kelo-lt Theme designed by padexx
« попередня тема наступна тема »
Сторінок: 1 ... 9 10 [11] 12 13
Друк
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Автор Тема: Така собі спроба...    (Прочитано 11677 раз)
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #150 : 25 Вересня 2008, 20:53:13 »

потрібно розроховувати тільки на себе, а якщо хтось допоміг, вважай пощастило.
Навіть якщо і нікому не потрібний, ціність твоя ніяк не зменшується, всерівно ти хоча б собі потрібний.

Якщо ти нікому непотрібний, то стаєш непотрібним й собі. Жити розраховуючи тільки на себе - дурня. Людина тому й людина, що вона не може жити сама,та тільки для себе..
Найбільше бажання будь-якої людини - стати потрібною і необхідною іншій людині, чи народу, чи світу взагалі, але стати потрібною.. бо відчувати потрібність - прояв найбільшого егоїзму. а всі люди егоїсти.

І цінність моя не зменшиться, якщо я буду нікому не потрібна, але для кого тоді буде ця цінність? для мене самої? навіщо вона мені? дякую, забирайте собі..
Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #151 : 28 Вересня 2008, 16:35:41 »

Як кажуть істина в вухах, а не на язиці.

Якщо ти нікому непотрібний, то стаєш непотрібним й собі.

Живи для себе і від цього буде тільки користь усім оточуючим.

Жити розраховуючи тільки на себе - дурня.
Можливо, а розраховуючи на когось і не отримати допомоги - трагедія. Потрібно бути сильним дубом, а не тополею, яку хитає від найменшого подиху вітру, а вона шукає захисту у дуба.

Людина тому й людина, що вона не може жити сама,та тільки для себе..
Звичайно не може, а що ти розумієш під виразом "жити для себе" ?

Найбільше бажання будь-якої людини - стати потрібною і необхідною іншій людині, чи народу, чи світу взагалі, але стати потрібною.. бо відчувати потрібність - прояв найбільшого егоїзму. а всі люди егоїсти.
А може отримати порцію позитивних емоцій ?
А бажання бути потрібною схоже на бажання ВСІМ сподобатись, догодити, що ні в якому разі не можна робити.

І цінність моя не зменшиться, якщо я буду нікому не потрібна, але для кого тоді буде ця цінність? для мене самої? навіщо вона мені? дякую, забирайте собі..
Цінуй себе сам, і тебе будуть цінувати інші.  НЕ потрібно чекати схвалення від оточуючих тебе людей.

Пробачте за відхилення від теми, але не зміг не написати, можливо потрібно створювати нову тему і переносити ці пости туди.
Записаний
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #152 : 28 Вересня 2008, 16:37:41 »

Тиждень назад у Вінниці відмічався день міста. Без гучного дійства не обійшлось. Вперше в Вінниці вінничани могли побачити оперу «Карміна Бурана» (Колесо фортуни). Одним зі спонсорів був Київстар. МТС не міг цього пропустити, не показавши, що і він круте яйце.
Через тиждень МТС організувало виступ гурта ТІК і  вінницьких молодих рок-гуртів.

