Перегляд Повідомлень
|
|
Сторінок: [1] 2 3 ... 16
|
|
2
|
Не будь байдужим! / Різне / Re: Така собі спроба...
|
: 21 Листопада 2008, 14:01:48
|
|
Я _ це я... Я _ це моя сутність... Я не можу ні змінити, ні забути її. Та і навіщо щось змінювати чи забувати? Не хочу забувати ані поганих речей і вчинків, які гризуть мене совістю (яка, все ж таки, вона непідкупна і жорстока), ані добрих і світлих моментів життя... Постійно змінюючи вісі координат, життя рухається по змінній траєкторії, малюючи невидиму візуалізацію синусоїди. Саме цей перемінний рух по амптітудах показує показує нам грані всього свого світосприйняття, тільки порівнюючи щось із чимось, тільки охоплюючи всі координати навколишнього своїми кволими рукамиі хворобливим мозком, ми не знаходимо себе у вісях і векторах дійсної реальності. Можливо, і не потрібно забивати мозок гігабайтами, можливо, достатньо однієї світло іскри, але потрібно кожному своє... Одному достатньо разового рандеву тет_а_тет із своїм внутрішнім "Я", щоб зрозуміти себе, іншому _ ціле життя, тисячі годин перегляду навколишніх змін і варіацій світу, гори душ мертвих дерев з таємними символами на їх шкірі. Одне лиш я знаю точно. Я _ це я. Я _це моя сутність. І я хочу бути інколи добрим і світлим, інколи жорстоким, інколи байдужим. Я хочу міксувати, я хочу роз"єднувати, я хочу поглинати, я хочу віддавати, я хочу віддаватися... Я хочу... Я хочу жити...
|
|
|
|
|
4
|
Не будь байдужим! / Балачка / Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ????
|
: 14 Жовтня 2008, 09:17:08
|
Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі  ). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші... Купи собі медальку!!!! я з кришечки з_під оливок собі замучу медальку=))
|
|
|
|
|
5
|
|
: 13 Жовтня 2008, 15:07:41
|
Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі  ). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...
|
|
|
|
|
6
|
Не будь байдужим! / Українські гурти та виконавці / Re: ФЛІТ
|
: 13 Жовтня 2008, 10:34:00
|
|
вчора Фліти відіграли в рамках панк_фесту... порівняно з іншими гуртами(К.Ц., Кожаний Олень, Robots Don'T Cry, Hellfire Sox), чуваки виступили дуже драйвово... матів зі сцени не гнули, як попередні гурти... і їм підспівував весь зал з початку до кінця)... і, звичайно, їжачок_то просто бомба=))
|
|
|
|
|
7
|
|
: 13 Жовтня 2008, 10:08:34
|
|
вчора був на панк_фесті в Бінго... знач картина: бухі, розмальовані, грязні панки стоять і хором оруть гімн України(руки на серцях(на своєму, на серці подруги:))) цікаво, чи зробили би так якісь глямурні бландінкі на концерті, наприклад, якогось б... маранді??? а ви говорите неформали???
|
|
|
|
|
12
|
Не будь байдужим! / Українська історія / Re: Синдром поразки
|
: 26 Вересня 2008, 09:28:36
|
|
думаю, це лише переведення стрілок від основних проблем у державі... ..ну, поговорили були про геноцид, поставили свічки... тепер потрібно перейматись більше сьогоденням, а не переливати із пустоо в порожнє...
|
|
|
|
|