|
Назва: Новий дизайн форуму Відправлено: Moderator 1 від 22 липень 2008, 13:19:47 Друзі.
Від сьогодні ви маєте змогу спостерігати за кардинальними змінами нашого сайту та змінами зовнішнього вигляду нашого форуму. Так от. Що стосуються форуму... Це лише ЗМІНА ДИЗАЙНУ (зовнішнього вигляду). Прошу не лякатися - структурних змін форуму не відбулося. Подальша доля зовнішнього вигляду залежить від Вас. Прошу всіх небайдужих визначитися: який з дизайнів форуму Вам більше до вподоби. Якщо більшість з Вас вирішить, що попередній вигляд був кращим - буде повернуто попередній дизайн. Якщо ж ні - то залишиться той, що ви спостерігаєте зараз. Свої голоси бажано коментувати. Нам цікаві Ваші аргументи, як "за" так і "проти". Ваша думка для нас є дуже валивою, адже саме форум існує для користувачів, а не користувачі для фооруму. ;) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Петлюрівець від 22 липень 2008, 15:12:04 Ну інтерфейс можна і цей залишити,а от кольорова гама це ж справжнє страхіття.Очі ріже.Англомовне Гоу в пошуці і англомовний абзац в кінці теж не радують.
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: mak7ka від 22 липень 2008, 17:18:43 сама маска форуму доволі непогана, але кількість кислотного зеленого трохи запарює :o... минулий сайт в блакитних тонах був набагато краще(приємніший???)
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: fargus-ob від 22 липень 2008, 18:17:37 ммм.. мені не подобаються кольори!!!!! Хоча колишній вигляд форуму мені взагалі кращим здається! Може.. просто звикла.. ;)
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Серечкiн від 22 липень 2008, 18:26:46 Подобається, що хоч щось змінилось!!! ;) Але кольори очі ріжуть...звичайно салатовий - колір руху і варто його використовувати при отфрмленні сайту і форуму, але не в такій кількості!! Можливо потрібно замість білого фону зробити блакитний і тобі загальна картинка стане краще.. ???
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 22 липень 2008, 18:57:04 Особисто мені попередній дизайн подобався більше... За всіма ознаками (графіка, кольори, шрифти написів тощо).
Єдиний плюс "нового" форуму я бачив в тому, що зверху була встановлена загальна "шапка" сайту. Тобто, було зручно з форуму переходити на сайт... Але зараз (18:54) я її не бачу. Хоча, ще в обід вона була... ??? Хоча... Як я розумію, до "старого" форума її теж приліпити можна... Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Антон від 22 липень 2008, 19:19:04 Мені подобається новий вигляд форуму :P . :) .
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 22 липень 2008, 19:27:00 Єдиний плюс "нового" форуму я бачив в тому, що зверху була встановлена загальна "шапка" сайту. Тобто, було зручно з форуму переходити на сайт... Але зараз (18:54) я її не бачу. Хоча, ще в обід вона була... ??? О! "Шапка" сайту знову з'явилась... :) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: webwin від 22 липень 2008, 20:25:24 Є новий вигляд сайту і форуму і це чудово :)
На мою субєктивну думку попередній вигляд форуму був більш ергономічним. Можна зробити трохи тимнішим теперішній зелений колір, тому що важко зорієнтуватись. І мені здається, що поєднання зеленого і синього кольорів на форумі є не зовсім доречним. На кнопочках текст вайжко прочитати. Але я буду намагатись звикнути до нового дизайну і відвідувати форум так само часто як і раніше. Але розробники молодці, інтерграція форуму і сайту буде дуже доречною, подобається ідея з зобреженнями вгорі, які змінюються. Так тримати. Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 липень 2008, 20:40:44 Нормік. Мені подобається. Хоч повеселіше стало.
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 22 липень 2008, 21:07:37 На мою субєктивну думку попередній вигляд форуму був більш ергономічним. Можна зробити трохи тимнішим теперішній зелений колір, тому що важко зорієнтуватись. І мені здається, що поєднання зеленого і синього кольорів на форумі є не зовсім доречним. На кнопочках текст вайжко прочитати. Але розробники молодці, інтерграція форуму і сайту буде дуже доречною, подобається ідея з зобреженнями вгорі, які змінюються. Так тримати. Одразу видно підхід професійного веб-мастера. ;) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 липень 2008, 21:18:34 а перехід на стай так і не з*явився...