Рекламними плакатами була заклеєна вся Вінниця, хто захотів, той прийшов. Не міг і я пропустити безкоштовний живий концерт ТІКа. Прийшов о 17.00 як і було вказано у плакатах початок виступу. Ще при вході в парк гарненькі дівчата роздавали рекламну продукцію мобільного оператора. Тільки почали налаштовувати звук. На ходулях ходять люди одягнені в спецодяг МТС, їздять молоді люди на роликах розмахуючи прапорами зі словом МТС, роздають червоні кульки з написом з трьох літер. Ну повний МТС. Народу ще мало, на сцені члени гурту ТІК крім вокаліста налаштовують апаратуру. Видно, що хлопці дуже ретельно відносяться до своєї справи. На налаштування пішло більше однієї години. Запам'ятався один дядечко. Кажуть що собаки, схожі на своїх господарів. Ось це сказано саме про чоловіка зі своїм собакою. Песик – таке собі розгодоване пацєтко такої масті як і куртка господаря, чи це куртка господаря вибиралась спеціально під масть собаки. Ну дуже схожа. Час ішов, у небі промайнув повітряний коник і зник у невідомому напрямку. Все більше почало з’являтись людей в основному школярок 7-9 класів. Збоку почалось з’являтись щось червоне, схоже на яйце і з кожною хвилиною збільшуватись. Оце думаю велике яйце в МТС. Через деякий час з’явились обриси повітряної кулі. Ех, піднятись би на ній високо в небо, подивитись на рідну Вінницю. Ось вийшла на сцену якась група, на ТІК не дуже схожа. Намахала реклама?  Але все гаразд. МТС яйце ж не звичайне, тому спочатку виступатимуть молоді рок – гурти, а під кінець як і належить ТІК. Багата подільська земля на таланти. Чудовий звук, гарне звучання, трохи не чутний вокал. Але враження від виступів молодих гуртів тільки позитивне. Від відомих гуртів хлопців відрізняє хіба що трохи невпевненість і не така популярність. З рештою все гаразд. Запам’яталась гра на флейті, чудове поєднання з гітарою  і барабанами традиційно присутніми в рок музиці. Ще запам’яталась група, що складалась з 4 хлопців і однієї дівчини - барабанщиці. Приємно було дивитись як вона завзято барабанила. Ніби розчинялась у музиці, або музика це була її єство, з чого вона складалась і вибухала так само як і звуки від ударів по барабанам.  Ні відмовивший мікрофон, ні випадкове відключення гітари від шаленого скакання по сцені не зіпсували враження від виступів.
Перед виступом ТІКа ведучий провів конкурс, потрібно було  якомога більше часу показувати свої емоції, які викликає ТІК. 1 хв. і 45 сек. був страшний крик! Не оглухнути допомогли тільки знання по ДПЮ. А ось і виходить на сцену ТІК. Сказати, що в Вінниці люблять ТІК. Це нічого не сказати. Його просто обожнюють. І 14 річні дівчата і матусі зі своїми дочками. Переді мною солідний чоловік років приблизно 45-50 під кінець танцював і піднімав руки зі своєю супутницею. Слухати музику ТІК одне задоволення, таку просту і приємну для вуха. Тіло саме просилось потанцювати.  Прозвучали всіма любимі олені, вчителька, алкоголізм, баби, а також нова після з нового альбому, який уже з’явився в музичних крамницях. Закінчення свята і відпускати Віктора Бронюка ой як не хотілось. На загальне прохання на біс ще раз почули улюблених оленів.  Далі традиційний феєрверк. Свято вдалось  на славу.
Записаний
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #153 : 28 Вересня 2008, 21:11:39 »

re: webwin передостаннє повідомлення:

дякую Підморгую мені було важливо прочитати це)

але не зміг не написати,
я не сумнівалась в тому Підморгую

PS:вибачайте за флуд)
« Останнє редагування: 28 Вересня 2008, 23:00:50 від Lesia » Записаний

У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає.
(Т.Малярчук)
Самотня_Таємниця
Користувач
**

(: Столиця :)

489346617
Перегляд профілю
« Відповідь #154 : 22 Жовтня 2008, 18:11:49 »

Мабуть вона вільна... Інакше чому б їй фарбувати волосся в синій і настукувати в метро своїми довгими яскравими нігтями дивну мелодію зі своїх навушників... Чому б їй одягатися так дивно, незрозуміло і неправильно?!.
     Нащо?
     Чи вона просто над цим не замислювалась?..
     Чи для неї просто не має значення думка оточуючих, і тому виходить так ефектно і невимушено...
     Вона не з тих, що хочуть будь-якою ціною виділитися з сірої маси, довести свою відмінність від оточуючих... Їй це не потрібно. Вона знає що в будь-якому випадку не така як вони. Краща за них. За тих, що постійно кудись поспішають з однаковими серйозно-порожніми обличчами... За тих, хто все життя прагне бути "не гірше ніж..." і не помічає і не цінує того що має... За тих, хто відкладає життя на потім...
     Вона має бути такою... Живою і безпосередньою. Щоб не злитися з тими, хто сидить поруч в метро в одне, не перетворитися на аморфне "ніщо"... Ви можете засудити її, можете нею захоплюватись, але ви не зможете її проігнорувати, якщо побачите... Вона змусить вас замислитися хоча б на хвилину над тим, як ви живете...
     Такі люди є... Треба тільки уважніше дивитися навколо...
Записаний

