Перегляд Повідомлень
Сторінок: [1]
1  Не будь байдужим! / Пропозиції та скарги / Re: Новий дизайн форуму : 23 Липня 2008, 02:52:37
Власне інтерфейс може і став зручнішим але очі поки дочитав до кінця другої сторінки обговорення розболілись.Очевидно що цкей колір треба змінити.
І повторюю свою тезу щодо англомовних вставок.Цікаво якби внизу боло написано не Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
А щось російськомовне такого ж обсягу це теж нікого б не збентежило б?І щодо слова гоу в пошуці також.Якби так були Искать то мабуть багато хто б заперечував.так чому ж така непослідовність 
2  Не будь байдужим! / Пропозиції та скарги / Re: Новий дизайн форуму : 22 Липня 2008, 15:12:04
Ну інтерфейс можна і цей залишити,а от кольорова гама це ж справжнє страхіття.Очі ріже.Англомовне Гоу в пошуці і англомовний абзац в кінці теж не радують.
3  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Рівень україномовності великих міст України. : 19 Липня 2008, 01:17:11
Ця перемога може статися для російської пірровою.Ті хто легко зраджує рідну мову зщаради російською щоб виглядати моднішим.крутішгим і т. п(а таких на Заході і в малих містах Центру дуж багато) ще легше зрадять російську.Сьогодні російська штурмує Львів а завтра англійська поглине саму Росію.
4  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зірки - проти паління! А ти? ;) : 17 Липня 2008, 10:10:12
Особисто я і не курю і не п"ю.Але переконувати в цьому інших ,як на мене,глуха справа.Люди нажаль абсолютно не реагують.Вірно було зроблено коли внесли забороно на назву "Легкі цигарки".ВВажаю що і з так званими "слабоалкогольними" напоями слід вчинити так само.Бо це абсурд коли ти кажеш що не п"єш,а тебе перепитують"навіть пива?"наче воно не є спиртним.Як на мене то спаювання нашого покоління вищезазначеною слабоалкоголкою проблеми не менш а то і більш актуальна ніж куріння і традиційний горілчаний алкоголізм.Просто страшно дивитись на вулиці наших міст.Знайти людину з якою можна було б навіть просто погуляти без цигарки вкрай важко,без випивки майже нереально.
5  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зовнішнє тестування : 17 Липня 2008, 10:01:59
Тестування наприклад з гуманітарних предметыв точно "брєд".От наша люба мова:людина може зазубрити кучу правил здати тест на відмінно а насправді не вміти і кілька речень нею зв"язати(з іноземними ситуація ще гірша).Або історія,цей предмет потребує розуміння суті історичного процесу впершу чергу.Як за тестами поясниш причини розпаду СРСР чи війни за незалежність США?Ні як.Тести з історії це просто заклик до тупого зубріння другорядних  дат бо,повторюсь,значення і сенс історичного процесу тестуванням не перевірити.
Щодо системи тестування загалом:перший рік-два можливо і буде якийсь наступ на корупцію,а потім понавводять додаткових перевірок і оцінювань в вузах,дадуть на лапу в Міносвіти щоб не протестувало,подомовляються з потрібними людьми і так далі.Тільки й того що знадобиться трохи часу.Поки хабарництво у крові майже усіх нас і багатих і бідних і можновладців і простих людей косметичні зміни у якійсь нічого не змінять.
6  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність : 17 Липня 2008, 09:50:36
Ну особисто в мене ICQ6 Веселий
Бачу скинутий тягар відповідальності відразу омолодив вашу аватару Сміюся Підморгую
А не секрт з чим пов"язані подібні перетурбації?Бо наврядчі з даною дискусією на цьому славетному формі Не зрозуміло
7  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Рівень україномовності великих міст України. : 16 Липня 2008, 17:59:11
За моїми спостереженнями для значної кількості людей, які хотіли б розмовляти українською мовою існує така проблема, як процес переходу з російської на українську. Найчастіше чую фразу: "Не хочу розмовляти суржиком - паплюжити мову".  .

По-перше якби я сказав в універі що не хочу вчити англійську і спілкуватись нею на заняттях з цього предмету то уявляєте яка була б реакція? ;)А чому за подібне ставлення до української має бути інша реакція.По-друге навіть якщо і суржик краще спаплюжена жива мова ніж гарна,правильна,чистенька але мертва типу латини чи ірландської.По-третє ті люди і так спілкуються суриком тільки з переваджанням російських слів,людей які у нашій країні спілкувались чистою російською одиниці
8  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність : 15 Липня 2008, 03:15:41
А я - ні, бо сам знаю багатьох людей, які люблять та поважають Україну. АЛЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ РОСІЙСЬКОЮ. І роблять це через те, що на жаль звикли дл тої мови. Хіба це робить їх гіршими від нас?
Це робить їх логічними в русі типу "визнання УПА" чи "Голодомор як геноцид української нації".Себто для популяризації даних тем на Південному-сході 100% потрібні російськомовні агітатори  та інші діячі.Але їх присутність на вищих щаблях руху що діє за гаслами "Переходь на українську!Зробимо україну українською!" виглядає абсурдним.Саме з точки зору заявлених задач і цілей.Комбат-пацифіст це абсурд чи не так?От і російськомовний керівник обласного осередку руху що виступає за українізацію абсурд не менший.
9  Не будь байдужим! / Міжнародні проблеми / Re: Російська мова та ставлення до неї. : 12 Липня 2008, 13:27:10
А мені подобається українізація по-полтавськи.  !
Це перепроошую як?Всі школи на українську а в житті люди всеодно російською?Не бачу від цього великої радості
10  Не будь байдужим! / Українська історія / Re: Дивізія СС Галичина - брехня і реальність : 11 Липня 2008, 23:37:06
Я трохи переглянув своє ставлення в бік покращення.Кращим був би варіант визнання людей що воювали за тоталітарні режими вірячі що воюють за Україну на рівних(тобто власне радянських ветеранів і дивізійників) і надання воїнам УПА окремого статусу учасників визвольної боротьби.
Щодо пісні.та зрозуміло дивізійникам а кому ж ще?Хоча УГВР теж мала залізні хрести як народи наскільки пригадую
11  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність : 11 Липня 2008, 22:40:08
Вимушений був переєреструватись на форумі бо після лютневих глюків мій пароль "зажувало" або то я забудькуватий.Так от щодо пана mak7ka то я не заперечую його тезу.Я вказав ,хоча і занадто емоційно за що перепрошую,на невіповідність між цілями руху і діяльністю його представників.Щодо Пана Сокола то виявляється ми  з ним вже знайомі у полтавській мережі і сподіваюсь на плідну співпрацю з ним
Сторінок: [1]