|
Опис людини, яку ви не знаєте...
Я боюсь у неї закохатися... І зовсім неважливо, що вона також дівчина. Просто це така людина, проти якої мій слабкий організм не має імунітету. Буває, що хтось манить без зрозумілих на те причин. А вона не манить, а одразу бере у полон. Вона – це синтез відсутності комплексів і вихованості, агресії і душевної доброти, вульгарності і стриманості, чоловічого темпераменту і жіночності. Може зацікавити людину з першої фрази, а може не промовити ні слова і стати об’єктом загальної ненависті. До таких ніхто не ставиться байдуже. Одна з її найкращих якостей, це те, що в ній немає лицемірства - «Я роблю щось погане – я про це кажу». Вона не соромиться своїх недоліків, а чесно про них розповідає. І захоплює набагато більше, ніж люди, які малюють собі німб над головою, а нутрощі їхні догнивають і відчувається багаторічний гнильний сморід їхніх завуальованих вчинків. А вона чесна. Чесна з людьми і чесна сама з собою. Це особистість, якій неможливо нав’язати свою думку, але вона не соромиться запитати поради, проте, все одно зробить як заманеться. Мені іноді важко спів ставити її зовнішність та внутрішній світ. Я не знаю, куди в неї помістився такий характер. Здавалося б що така мила та тендітна на перший погляд дівчина не може бути такою… мужиком. Це нагадує рекламу прального порошку: «Всі думають, що я новачок, а я займаюсь карате щодня». Так і її зовнішність може зіграти злий жарт з недоброзичливими людьми. І при перших активних діях проти неї або проти дорогих їй людей, вона суперника вкладе на лопатки. Морально вона себе завжди захистить. А якщо ви спробуєте довести її до сліз, то скоріше самі перші заплачете. Від марних намагань. Це в кращому випадку. В гіршому –отримаєте по голові. Психологи нам доводять, що характер особистості закладається в дитячі роки. Я ніколи не вірила. Але ця дівчина – яскравий приклад людини зі свого дитинства. Як колись, будучи немовлям, вона стояла на межі життя і смерті, боролась за своє життя, так і зараз буквально зубами вигризає своє щастя. А вона точно знає, чого їй треба. Одна з не багатьох моїх знайомих, яка ловить саме своє щастя, а не подруги чи найлютішого ворога. Не вкрадене, а своє власне! Проте не зважаючи на всю її войовничість та, певною мірою, агресію, вона змогла зберегти в собі безмежну доброту. Вона любить людей, хоча й каже, що багатьох хотіла б побити. Вона любить дітей. І хоче мати трьох. Трьох хлопчиків. Я думаю, що вони у неї виростуть справжніми чоловіками. А ще.. людина талановита… безмежні ідеї просто киплять в її голові. І кожен найбанальніший жарт в її виконанні отримує зовсім інше забарвлення. А найскладніші речі, які можна було б сказати, перетворюються в просту істину, коли вона викладає їх на папері.
Вона сама про себе: «У минулому житті була чоловіком. Уже вкотре народилася. Заговорила і пішла. Зламала хлопчакові з двору носа. Покарали. Усвідомила життя. Пішла в школу. Написала перший вірш. Виросли крила. Зламала однокласникові щелепу. Мало не вигнали зі школи. Перший поцілунок. Перший пірсинг. Обрала навчання у 10-тому та 11-тому класах, замість коледжу. Зробила ще один пірсинг. Закінчила школу. Не вступила на бюджет. Обтялись крила. Навчаюсь на контракті. Маю у планах проламати голову одногрупниці за плагіат. Мрію про велику кар’єру. Боюсь тільки саму себе. Ненавиджу коли мене цитують. Ростуть нові крила. В наступному житті знову буду чоловіком...»
А я ось тепер боюсь, щоб вона мені голови не проломила, за те, що я її процитувала.
|