|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #106 : 09 Травня 2008, 19:50:21 » |
|
Головне - писати не на продаж, а для душі! А гроші - то так, маленька винагорода, "комплімЄнт"  та я не проти книжечки з автографом також.. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #107 : 09 Травня 2008, 19:54:19 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
Viva, Україно! Н€б@йд¥)|(ий вітає тебе!
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #108 : 09 Травня 2008, 19:59:32 » |
|
Ну щось таке.. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
У цьому світі забагато любові, ось як я думаю. Цей світ рано чи пізно (зарано чи запізно) здохне від надміру любові. А я - ні. Не здохну. Буду жити все одно. Буду курити і гризти нігті. Бо я це люблю. А любов не вмирає. (Т.Малярчук)
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #109 : 09 Травня 2008, 20:09:19 » |
|
А от моє: *Мені не треба іншої країни* Мені не треба іншої країни, Мені не треба грошей повен дім, Не треба й сукні з шитої тканини, Не треба володінь над всім.
Лиш дайте знати Україну, Йти по стежках степів широких, В горах Карпат і ,теплих, - Криму, В морях, нехай і не глибоких, У ріках, у ставках, в болотах, В гранітних скельках над Дніпром, В тяжких, складних у всіх роботах, Веселощах, святах що всім народом Святкуєм в довгі літні дні. Лиш дайте ЖИТИ ви мені!
І я нікому, не просіть, Я не віддам очей солоних Народу мого. Не коріть, А зрозумійте, неба синь, Широкого, як та свобода, Сердець гарячих, сіру тінь, Людей, хоч в них і дивна мова, Очей глибоких тих Зелених, І сірих, й карих й запальних Я не віддам нізащо в житті! І не просіть забути їх!
Бо я живу лише для тебе Моя країно золота! Віддам усе, зніму все з себе Аби була ти, ЗОЛОТА!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #110 : 09 Травня 2008, 21:02:11 » |
|
Прекрасно! Твої думки та Богу у вуха (а ще половині населення України!)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #111 : 11 Травня 2008, 18:25:42 » |
|
І В дивному сні я побачив фортецю Високу і чорну, мов ніч. На цю фортецю стіною дощ ллється – Ось, що побачив у сні. Стіни, мов скляні – блискучі і рівні, Вежа до неба сяга. З нею ніхто не міг стати на рівних, В ній вража не була нога. Прапор славетний висить над стіною Битий і сонцем й дощем. А на стіні тій стоїть дивний воїн, Що заховавсь під плащем.
Вітер і дощ, все це – ніщо, Як маєш віру ти. Мороз і сніг, сонце і пісок Нам не закриють мети! Дивилюсь вперед у небеса, Предків вдихаю дух. Я залишаю осторонь страх – Тільки вперед іду.
ІІ Спис у правиці, у лівій – великий щит, На грудях панцир – герой! Йому все рівно – чи сонце чи десь дощить, Мир миром, війна – війной! Погляд його десь спрямований в далеч, Ховає обличчя тінь. Вірить він в силу, не вірить в удачу. Немає для нього везінь.
В дивному сні я побачив фортецю Високу і чорну, мов ніч. На цю фортецю стіною дощ ллється – Ось, що побачив у сні.Н€б@йд¥)|(ий
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #112 : 11 Травня 2008, 18:27:24 » |
|
Ой, іще одне!))) Міст через річку, ми двоє йдем, Тримаю за руку тебе. Доля обох нас під своїм знаменням веде. Бачимо радість в простих речах – Сонце для нас в небесах. Наче не йдемо ми, а летимо на крилах. Посеред мосту спинились ми Разом. Рука у руці. Як би хотів я, щоб вічно тривали ці дні.
Вдвох тільки ми, щастя разом. Вічною має буть наша любов. Вдвох тільки ми – ось в чім життя. Зі мною будь, королево моя!
Стрімко під нами ріка тече, Певен – не скінчиться ще Наше кохання. Тебе обійму я дужче. Світ ніби зникнув, лишивши нас На самоті – це наш час. Ти є для мене єдина, для мене – одна! Поряд ростуть квіти весняні. Ти так потрібна мені. Коли без тебе я – просто палаю в вогні!Н€б@йд¥)|(ий
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Lesia
|
 |
« Відповідь #113 : 12 Травня 2008, 16:46:56 » |
|
Іванцю, я дивлюся, скоро й справді можна буде видавати книжечку - просто роздрукувати цю тему..  А взагалі - так тримати! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #114 : 12 Травня 2008, 20:50:54 » |
|
Іванцю, я дивлюся, скоро й справді можна буде видавати книжечку - просто роздрукувати цю тему.. Дякую. Може і так))) А ось вам іще На святі веснянім зустрілись ми. Я побачив її, наче квітку, прекрасну, Відчув, що із нею повинен буть разом. На святі природи й краси.
Вона танцювала у колі. І квіти в волоссі й сорочка на тілі, Усмішка, мов сонце, прекрасна і мила – Неначе посланниця долі.
Сміливо до ней підійшов, За руку узяв і почали ми танець, І скажу вам чесно, не буду лукавить: Такою і є любов!
Музики ще грали, а ми Сміючись, мов діти, вийшли із кола, Узявшись за руки. ми сіли до столу І випили трунку весни.
Той трунок був зроблений з трав Та ніжних мелодій, настояний сонцем, Ми випили його і впали в безодню, В безодні тій лірник нам грав.
Безодня та зветься Любов. Ми були разом, цілувались, літали, Узявшись за руки ми щастя пізнали І в світ наш вернулись разом.
Із шелестом квітів і трав Втекли ми удвох і сховались від світу, Від щастя обоє могли б полетіти, Аби нас цей світ не тримав.
Настала місячна ніч І біля вогню разом ми сиділи, І в очі одне одному ми дивились У темну місячну ніч.
І бачили зорі лиш нас, А я все дивився в її сірі очі, І пестив волосся. Що темніше ночі У цей закоханих час.
На святі веснянім зустрілись ми. Я побачив її, наче квітку, прекрасну, Відчув, що із нею повинен буть разом. На святі природи й краси.Н€б@йд¥)|(ий
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #116 : 12 Травня 2008, 22:05:01 » |
|
А що саме викликало в тебе те "ого"?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #117 : 13 Травня 2008, 17:42:07 » |
|
все 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Н€б@йд¥)|(ий Іван
|
 |
« Відповідь #118 : 13 Травня 2008, 18:06:20 » |
|
Вичерпна відповідь. Я навіть не знаю, що тобі порадити...))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Антон
|
 |
« Відповідь #119 : 14 Травня 2008, 16:30:51 » |
|
Використовуйте це "все" для створення "справжніх" українців. Класна нова творчість. Пишіть. Може відомими станете. А то зараз більшість книг роССС. ФУ.  І створення нового багато на роСС. Я вже мовчу про телебачення та інше.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|