Перегляд Повідомлень
Сторінок: [1] 2 3 ... 16
1  Не будь байдужим! / Українські літературні твори / Re: Читайте українське! : 28 Грудня 2008, 18:57:21
прочитайте ще "молоко з кров"ю". Нова книга Дашвар. На мою думку менш цікава, ніж перша, але також варта уваги.
2  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Небайдужі пари : 28 Грудня 2008, 03:12:59
не шариш!!! Того і спитався!!!
3  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зірки - проти паління! А ти? ;) : 28 Грудня 2008, 03:12:20
можна
4  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зірки - проти паління! А ти? ;) : 27 Грудня 2008, 21:01:55
Взагалі то попелу на помаді не буває... таке могло б бути тільки тоді, якби курили з того боку, де цигарка горить...
5  Не будь байдужим! / Різне / Re: Така собі спроба... : 27 Грудня 2008, 20:49:39
то вище - це моє... зайти не могла..
6  Не будь байдужим! / Різне / Re: Така собі спроба... : 06 Грудня 2008, 17:39:34
Цитувати
    Опис людини, яку ви не знаєте...

ви трішки помилились...
7  Не будь байдужим! / Різне / Re: Така собі спроба... : 05 Грудня 2008, 11:02:11
    Опис людини, яку ви не знаєте...

Я боюсь у неї закохатися... І зовсім неважливо, що вона також дівчина. Просто це така людина, проти якої мій слабкий організм не має імунітету.
     Буває, що хтось манить без зрозумілих на те причин. А вона не манить, а одразу бере у полон. Вона – це синтез відсутності комплексів і вихованості, агресії і душевної доброти, вульгарності і стриманості, чоловічого темпераменту і жіночності. Може зацікавити людину з першої фрази, а може не промовити ні слова і стати об’єктом загальної ненависті. До таких ніхто не ставиться байдуже.
    Одна з її найкращих якостей, це те, що в ній немає лицемірства -  «Я роблю щось погане – я про це кажу». Вона не соромиться своїх недоліків, а чесно про них розповідає. І захоплює набагато більше, ніж люди, які малюють собі німб над головою, а нутрощі їхні догнивають і відчувається багаторічний гнильний сморід їхніх завуальованих вчинків. А вона чесна. Чесна з людьми і чесна сама з собою.
    Це особистість, якій неможливо нав’язати свою думку, але вона не соромиться запитати поради, проте,  все одно зробить як заманеться.
    Мені іноді важко спів ставити її зовнішність та внутрішній світ. Я не знаю, куди в неї помістився такий характер. Здавалося б що така мила та тендітна на перший погляд дівчина не може бути такою… мужиком. Це нагадує рекламу прального порошку: «Всі думають, що я новачок, а я займаюсь карате щодня». Так і її зовнішність може зіграти злий жарт з недоброзичливими людьми. І при перших активних діях проти неї або проти дорогих їй людей, вона суперника вкладе на лопатки. Морально вона себе завжди захистить.
     А якщо ви спробуєте довести її до сліз, то скоріше самі перші заплачете. Від марних намагань. Це в кращому випадку. В гіршому –отримаєте по голові.
     Психологи нам доводять, що характер особистості закладається в дитячі роки. Я ніколи не вірила. Але ця дівчина – яскравий приклад людини зі свого дитинства. Як колись, будучи немовлям, вона стояла на межі життя і смерті, боролась за своє життя, так і зараз буквально зубами вигризає своє щастя. А вона точно знає, чого їй треба. Одна з не багатьох моїх знайомих, яка ловить саме своє щастя, а не подруги чи найлютішого ворога. Не вкрадене, а своє власне!
    Проте не зважаючи на всю її войовничість та, певною мірою, агресію, вона змогла зберегти в собі безмежну доброту. Вона любить людей, хоча й каже, що багатьох хотіла б побити. Вона любить дітей. І хоче мати трьох. Трьох хлопчиків. Я думаю, що вони у неї виростуть справжніми чоловіками.
    А ще.. людина талановита… безмежні ідеї просто киплять в її голові. І кожен найбанальніший жарт в її виконанні отримує зовсім інше забарвлення. А найскладніші речі, які можна було б сказати, перетворюються в просту істину, коли вона викладає їх на папері.

Вона сама про себе: «У минулому житті була чоловіком. Уже вкотре народилася. Заговорила і пішла.
Зламала хлопчакові з двору носа. Покарали. Усвідомила життя. Пішла в школу. Написала перший вірш. Виросли крила.
Зламала однокласникові щелепу. Мало не вигнали зі школи. Перший поцілунок. Перший пірсинг.
Обрала навчання у 10-тому та 11-тому класах, замість коледжу. Зробила ще один пірсинг. Закінчила школу.
Не вступила на бюджет. Обтялись крила. Навчаюсь на контракті. Маю у планах проламати голову одногрупниці за плагіат.
Мрію про велику кар’єру. Боюсь тільки саму себе. Ненавиджу коли мене цитують. Ростуть нові крила. В наступному житті
знову буду чоловіком...»

А я ось тепер боюсь, щоб вона мені голови не проломила, за те, що я її процитувала.
8  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Акція: Привітай всіх знайомих жінок/дівчат зі святом весни УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ ;) : 04 Грудня 2008, 07:56:30
головне - це не свято календарне, а свято в душі і мізках!!!! ПРикрашайте своє життя самі!!!! Усміхнений
9  Не будь байдужим! / Різне / Re: СучУкрЛіт : 26 Листопада 2008, 10:53:04
А я б з радістю це вживу подивилась!!
10  Не будь байдужим! / Чи ефективні наші дії? / Re: Акція: Привітай всіх знайомих жінок/дівчат зі святом весни УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ ;) : 26 Листопада 2008, 10:49:07
Я думаю, що краще їх дарувати просто так... А не свята чекати..
11  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зірки - проти паління! А ти? ;) : 12 Листопада 2008, 18:29:18
це вже стало анекдотом... "Ой, імпотенція... ні, дайте мені краще з раком...!!!"
12  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Зірки - проти паління! А ти? ;) : 10 Листопада 2008, 16:28:55
Ненавиджу паліїв, ладна своїми руками задушити!
приїзджай!!!! ДУШИ!!!!
люди розівчились рахуватись з думкою інших???
13  Не будь байдужим! / Різне / Re: Цитати і фрази....))) : 25 Жовтня 2008, 16:28:23
В укрбаші знайшов

Оксю́морон або окси́морон — літературно-поетичний прийом, який полягає у поєднанні протилежних за змістом, контрастних понять, що спільно дають нове уявлення.

Розмовні оксюморони:
живий труп;
страшенно вродливий;
нелюдське життя;
молодий старик....

Блін, спочатку не дійшло, поки не дочитала уважно до кінця!!!!
Цитувати
російські миротворці
- прогсто вбило!!!!!
14  Не будь байдужим! / Балачка / Re: наші тваринки : 20 Жовтня 2008, 17:53:48
ой... співчуваю... то так завжди важко... до таких малих чудес сильно прив"язуєшся...=((
15  Не будь байдужим! / Українські гурти та виконавці / Re: ФлайzZzа : 20 Жовтня 2008, 17:52:06
фух... Нарешті купила собі новий диск... Ось, ходжу і радію!!!!! "Втіха така... втіха така... в тій хаті..."=))))
Сторінок: [1] 2 3 ... 16