Перегляд Повідомлень
Сторінок: [1] 2 3 4
1  Не будь байдужим! / Музичні фестивалі / Re: Рок-Січ : 24 Вересня 2008, 23:27:49
у них тексти дурбецельні, але насправді глибші ніж на перший погляд))))
 а пісочок , атмосфера і музика справді щось.... ми тоді навідь скупнулись)
2  Не будь байдужим! / Музичні фестивалі / Re: Рок-Січ : 24 Вересня 2008, 22:45:48
 кркто було)))) особисто я ходила на АБЗДОЛЬц... круто всетаки що влаштовують такі "домашні" фести...
3  Не будь байдужим! / Різне / Re: Помер Юрко Покальчук... : 11 Вересня 2008, 12:42:34
прощання з Пако сьогодні о 14 на Аскольдовій могилі.
4  Не будь байдужим! / Різне / Re: Помер Юрко Покальчук... : 10 Вересня 2008, 14:46:41
я просто в шоці...талановита людина була, геній української літератури! шкода що така людина покинула наш світ...
5  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? : 19 Серпня 2008, 10:12:05
Ну ви ж якимось чином розумієте де неформат.... одже самі маєте знати!
6  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? : 02 Серпня 2008, 11:15:29
Тоді яка користь від людей взагалі?! кожному можна навіяти будь що! і те що вони відмінні і ви Дарцю іх не розумієте не робить їх ворогами ! та і впринципі як можна судити корисна людина чи ні, по тому чи вміщується вона в рамки формату?!
7  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? : 20 Липня 2008, 23:48:01
загало НЕФОРМАЛИ люди які відмінні від загальної маси своїм світоглядом,яскрві і досить цікаві... просто у нас прийнято, якщо ми щось не розуміємо обов"язково це щось погане або дурня...
8  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зовнішнє тестування : 17 Липня 2008, 00:22:52
шкода вас розчаровувати, але за 3 тис. гривень кожен може отримати 12... якщо мати хоч якісь зв"язки з раєно.... У замішанні
9  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Є ідея! : 23 Червня 2008, 23:32:57
якщо будете в Києві і я до вас приєднаюсь))) Сміюся
10  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Тема для поздоровлень. : 20 Червня 2008, 13:32:05
Дякую Сміюся Сміюся Сміюся
11  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Стилі & Субкультури : 05 Червня 2008, 17:53:38
Знаєш якщо хтось нахабніє то не тільки скіни можуть поставити на місце... Показую язика
у скінів впринципі майже завше ніхто слова не розуміє ( я від них впринципі їх рідко і чула),от вони відразу до сили...
якщо вміти нормально висловлювати свою думку то словом заткнути можна і скіна,і гопа, і нацмена...
12  Не будь байдужим! / Українські літературні твори / Re: Читайте українське! : 31 Травня 2008, 00:36:02
Ото ж. Якби я зараз був студентом, то напевне, тащився би від "БЖД" Ушкалова... Але зараз мені більше до вподоби книжки "про життя" Карпи та Забужко... А може років десь так через 40-50, коли стану старим і немічним, підсяду на Покальчука і буду згадувати молодість... Підморгую

Сміюся Сміюся Сміюся тоді я дивне створіння... (студентка) Ушкалов зовсім не сподобався.... Карпу і Забужко читаю з 10 класу і просто обожнюю... але і від Покальчука також тащусь...
Визначте мій вік Сміюся Сміюся Стурбований
13  Не будь байдужим! / Українські літературні твори / Re: Читайте українське! : 26 Травня 2008, 14:38:44
Тю. Зате ми застали живі виступи Мертвого Півня та Гадів (Братів Гадюкіних). Показую язика
А кіко автору? У замішанні

тю та і я наче застала Мертвого, живі виступи... думаю просто автор специфічний і до віку то ніяк не стосуєтся Веселий
14  Не будь байдужим! / Українські літературні твори / Re: Читайте українське! : 25 Травня 2008, 21:39:50
о то певно Ушкалов багато бабок має віддати... бо і я забрала б свої з задоволенням Показую язика
15  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Стилі & Субкультури : 25 Травня 2008, 21:37:04
а от я вважаю що жодна людина не має права підняти хочаб руку на іншу... то якось тупо , ми ж всі відрізняємось і те що для мене (наприклад) не прийнятне для когось добре...
Сторінок: [1] 2 3 4