Моя хата з найкращого краю в світі! Усміхнений
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #155 : 02 Листопада 2008, 22:45:19 »

++   Усміхнений
« Останнє редагування: 02 Листопада 2008, 22:47:09 від Lesia » Записаний

(Т.Малярчук)
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #156 : 02 Листопада 2008, 22:50:46 »

Іноді закриваю очі та бачу сніг. Він тане на щоках, сніжинки заплутуються у твоїх віях. Підставляєш йому руки і не можеш намилуватися на ці маленькі білі кристалики. І не тому, що вони білі. І не тому, що кожна зі сніжинок неповторна. А просто тому, що це перший сніг цього року. Скільки б не було років, ми всі його очікуєм, і з кожним роком, все пристрасніше. Ми дивимось на сіре нахмурене небо, та молимося, щоб з нього впала хоча б одна сніжинка. Але небо сіре та байдуже, не помічає наших поодиноких поглядів на нього в очікуванні. В очікуванні чуда. Тоді, не в змозі витримати без цього ядучого білого кольору, йдемо в магазини, супермаркети, залазимо на горища та в  підвали, шукаючи втіху хоча б у хімії. Роздираємо, розкусуємо, розшматовуємо пінопластні коробки, замінюючи цією штучністю найсокровеніше. Виходимо на балкон, видираємося на дахи. Ми розкидуємо пінопластні крихти навколо, намагаючись виправити становище, хочемо намалювати цей світ самі, якщо вже небо на це не здатне. Та пінопласт електризується. Його крихти приклеюються до одягу та взуття. Він заплутується у волоссі перехожих. Але зовсім не так, як сніг. Тоді опускаються руки, й ми бредемо довгими темними сходами вниз, і не дивимось більше на небо. Ми посміхаємося при зустрічі, й намагаємося не говорити про погоду.
Але тільки найсильніші можуть це все витерпіти й не дивитись на небо. Ми підводимо очі, хоч обіцяли собі більше не сподіватись на втіху з нього. Але зіниці несамовито шукають в сірому просторі хоч крихту надії, хоч крихточку снігу. Ми чекаємо, не в силах прискорити цей процес. В нас сверблять руки, наші очі втомлюються, шия затікає від безперервного споглядання сірих хмар.
І от одного дня виходимо в сірі калюжі міського  асфальту і помічаємо на рукаві пальта малесеньку сніжинку. Вона одна єдина впала за сьогоднішній ранок, але скільки надії вона дає на хуртовину в вечорі! Тоді настрою вже не зіпсувати. Сніжинки починають сипати сильніше, і ми, нестримно сміючись, біжимо в цей світ, посміхаємось людям. Нам добре та весело. Життя прекрасне, як би банально це не звучало.
Але іноді сніг не йде. Не йде у грудні та січні. Не з*являється й у лютому. Що ж тоді? Як витримати це очікування, як витримати без цього наркотично-білого щастя? Мабуть тоді варто очікувати не на сніг, а на перший порив вітру березневих пильових бурь?
 І прошу, не треба в цьому тексті шукати глибоких філософських сенсів, не треба проводити складні аналогії з життям. Я просто дуже люблю сніг. Та пильові бурі в березні.
Записаний

(Т.Малярчук)
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #157 : 03 Листопада 2008, 20:56:45 »

Гарно
Записаний
ANRI
Новачок
*

безмежно люблю

442677229
Перегляд профілю
« Відповідь #158 : 03 Листопада 2008, 22:44:30 »