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 22 липень 2008, 21:58:47 а перехід на стай так і не з*явився... В мене зараз є... Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Lesia від 22 липень 2008, 22:31:51 Мені подобається, що щось зміюється))проте я б зробила трохи не так. Мені здається, що на форумі, назви всіх тем мають бути написані чорним, а от при наведенні мишкою ставати зеленими, а не навпаки). А ще на тому сайті шрифт був трохи побільше та й кнопки також - легше читати (у мене 100%зір, але мені складно читати все одно)
а от поєднання синього і зеленого мені здається вдалим ;) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 липень 2008, 22:46:02 а перехід на стай так і не з*явився... В мене зараз є... Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Серечкiн від 22 липень 2008, 23:26:42 чесно кажучи переходу з форуму на сайт я теж не бачу... :-\
а новий сайт кльовий! туди б ще закинути усі фото-, відеоматеріали, звіти про всі акції і був би у нас 5 зірковий сайт!!! ;) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Agata від 22 липень 2008, 23:55:06 Мені теж попередній варіант подобався більше, хоч і приємно що щось міняється, мене просто ріже очі цей ядовитий зелений колір :( І шрифт зменьшився...
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 23 липень 2008, 00:24:03 В самому верху сторінки... Широка зелена смуга, а на ній: емблема НББ!, Напис "Зробимо країну Україною!" та фотки, які постійно змінюються... А під зеленою смугою кнопки: "Головна", "Про рух" і так далі... "Шапка" така ж як і на оновленому сайті... Точніше, вона спільна для форуму і для сайту...
А от щодо шрифту - то це є. Він став меншим. Як мені здається, тому, що форум трохи невдало відцентрований... Тобто... Його можна було б трохи збільшити в ширину (розтягнути). Таке враження, що він робився під мініатюрні монітори кількарічної давнини... Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Петлюрівець від 23 липень 2008, 02:52:37 Власне інтерфейс може і став зручнішим але очі поки дочитав до кінця другої сторінки обговорення розболілись.Очевидно що цкей колір треба змінити.
І повторюю свою тезу щодо англомовних вставок.Цікаво якби внизу боло написано не Sorry, the copyright must be in the template. Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website. А щось російськомовне такого ж обсягу це теж нікого б не збентежило б?І щодо слова гоу в пошуці також.Якби так були Искать то мабуть багато хто б заперечував.так чому ж така непослідовність Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: mak7ka від 23 липень 2008, 08:44:36 Мені теж попередній варіант подобався більше, хоч і приємно що щось міняється, мене просто ріже очі цей ядовитий зелений колір :( І шрифт зменьшився... спробуй, удержуючи Ctrl, покрутити коліщатко миша... повинен збільшитись шрифт...P.S. тіки голову мишу не скрути))) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Антон від 23 липень 2008, 11:45:00 Якщо зайти на сайт НББ , а потім на форум , то верхня панель ( головна, зв,язок, новини тощо ) залишається , а якщо зразу зайти на форум , то верхньої панелі немає ??? :)
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 23 липень 2008, 12:39:46 Якщо зайти на сайт НББ , а потім на форум , то верхня панель ( головна, зв,язок, новини тощо ) залишається , а якщо зразу зайти на форум , то верхньої панелі немає ??? :) Точно! Я теж це помітив сьогодні. Пи. Си. А шрифт тим часом вже збільшили... :) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Руслан від 23 липень 2008, 12:52:09 Після того, як "розтягнули" форум на всю ширину сторінки, мені він почав подобатись.
Єдине, що напрягає зір - то це салатові написи на білому фоні ( Додаткові опції..., Правила форуму, Акція "Ремікс 482" тощо)... Може сам колір трохи темнішим зробиити? Чи замінити нна синій, наприклад... І білі написи на салатовому фоні (Початок, Допомога, Пошук тощо) теж погано читабельні... Я б радив зробити їх (написи) чорними. Але сам фон можна залишити зелено-салатовим... Мені цей колір подобається! ;) Просто... Саме поєднання... Салатове на білому, як і біле на салатовому - дуже погано читабельні... :-\ Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 23 липень 2008, 14:28:56 нормальні. в мене зір хріновий, але я чогось не скаржуся...
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: webwin від 23 липень 2008, 19:54:54 У мене кнопка "цитата" не працює
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Антон від 23 липень 2008, 21:38:34 аааааа зараз 21:30 23.07.08 дизайну немає ( все що є :
сірий екран і розкидані написи ) Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 23 липень 2008, 22:09:40 аааа капєц... я думав комп здох а то у всіх таке...
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: webwin від 23 липень 2008, 22:47:29 Ну що ви так лякаєтесь :), зараз іде робота над сайтом, можливі різні глюки
Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Petlura від 25 липень 2008, 22:53:20 Тепер наршті колір нормальний.Лишається проблема з Гоу в пошуці Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website вкінці сторінки продовжую наголошувати що якби те саме було російською думаю це б сприйняли гірш. Назва: Re: Новий дизайн форуму Відправлено: Серечкiн від 30 липень 2008, 19:43:22 А на сайті з"являться усі фотографії руху, що були раніше? Ну і в розділі про рух можна повернути стару статтю! ;)
|