Перегляд Повідомлень
|
|
Сторінок: [1] 2 3 ... 15
|
|
5
|
Не будь байдужим! / Відгуки та враження від акцій руху / Re: 21 лютого - День Рідної Мови!
|
: 04 Січня 2009, 02:07:14
|
|
Блін, ну чому ніхто не відповідає? В своєму місті, є мета провести шось... Ну, звісно,як завжди, в нас осередку нема.. Нема дорослої людини ,яка б зайнялася і офіційно узгодила з Києвом. Чесно кажучи , я навіть точно не знаю, як це робиться. Отже, будемо працювати "бандою"...
Вже навіть є людина, яка узгодить всі документи, з відділами всякими...типу ГОРОО.. та й не тільки в цьому доможе.Там головне ініціатива...
Думка в мене була...попроводить якісь тренінги...конкурси... Отож мета є, треба дії, і складений план. Якщо в когось є розробки, якими не шкода поділитись, прошу!! З.І.Минулого року проводила щось тіпа акції,але не покидаючи стін школи..Листівки,плакати(інфа),кульки,музика укр..."по мєлочі"....Але в кінці приходило міське телебачення, і брали в мене інтерв’ю...
|
|
|
|
|
7
|
Не будь байдужим! / Різне / Re: Улюблене кіно
|
: 03 Січня 2009, 11:59:25
|
Безперечно треба сворювати українське кіно, та все ж поки процес іде ми дивимось і захоплюємось іноземними шедеврами.
Яке ваше улюблене кіно? Який фільм ви дивились уже разів зо двадцять?
"Якщо тільки" "Страчені світанки" "Orangelove" "Більше ніж любов" "Голодомор 20-го століття" З.І.Взагалі дуже люблю фільми українською.І як був безліміт купку собі поскачувала..Бо в мережі в нас окрім, "Залізної сотні" і "Голодомор 20-го століття", не існує.
|
|
|
|
|
8
|
Не будь байдужим! / Балачка / Re: Ваше ставлення до віри в Бога ???
|
: 03 Січня 2009, 11:53:20
|
Люди вірять в Бога для того, щоб легше померти. ( Знаєш, що тебе там чекають ). А чи дійсно це так, що Бог є ? Гм....ще й Богів є багато різних.......( різні релігії ) Що правда, а що брехня ?  На те вона і є віра, щоб вірити. І вірить у житті (у шось, комусь) кожен. А от вірує в Бога, в ту чи іншу релігію, не кожен.
|
|
|
|
|
9
|
Не будь байдужим! / Балачка / Re: Тема для поздоровлень.
|
: 02 Січня 2009, 16:12:55
|
І ось настане рік Бичка! Такого мужнього качка!=) Щоб усі Ви - були як він! Від келихів почувши дзвін Ви загадали все найкраще, А Дід Мороз хай все притаще! А ще в мішку у нього буде: Здоров’є всім - хороші люди! А ще багато насолоди, І успіхів "у три колоди"! Наснаги, радощів,любові, І щирості у нашім слові. 
|
|
|
|
|
15
|
Не будь байдужим! / Балачка / Re: Фобії
|
: 28 Грудня 2008, 23:23:27
|
У мене Фобія Зовнішнього Незалежного Тестування  со робити ? Поки не здам - не заспокоюся  В мене також)))
|
|
|
|
|