Що відчуває людина коли знає..що у неї немає майбутнього...час, де душа і тіло разом, вже відраховується...і вона його знає...кожну хвилину, кожну секунду...страшно???....та ні...моторошно...просто здавалось, що все життя попереду, що можна перевернути світ...зробити його кращим...і як кажуть їй обламали крила...і стало просто важко дихати,  розгубленість охопила...одразу згадує усіх близьких...рідних...бабусю, яка любить її більше за весь всесвіт...що робити..далі...жити, наче нічого не знає...тікати у безодню...приблизити той час...де погасне ще одна зірочка на небі..її  зірочка...чи надолужувати все..все що не встигла, не зробила..пригнути нарешті з парашутом..пройтись..по краю даху під дощем...переплисти річку...спробувати суші.....і все- все..що не встигла...а може подарувати цей час близьким..зустрітись з усіма, навіть з братиком, якого уже не бачила більше року. зрозуміти, яка ж чудова любляча родина у неї!..вони нічого не знають..а так навіть краще...ніхто не буде жаліти..і десь мимоволі вона забуде...що її час обмежено...буде посміхатись, радіти...проводити час з друзями, робити добро, віддавати все, що у неї залишилось..................................ні, вона обрала інший шлях...не бачити нікого, а якщо хтось опиниться поруч, зробити все можливе, аби йому захотілось піти...і не бачити її...бо вона стала відлюдкуватою....скаженою....з сарказмом...звідки він в неї?.....вона робить усе можливе, аби близькі її серцю люди, самі відмовлялись з нею спілкуватись....бо то є неможливим...їм важко..її зрозуміти..і ніхто, навіть підозрювати не зможе що сталось...а їй важко, після кожного свого слова її щось душить...всередині все палає...плаче..кричить...вибачте..та так буде краще Вам...так Вам буде легше прощатись зі мною...ні, це не я .....мені довелось такою стати....бо лише так...у Вас буде менше болі...я її заберу з собою..я заберу Вашу біль!!!...вона усім набридне...і тихенько піде....адже так легше....легше людям....та не таке у неї оточення, щоб так легко піддатись...брехні...чорного ангела...вони ж бачать, що щось не так....та вона одна......сидить і думає...що ж далі...є шанс боротись за життя..а чи Варто..потрібні кошти...а якщо не допоможе..лише заведе родину в глухий кут..в грошову прірву....час минає...нічого на світі не вічне...і вона це розуміє..можливо, вже виконала, якусь свою місію...адже далі жити вона не готова....ніч...день...ніч...день............ніч........ранок...це був сон....а погляди на життя змінились...і відчуває що щось не так....та час мине...завтра знову буде ранок....а через тиждень...все забудеться....або стане реальністю....життя та смерть ідуть поруч...вони як виявляється друзі...
Записаний

Шлях з тисячі миль починається з першого кроку
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #159 : 03 Листопада 2008, 22:56:15 »

Ого! Альона... Немає слів... Вражаюче...
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
ANRI
Новачок
*

безмежно люблю

442677229
Перегляд профілю
« Відповідь #160 : 03 Листопада 2008, 22:58:34 »

а найдивніше те, що прокинулась і написала...просто написала...і поставила крапку, навіть на каву не переривалась...і нічого не виправляла...таке було вперше..
Записаний

Шлях з тисячі миль починається з першого кроку
Lesia
Постійний користувач

м. Запоріжжя

494886499
Перегляд профілю Email
« Відповідь #161 : 13 Листопада 2008, 16:11:54 »

