Тоді яка користь від людей взагалі?! кожному можна навіяти будь що! і те що вони відмінні і ви Дарцю іх не розумієте не робить їх ворогами ! та і впринципі як можна судити корисна людина чи ні, по тому чи вміщується вона в рамки формату?!
загало НЕФОРМАЛИ люди які відмінні від загальної маси своїм світоглядом,яскрві і досить цікаві... просто у нас прийнято, якщо ми щось не розуміємо обов"язково це щось погане або дурня...
Знаєш якщо хтось нахабніє то не тільки скіни можуть поставити на місце... у скінів впринципі майже завше ніхто слова не розуміє ( я від них впринципі їх рідко і чула),от вони відразу до сили... якщо вміти нормально висловлювати свою думку то словом заткнути можна і скіна,і гопа, і нацмена...
Ото ж. Якби я зараз був студентом, то напевне, тащився би від "БЖД" Ушкалова... Але зараз мені більше до вподоби книжки "про життя" Карпи та Забужко... А може років десь так через 40-50, коли стану старим і немічним, підсяду на Покальчука і буду згадувати молодість...
тоді я дивне створіння... (студентка) Ушкалов зовсім не сподобався.... Карпу і Забужко читаю з 10 класу і просто обожнюю... але і від Покальчука також тащусь... Визначте мій вік
а от я вважаю що жодна людина не має права підняти хочаб руку на іншу... то якось тупо , ми ж всі відрізняємось і те що для мене (наприклад) не прийнятне для когось добре...