо брати діяльність в інтернеті - це вже якась кількість, можна, наприклад, хором відвідати якийсь ДОНЕЦЬКИЙ форум і написати трішки повідомлень українською для підняття рівня обізнаності про НББ  Донецький не тому, що маю якісь негативні думки щодо цього регіону, а тому що це один з найбільш російськомовних регіонів. Як вам ідея?
Я згоден. І можна навідуватись не лише на російськомовні форуми а й на україномовні там ми зможемо поповнити ряди небайдужих.
Записаний

Тільки наволоч чужа Українську мову зневажа!!!

Сторінок: [1] 2 3 4
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: