kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 [2]
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Українська діаспора.    (Прочитано 2919 раз)
Н€б@йд¥)|(ий Іван
Ветеран

Українською прикольніше!

358998960
Перегляд профілю WWW
« Відповідь #15 : 23 Липня 2007, 18:55:57 »

І цей факт дуже сумний Засмучений, та все ж є люди, що готові допомагати Батьківщині.
Записаний

Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна

Перегляд профілю
« Відповідь #16 : 25 Липня 2007, 12:29:05 »

Нещодавно вийшла стаття так званого лідера Організації українців Росії. В мене після читання виникло питання: "Як може ця людина очолювати український рух в Росії?"
Даю посилання: http://kobza.com.ua/content/view/1975/1/
Це велика стаття, але правду треба знати!
Записаний

Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
Valeriy
Не цурайся Роду свого, його Звичаю та Мови!
Постійний користувач

Україна

Перегляд профілю
« Відповідь #17 : 25 Серпня 2007, 09:07:03 »

Вивчення української мови та історії - це наближення до України! Завдяки Ніжинському педуніверситету відбуваються зустрічі та семінари які надихають на майбутне об'єднання усіх українців світу у Світовий Конгрес Українців, який вже існує.
Читайте про співпрацю:
http://www.slovoprosvity.com.ua/modules.php?name=News&file=article&sid=4728

Дякую. Валерій
Записаний

Шановні, вивчайте мову, бо вона не винна, що ви її не знаєте!
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #18 : 28 Жовтня 2008, 18:25:44 »

Познайомився нещодавно на одному футбольному сайті з українським заробітчанином у Італії. Чоловік з Самбора, що вже 10 років мешкає та працює у Римі.

Так от... На моє питання: як українців та Україну сприймають в Італії він відповів так (викладаю "мовою оригіналу". прошу не чіплятися до граматиних помилок, адже людина 10 років мешкає в Італії):

та нормально спрймають.в них теж бардак-парламент теж кожен рік переобирають.тай криза економічна теж дістає.але вони народ більш вихований і веселіший.рівень життя теж набагато вищий.а до україни та нас українців сприймають добре.раніше знали про чернобіль і шеву.але тепер судять і знають по нас-емігрантах.і знаєш шо саме приємне-тут в римі українську мову чути більше ніж навіть у києві.бо більшість нас з зах.областей.тому всіінші/навіть росіяни і бульбаші/стараються розмовляти українською.так шо все окей.тільки боюся щоб мої гроші в украіні не пропали.тай вже хотівби повернутися додому-але та економ.криза той укр.бардак вже так дістали..

Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
dimaz
Старожило

м. Біла Церква

Перегляд профілю Email
« Відповідь #19 : 02 Листопада 2008, 16:26:51 »

Класно! цікаво дізнатися думку реальної людини. Так прикро, за кілька років в мене поїхало з України кілька близьких друзів. Досить болісно усвідомлювати, що це такі гарні люди, які багато в чому могли б допомогти Україні. Одна до Канади, одна до Америки, інший до Голандії, ще один до Іспанії. Це вже найновіша хвиля. Всі зараз говорять одне - повертатися не хочуть, бо тут нестабільність та ще совок, а там до людей зовсім інше ставлення. І починаєш відчувати себе людиною з правами та певними перспективами. А тут перспективи менш радісні. сумно.
Записаний

საქართველო და უკრაინა ერთად არიან!
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #20 : 02 Листопада 2008, 21:36:58 »

Моя вчителька з сім"єю переїхала до Канади на ПМЖ. 
Просто не бечила перспектив у нас. Засмучений
Записаний

Сторінок: 1 [2]
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: