Загалом нейтральне але не пофігістичне!
Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас.
ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом
ПАНКИ - нейтрально
ГОТИ - по-доброму негативно
СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти
Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі.
Ну і Вовка, я ще з тобою побалакаю!Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас.
ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом
ПАНКИ - нейтрально
ГОТИ - по-доброму негативно
СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти
Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі.
Ну не люблю я нєфорів і вважаю більшу їх частину кризанутими.