Хліб з родзинками.
По вулицях швиденько бігли люди, поспішаючи до своїх справ. В кожній хаті кипіла робота. Місто жило, рухалось, дорослішало. З кожної труби валив дим. Місто метушилось, поспішало, дихало. Місто випікало хліб.
Я підійшла до прилавка.
- Що тобі, дочечко? – запитала пухка, наче хмаринка, жіночка років 50-ти. Я попросила хліба, отого, що зі скоринкою та родзинками. Завжди любила цей хліб, витрачала на нього всі кишенькові гроші, що їх мала у свої 10 років. Отримавши паперовий пакунок, одразу ж заглянула в нього. Пакунок зашелестів паперовими боками з зазубринками на краєчках та дихнув мені в обличчя теплим духм*яним подихом жита та сонця. Вийшла на вулицю, прочинивши важкі скляні двері, та пішла собі містом, щаслива з того, що маю такий дорогоцінний скарб. А скарб, наче живий, грів крізь паперовий пакет мені руки та груди. Отак, обійнявши його крокувала собі, споглядаючи людей, тварин та всякі дива цього містечка. І вдихала той аромат. Він навіював спокій та затишок, відганяючи морозний жовтневий подих осені.
Здається, я крокувала собі містом навпростець, але як не намагалася, завжди виходила до свого улюбленого місця. Тут до запаху хліба та осені домішувався, створюючи п*янку суміш запахів, аромат прісної води, що йшов від річки, яка розлилися широченним озером-морем. Воно здавалося безкрайнім. Річка, що текла собі навпростець степом, розрізаючи довгі тисячоліття м*яку Українську землю, тут неначе стала на перепочинок, та розлилася нескінченним водним простором. По воді бігли хвильки та спливали у нескінченності часу. Ніхто не знав, звідки вони починали свій шлях і чому біжать до цих берегів. Я теж не знала. Тому, часто приходила сюди споглядати на цей дивовижний блакитний шматочок степу.
Я сіла на краєчок крутого схилу, понад самою водою, та прислухалась. Тихо? Ні, тут ніколи не буває тихо та самотньо. Ось зашелестіли очерети, граючи із вітром своєї дивної пісні. От закричали десь птахи, та вирвались у небо, сполохані, певно, кимось невидимим. Гулькнула десь у воду рибина. Я відкрила пакунок та піднесла до самого носу хліб, щоб ще сильніше відчути той надзвичайний запах. Відкусила. Теплий, м*який. Який же він смачнющий! Хрустка скоринка крихточками сипалась на колінки, зуби впивалися в м*яке, але не надто, а таке, як треба, тіло хлібця. Яка ж смакота! А додайте до того ще родзинки, солодкі, синьо-фіолетові. Ті які потрапляли на самий верх, або були на самому дні хліба, засмажувалися дуже сильно і ставали майже чорними. Я їх любила найбільше. Нехай, що вони переставали бути солодкими і ставали твердими та гіркуватими. Все одно їх любила. Я підвела погляд. За синім простором десь далеко-далеко вбачався інший берег. Цікаво, а чи на тому березі є такий хліб? Чи додають у нього родзинки? Чи куштували там колись такий смачнючий хліб? Певно ні. Такого точно не куштували. У них мабуть звичайний. Хоча хто таке сказав? Можливо в них він ще смачніший, можливо вони теж додають родзинки в тісто? А може, в них взагалі нема хліба. Їдять наприклад, замість нього бульбу чи висушену варену моркву.. Хоча навряд. Адже не може такого бути. У них теж є поля, вони також вирощують жито й пшеницю. А якщо вирощують, то точно й печуть хліб. Інакше й бути на може. Але який він, той, інший хліб? Жах, як кортить його скуштувати. Але до того берега так далеко.. Можна було б крикнути гучно-гучно, щоб почули аж ген там.. Тільки що крикнути? Спитати, чи додають вони родзинки? Чи попросити скуштувати їхнього? Але те якось нахабно й не чемно. Може вони не хочуть давати свій хліб чужим?  Та вони й не зобов*язані.. Не маю права просити їх про те. Крикнути, запропонувати свого хліба? Але чи потрібен їм він? Та й кричати стільки, певно жодного голосу не вистачить. Отож цей варіант можна відкинути одразу. Можливо, написати те все на клаптику паперу, запхнути в пляшку, та так пустити за течією? Колись знайдуть, та прочитують те послання, здивовані його змістом. Та ніхто не гарантує, що пляшка допливе саме до того берега, що її не знесе кудись нижче, чи не приб*є до цього ж схилу. Ніяких гарантій. Та й навіть якщо допливе куди треба, чи будуть писати мені відповідь? Навряд. Можна було б, звичайно, взяти човна, та поплисти на той берег. Я навіть колись так майже й зробила, але мати вчасно зупинила мене, сказавши, що в 10 років догребти аж на той берег мені сили не стане. Може вчасно, а може й даремно. Та й навіть якщо б допливла, хто зна, чи продали б мені хліба. Я б пригостила своїм, і навіть возила б їм його кожної суботи, якщо б мій хліб сподобався б тим людям.. Мені не шкода. Але, якщо вони навіть не захочуть його скуштувати? Може їм не подобаються родзинки.. Так, сиділа думаючи про все те, жбурляла шматочки хліба у воду, та споглядала, як їх заковтують рибини, задоволено гулькуючи про щось своє.
 А на іншому березі тієї безкрайньої блакиті, спершись ліктями на перила містку через затоку, стояла людина. Кидала хлібні крихти у воду. Хліб був з цукатами, ще теплий, житній. Прохолодна осінь навіювала якісь мрійливі безглузді думки, від яких людина відмахувалась, як від набридливої мошки влітку, розмовою зі своїм супутником. Струсила рештки з рук у воду та пішла собі. Все ж таки, подумала людина, цукати – то найкраще, що можна додавати в хліб. Цього достатньо, і мені добре їсти саме такий. Він смакує найкраще.
   Що риби, спитаєте? Риби гулькали собі у воді, щасливі, що їм випало скуштували в своє життя хліба з родзинками й цукатами.
Записаний

