|
Назва: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 12 Липня 2008, 13:20:46 Як ви ставитеся до неформальних людей...??
Що ви знаєте про цих "нєфорів"?? ЕМО ПАНКИ ГОТИ СКІНХЕДИ тощо. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 12 Липня 2008, 13:35:18 Хоч подібна тема вже була та все ж... не люблю я їх, але і заганяти в темні кути та розстрілювати не хочу.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 12 Липня 2008, 13:39:59 Хоч подібна тема вже була та все ж... не люблю я їх, але і заганяти в темні кути та розстрілювати не хочу. Тема про бул апро стилі субкультур.А це саме ставлення до таких людей! Та чому б і ні, знаю хлопчика , який готовий розстріляти!Мене тільки зупиняє те, що ННБ-шників нєфорюг забагато. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 12 Липня 2008, 15:20:31 Ну це вже буде край, як свій свого. Тоді ніяка ідеологія спільна не врятує. У нас в осередку НББ та ПЛАСТ-НСОУ таких покидьків ніби нема.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: dimaz від 12 Липня 2008, 17:06:40 До різних неформалів ставлюся по-різному. Думаю в кожному потрібно спочатку оцінювати його людські якості та рівень розвитку (морального, інтелектуального і т.д), а вже потім звертати увагу на особливості тих соціальних групи, до яких він (вона) себе відносять.
Доречі те саме і про мову, якою людина спілкується. Хоча мені і зручніше спілкуватися з україномовними. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Серечкiн від 13 Липня 2008, 01:40:43 Цитувати Думаю в кожному потрібно спочатку оцінювати його людські якості та рівень розвитку (морального, інтелектуального і т.д), а вже потім звертати увагу на особливості тих соціальних групи, до яких він (вона) себе відносять. +1Особисто мене кумарить поділ на різні групи формальні чи неформальні...адже більшість субкультур створюються, щоб краще впарювати споживачам товари!!! З кожною субкультурою асоціюються певні марки речей, певні музичні гурти чи виконавці...і людина, яка відносить себе до даної групи людей починає слухати ТІЛЬКИ "правильну" музику, одягати ТІЛЬКИ "правильні" речі тощо - це тупо!!! Нас же тупо розводять!! =/ п.с. Звичайно кожен вирішує, що і як робити...але по-моєму, коли в 30-ти градусну спеку готи лазють в шкіряних плащах, повністю в чорному, в отих дебільних ботах...це занадто! те саме стосується усіх інших "неформалів"...нмд Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 13 Липня 2008, 02:30:07 Нформальним бути - це не тільки шмотки таскати такі не такі чи музику...
Як оці Емо вени ріжуть ..А Готи сатанюги... Багато ще дітей ,класі у 7-8 стають, і навіть не розуміючи , що воно як воно і навіщо... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 13 Липня 2008, 09:30:00 Стають у 7-8 класі тупо позери.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 13 Липня 2008, 12:09:23 А Готи сатанюги... Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Але мені ось якось тупо пофігу як людина одягається і чим захоплюється... головне, щоб людина була нормальна.. Раніше постійно звертала увагу на зовнішнє.. Але, як то кажуть ЖИТТЯ НАВЧИЛО... Не те, що зверху -головне.... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 13 Липня 2008, 16:44:26 Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Згодна, але здебільш всі готи сатаністи.Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 14 Липня 2008, 12:38:30 Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Згодна, але здебільш всі готи сатаністи.Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Антон від 14 Липня 2008, 21:18:12 Агресивно 8) ( неформали - це вже заНАдТО )
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 14 Липня 2008, 21:41:58 НМД:
Кожен має право на самовираження. ;) Пи.Си. А серед нефорів, до речі, дуже багато патріотів... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 15 Липня 2008, 23:05:44 Ага. Крайніх нацменів!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 15 Липня 2008, 23:42:03 Ага. Крайніх нацменів! Ні. Не крайніх нацменів. Не знаю, як у вас... А у нас у Хмельницькому нєфори (патлаті, з тонелями у вухах, в кросівках типу DC та з дредами) складали переважну більшість аудиторії на акції НББ! "Зроби подарунок..." І вони є ледь не єдиними, хто ХОДИТЬ НА ПЛАТНІ КОНЦЕРТИ УКРАЇНОМОВНИХ ГУРТІВ купуючи квитки! В той час як інші "небайдужі патріоти правильної зовнішності" стовбичать біля чорного входу очікуючи на шару! Повір, я знаю про що пишу. Бо сам концерти оганізовував... І ще... В деякій мірі нєфорами є: Сашко Положинський, деякі учасники гуртів ФлайzZzа, ОТ ВІНТА!.. Далі продовжувати? :-\ Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 16 Липня 2008, 11:14:32 Кожен із нас є сам по собі неформалом... У кожного свій мозок, свої думки, свої інтереси та одержимості... Якщо по стилю одягу можна знайти багато однакових людей зі спільними інтересами, то по рівню мозкової активності_неможливо... потрібно всих сприймати такими, як вони є, і не напарювати своїх ідей, думаючи, що лише ти правий...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 17 Липня 2008, 19:16:04 Загалом нейтральне але не пофігістичне!
Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 17 Липня 2008, 19:25:52 Ага. Крайніх нацменів! Ні. Не крайніх нацменів. Не знаю, як у вас... А у нас у Хмельницькому нєфори (патлаті, з тонелями у вухах, в кросівках типу DC та з дредами) складали переважну більшість аудиторії на акції НББ! "Зроби подарунок..." І вони є ледь не єдиними, хто ХОДИТЬ НА ПЛАТНІ КОНЦЕРТИ УКРАЇНОМОВНИХ ГУРТІВ купуючи квитки! В той час як інші "небайдужі патріоти правильної зовнішності" стовбичать біля чорного входу очікуючи на шару! Повір, я знаю про що пишу. Бо сам концерти оганізовував... І ще... В деякій мірі нєфорами є: Сашко Положинський, деякі учасники гуртів ФлайzZzа, ОТ ВІНТА!.. Далі продовжувати? :-\ Цілком підтримую. Як на мене серед них набагато більше дійсно гарних людей ніж в середьному. А те що у кожного свої нестандартні нахили то не так і погано. По зовнішньості можна оцінити тільки риси, які людина хоче показаити загалу в залежності від її матеріальних, розумових мождивостей та обізнаності. За цим не можна цінити, головне що в середині!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Конструктор від 18 Липня 2008, 11:04:48 А ще мій брат є неформалом...
От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Наттi від 18 Липня 2008, 11:08:55 Користі для кого? :)
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 18 Липня 2008, 14:33:52 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 18 Липня 2008, 15:15:04 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( думаю, якби він нефором не був, користі більше б не стало... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 20 Липня 2008, 11:14:34 Загалом нейтральне але не пофігістичне! Ну і Вовка, я ще з тобою побалакаю!Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Ну не люблю я нєфорів і вважаю більшу їх частину кризанутими. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 20 Липня 2008, 17:47:52 Загалом нейтральне але не пофігістичне! Ну і Вовка, я ще з тобою побалакаю!Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Ну не люблю я нєфорів і вважаю більшу їх частину кризанутими. ;D ;) ::) Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 20 Липня 2008, 23:48:01 загало НЕФОРМАЛИ люди які відмінні від загальної маси своїм світоглядом,яскрві і досить цікаві... просто у нас прийнято, якщо ми щось не розуміємо обов"язково це щось погане або дурня...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 01 Серпня 2008, 00:07:08 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) В деяких випадках більш авірогідність до прийняття наркотиків, чи життя скінчити самогубством... Як нещодавно розповідали, нагрузили одного емо, сказали , що він "позер", він почав нить і перерізав вени.... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 01 Серпня 2008, 14:04:51 ну мене просто вбиває таке узагальненння!!! Емо порізав вени - значить всі нефори виродки!!!!???? А інші люди, "формальні" ваші, вен не ріжуть???? наркотики не приймають????
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 02 Серпня 2008, 11:15:29 Тоді яка користь від людей взагалі?! кожному можна навіяти будь що! і те що вони відмінні і ви Дарцю іх не розумієте не робить їх ворогами ! та і впринципі як можна судити корисна людина чи ні, по тому чи вміщується вона в рамки формату?!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 18 Серпня 2008, 10:34:00 Лан, хто мені розкаже і покаже "формальних" людей?!?!?!
ну, щоб було з ким порівнювати... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: dimaz від 18 Серпня 2008, 19:20:11 Лан, хто мені розкаже і покаже "формальних" людей?!?!?! +1ну, щоб було з ким порівнювати... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 19 Серпня 2008, 10:12:05 Ну ви ж якимось чином розумієте де неформат.... одже самі маєте знати!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 19 Серпня 2008, 19:06:11 А я люблю неформат! Неформат в мисленні, в поглядах на життя тощо... 8)
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 13 Жовтня 2008, 10:08:34 вчора був на панк_фесті в Бінго...
знач картина: бухі, розмальовані, грязні панки стоять і хором оруть гімн України(руки на серцях(на своєму, на серці подруги:))) цікаво, чи зробили би так якісь глямурні бландінкі на концерті, наприклад, якогось б... маранді??? а ви говорите неформали??? Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Конструктор від 13 Жовтня 2008, 14:21:51 А ви були на акцї "Мазепа: Made in Ukraine" у Палаці Спорту? Я був і помітив (до речі, не вперше): є люди, які всіма способами стараються виділитись із натовпу. Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). Скажу лишень, що неформал - категорія умовна: одні поводяться неформально у звичайному товаристві, а інші - навпаки, щосили показують свою "формальність" за будь-яких обставин.
Скільки ходжу на подібні заходи, стільки й спостерігаю таких індивідів ??? Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 13 Жовтня 2008, 15:07:41 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: kusia від 13 Жовтня 2008, 18:29:11 У кожної людини є право вираження власних думок... Як на мене, то яка різниця, що людина думає та як одягається. У мене є двоє знайомих яких можна віднести до даного класу і один з них сказав: "Не потрібно плутати справжніх неформалів з людьми, що лише носять подібну одежу. Вони не відносяться до нашої категорії, але усі інші розцінюють стиль одягу як стиль думок, а це - невірно!" В принципі я з ним погоджуюся, адже навіть серед так званих "нормальних" людей трапляються "виродки", що в принципі і можна прослідкувати за кримінальною статистикою...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Fate від 13 Жовтня 2008, 20:41:15 Цитувати у, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші... ЗанАдТо СамовПевНеНиЙ....так Пів Києва ХодИть...хм...не думаю, що б ти так кинувся у вічі))) і на концерті таких чимало бУло...( ОбрАзити не хотІлА, ВиБаЧ) [/color]А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) В деяких випадках більш авірогідність до прийняття наркотиків, чи життя скінчити самогубством... Як нещодавно розповідали, нагрузили одного емо, сказали , що він "позер", він почав нить і перерізав вени.... Щодо ПрийнЯтя НаркоТиків...На це ЗдатНі слаБКі ЛюдИ, А такІ Є Як І серЕд "нормальних" Так І сЕрЕд НіФірІВ...теж саме і про СамОгУбство... Те , що ЕМЛО рІжУть ВЕни це повнА тУпІсть....ВоНи цьоГо НЕ роблЯть цЕ сТеРеОтИП!!!!...БільШіСть ЕмО - позЕріВ РоБлять СоБі ПоМіТки нА рукАх Ніби то вОни рІзАлИ вЕни...Типу їх "ОцінЯтЬ за Це"...БРЕХНЯ!!!! МОжЛиВо У НьОго була слаБка псИхікА і Ще якІсЬ осоБисТі ПрОблеми, про яКі НіХто Не зНав!!!! От А НеФорМалИ, Як такі З"яВиЛисЬ Ще зАдовго До ТОгО, як мИ ПочуЛи таке слово... ВоНи були , наВіТь, В СерЕдНьовІччІ... Так, МожлиВо, не в КЄдах, чи КроСівКах DC....Але ВоНи булИ... Це факт!!! Ой...щось я ВжЕ записаЛаСь...Якщо КогоСь ЦікАвить іСтоРія роЗвиТкУ , пИшіть))) От...а На моЮ думКу, В НаШ Час дУже МаЛО СпрАвЖнІх НеФормАлІв...Бо зДебільШого ЗаРаз Це Лише ОДяГ...І ТО ЦеЙ одяГ осОбЛиВо неФормальНим Не НазОвеш, Бо Так ДОФіГа Нороду хОдИть....ПроСто ВжЕ і серЕД ЦіЄї куЛьтуРи З"яВиЛиСь "ПоПсОві РечІ" типу ПоРваНі Джинси, Брючки ( УзкаЧІ)...СкейтерА....і т.д. ОсЬ так!!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 13 Жовтня 2008, 20:46:09 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Купи собі медальку!!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 14 Жовтня 2008, 09:17:08 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Купи собі медальку!!!!
Не будь байдужим! | Powered by SMF 1.1.5.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |