Перегляд Повідомлень
Сторінок: [1] 2 3 ... 15
1  Не будь байдужим! / Відгуки та враження від акцій руху / Re: 21 лютого - День Рідної Мови! : 05 Січня 2009, 16:08:17
Ну добре)))
Обов’язково зміню.
В мене скоро буде особисто своя вишиванка, для того, щоб піти в ній на останній дзвоник і з жовто-блакитною стрічкою...через яку, була ціла боротьба)
2  Не будь байдужим! / Відгуки та враження від акцій руху / Re: 21 лютого - День Рідної Мови! : 04 Січня 2009, 21:47:56
Треба "продизайнарувати" якусь мегалистівку))) Підморгую
3  Не будь байдужим! / Відгуки та враження від акцій руху / Re: 21 лютого - День Рідної Мови! : 04 Січня 2009, 13:46:23
До речі, хотіла викласти світлину, хоча неякісну.
Перефоткану зі світлини, яка стоїть в рамці в мене на столі.
Просто на той момент, не було ні шкільного цифровіка, ні в нас нічого такого(
Але не викладається.То каже розмір, то каже папка якась заповнена(
Ось і фотка, дякуючи webwin’у
http://rapidshare.com/files/179649540/DSC03375.JPG.html
4  Не будь байдужим! / Пропозиції та скарги / Re: Зауваження і пропозиції щодо сайту НББ : 04 Січня 2009, 02:39:14
Серечкiн, підтримую (!)

також щось незрозуміло із форумом. наприклад в Балачку не зайти...
Підтримую!!
Та й глюків повно, то не відправляються опвідомлення, то фотки не виставляються..
5  Не будь байдужим! / Відгуки та враження від акцій руху / Re: 21 лютого - День Рідної Мови! : 04 Січня 2009, 02:07:14
Блін, ну чому ніхто не відповідає?
В своєму місті, є мета провести шось...
Ну, звісно,як завжди, в нас осередку нема..
Нема дорослої людини ,яка б зайнялася і офіційно узгодила з Києвом.
Чесно кажучи , я навіть точно не знаю, як це робиться.
Отже, будемо працювати "бандою"...

Вже навіть є людина, яка узгодить всі документи, з відділами всякими...типу ГОРОО..
та й не тільки в цьому доможе.Там головне ініціатива...

Думка в мене була...попроводить якісь тренінги...конкурси...
Отож мета є, треба дії, і складений план.

Якщо в когось є розробки, якими не шкода поділитись, прошу!!
З.І.Минулого року проводила щось тіпа акції,але не покидаючи стін школи..Листівки,плакати(інфа),кульки,музика укр..."по мєлочі"....Але в кінці приходило міське телебачення, і брали в мене інтерв’ю...
6  Не будь байдужим! / Важливі суспільні події, не пов'язані з рухом НББ / Re: Глобальна криза. : 03 Січня 2009, 21:46:01
Криза зникне, коли пан Порошенкоз купкою бандюг з  нацбанку і не тільки, продадут подорожче, куплені дешево, долари.

А щодо православія це кінець, кінець попереднього і початок нового.Де Криза з усіма значеннями є переходом.
7  Не будь байдужим! / Різне / Re: Улюблене кіно : 03 Січня 2009, 11:59:25
Безперечно треба сворювати українське кіно, та все ж поки процес іде ми дивимось і захоплюємось іноземними шедеврами.

Яке ваше улюблене кіно? Який фільм ви дивились уже разів зо двадцять?
"Якщо тільки"
"Страчені світанки"
"Orangelove"
"Більше ніж любов"
"Голодомор 20-го століття"
З.І.Взагалі дуже люблю фільми українською.І як був безліміт купку собі поскачувала..Бо в мережі в нас окрім, "Залізної сотні" і "Голодомор 20-го століття", не існує.
8  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Ваше ставлення до віри в Бога ??? : 03 Січня 2009, 11:53:20
Люди вірять в Бога для того, щоб легше померти. ( Знаєш, що тебе там чекають ).
А чи дійсно це так, що Бог є ? Гм....ще й Богів є багато різних.......( різні релігії )
Що правда, а що брехня ?  Не зрозуміло
На те вона і є віра, щоб вірити.
І вірить у  житті (у шось, комусь) кожен.
А от вірує в Бога, в ту  чи іншу релігію, не кожен.
9  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Тема для поздоровлень. : 02 Січня 2009, 16:12:55
І ось настане рік Бичка!
Такого мужнього качка!=)
Щоб усі Ви  - були як він!
Від келихів почувши дзвін

Ви загадали все найкраще,
А Дід Мороз хай все притаще!
А ще в мішку у нього буде:
Здоров’є всім - хороші люди!

А ще багато насолоди,
І успіхів "у три колоди"!
Наснаги, радощів,любові,
І щирості у нашім слові.

Підморгую Веселий Підморгую
10  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Ваше ставлення до віри в Бога ??? : 30 Грудня 2008, 01:45:43
Наша основна мета - наближення до Бога!
(Степан Бандера)
11  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Бути самим собою : 30 Грудня 2008, 01:43:53
Саме головне бути особстістю!
12  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Бути самим собою : 29 Грудня 2008, 23:37:42

А ти вважаєш себе розумним?
Чому я маю вважати інакше ?  Усміхнений
[/quote]
Нічого проти не маю.
Я й не казала маєш чи не маєш.
Я запитала: "Чи вважаєш?"
13  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Бути самим собою : 29 Грудня 2008, 22:52:59

Це стосується тільки розумних людей, які самі можуть розібратись що правильно, а що ні.
А ти вважаєш себе розумним?
14  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Ваше ставлення до віри в Бога ??? : 29 Грудня 2008, 22:35:36
Дякую Даринка тобі за підтримку. Підморгую Душа радіє від того, що ти написала. Усміхнений Усміхнений Усміхнений
Завжди рада! Підморгую
15  Не будь байдужим! / Балачка / Re: Фобії : 28 Грудня 2008, 23:23:27
У мене Фобія Зовнішнього Незалежного Тестування  Стурбований со робити ?
Поки не здам - не заспокоюся  Засмучений
В мене також)))
Сторінок: [1] 2 3 ... 15