(Т.Малярчук)
Руслан
Ветеран

м. Хмельницький

427691335
Перегляд профілю Email
« Відповідь #162 : 13 Листопада 2008, 21:52:43 »

Класно! Читається на одному диханні. Молодець! Підморгую
Записаний

Щоб щось ЗРОБИТИ - треба щось РОБИТИ!
webwin
Ветеран

м. Вінниця

486878856
Перегляд профілю
« Відповідь #163 : 14 Листопада 2008, 18:57:57 »

Скільки у нас талантів на форумі  Усміхнений
Записаний
mak7ka
LOVE\HATE\MISS
Постійний користувач

LOVE\HATE\MISS

469078821
Перегляд профілю Email
« Відповідь #164 : 21 Листопада 2008, 14:01:48 »

Я _ це я... Я _ це моя сутність... Я не можу ні змінити, ні забути її. Та і навіщо щось змінювати чи забувати? Не хочу забувати ані поганих речей і вчинків, які гризуть мене совістю (яка, все ж таки, вона непідкупна і жорстока), ані добрих і світлих моментів життя...
Постійно змінюючи вісі координат, життя рухається по змінній траєкторії, малюючи невидиму візуалізацію синусоїди. Саме цей перемінний рух по амптітудах показує показує нам грані всього свого світосприйняття, тільки порівнюючи щось із чимось, тільки охоплюючи всі координати навколишнього своїми кволими рукамиі хворобливим мозком, ми не знаходимо себе у вісях і векторах дійсної реальності.
 Можливо, і не потрібно забивати мозок гігабайтами, можливо, достатньо однієї світло іскри, але потрібно кожному своє... Одному достатньо разового рандеву тет_а_тет із своїм внутрішнім "Я", щоб зрозуміти себе, іншому _ ціле життя, тисячі годин перегляду навколишніх змін і варіацій світу, гори душ мертвих дерев з таємними символами на їх шкірі.
 Одне лиш я знаю точно. Я _ це я. Я _це моя сутність. І я хочу бути інколи добрим і світлим, інколи жорстоким, інколи байдужим. Я хочу міксувати, я хочу роз"єднувати, я хочу поглинати, я хочу віддавати, я хочу віддаватися... Я хочу... Я хочу жити...
Записаний

Ти сам що-небудь зробив, щоб твоє життя стало краще!?

Сторінок: 1 ... 9 10 [11] 12 13
Друк
« попередня тема наступна тема »
Перейти в: