|
Назва: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 12 липень 2008, 13:20:46 Як ви ставитеся до неформальних людей...??
Що ви знаєте про цих "нєфорів"?? ЕМО ПАНКИ ГОТИ СКІНХЕДИ тощо. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 12 липень 2008, 13:35:18 Хоч подібна тема вже була та все ж... не люблю я їх, але і заганяти в темні кути та розстрілювати не хочу.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 12 липень 2008, 13:39:59 Хоч подібна тема вже була та все ж... не люблю я їх, але і заганяти в темні кути та розстрілювати не хочу. Тема про бул апро стилі субкультур.А це саме ставлення до таких людей! Та чому б і ні, знаю хлопчика , який готовий розстріляти!Мене тільки зупиняє те, що ННБ-шників нєфорюг забагато. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 12 липень 2008, 15:20:31 Ну це вже буде край, як свій свого. Тоді ніяка ідеологія спільна не врятує. У нас в осередку НББ та ПЛАСТ-НСОУ таких покидьків ніби нема.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: dimaz від 12 липень 2008, 17:06:40 До різних неформалів ставлюся по-різному. Думаю в кожному потрібно спочатку оцінювати його людські якості та рівень розвитку (морального, інтелектуального і т.д), а вже потім звертати увагу на особливості тих соціальних групи, до яких він (вона) себе відносять.
Доречі те саме і про мову, якою людина спілкується. Хоча мені і зручніше спілкуватися з україномовними. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Серечкiн від 13 липень 2008, 01:40:43 Цитувати Думаю в кожному потрібно спочатку оцінювати його людські якості та рівень розвитку (морального, інтелектуального і т.д), а вже потім звертати увагу на особливості тих соціальних групи, до яких він (вона) себе відносять. +1Особисто мене кумарить поділ на різні групи формальні чи неформальні...адже більшість субкультур створюються, щоб краще впарювати споживачам товари!!! З кожною субкультурою асоціюються певні марки речей, певні музичні гурти чи виконавці...і людина, яка відносить себе до даної групи людей починає слухати ТІЛЬКИ "правильну" музику, одягати ТІЛЬКИ "правильні" речі тощо - це тупо!!! Нас же тупо розводять!! =/ п.с. Звичайно кожен вирішує, що і як робити...але по-моєму, коли в 30-ти градусну спеку готи лазють в шкіряних плащах, повністю в чорному, в отих дебільних ботах...це занадто! те саме стосується усіх інших "неформалів"...нмд Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 13 липень 2008, 02:30:07 Нформальним бути - це не тільки шмотки таскати такі не такі чи музику...
Як оці Емо вени ріжуть ..А Готи сатанюги... Багато ще дітей ,класі у 7-8 стають, і навіть не розуміючи , що воно як воно і навіщо... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 13 липень 2008, 09:30:00 Стають у 7-8 класі тупо позери.
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 13 липень 2008, 12:09:23 А Готи сатанюги... Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Але мені ось якось тупо пофігу як людина одягається і чим захоплюється... головне, щоб людина була нормальна.. Раніше постійно звертала увагу на зовнішнє.. Але, як то кажуть ЖИТТЯ НАВЧИЛО... Не те, що зверху -головне.... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 13 липень 2008, 16:44:26 Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Згодна, але здебільш всі готи сатаністи.Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 14 липень 2008, 12:38:30 Уточнення... Готи не обов"язково сатаністи... Це просто віра людини.. І сатаністом може бути і не неформал... Згодна, але здебільш всі готи сатаністи.Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Антон від 14 липень 2008, 21:18:12 Агресивно 8) ( неформали - це вже заНАдТО )
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 14 липень 2008, 21:41:58 НМД:
Кожен має право на самовираження. ;) Пи.Си. А серед нефорів, до речі, дуже багато патріотів... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 15 липень 2008, 23:05:44 Ага. Крайніх нацменів!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 15 липень 2008, 23:42:03 Ага. Крайніх нацменів! Ні. Не крайніх нацменів. Не знаю, як у вас... А у нас у Хмельницькому нєфори (патлаті, з тонелями у вухах, в кросівках типу DC та з дредами) складали переважну більшість аудиторії на акції НББ! "Зроби подарунок..." І вони є ледь не єдиними, хто ХОДИТЬ НА ПЛАТНІ КОНЦЕРТИ УКРАЇНОМОВНИХ ГУРТІВ купуючи квитки! В той час як інші "небайдужі патріоти правильної зовнішності" стовбичать біля чорного входу очікуючи на шару! Повір, я знаю про що пишу. Бо сам концерти оганізовував... І ще... В деякій мірі нєфорами є: Сашко Положинський, деякі учасники гуртів ФлайzZzа, ОТ ВІНТА!.. Далі продовжувати? :-\ Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 16 липень 2008, 11:14:32 Кожен із нас є сам по собі неформалом... У кожного свій мозок, свої думки, свої інтереси та одержимості... Якщо по стилю одягу можна знайти багато однакових людей зі спільними інтересами, то по рівню мозкової активності_неможливо... потрібно всих сприймати такими, як вони є, і не напарювати своїх ідей, думаючи, що лише ти правий...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 17 липень 2008, 19:16:04 Загалом нейтральне але не пофігістичне!
Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 17 липень 2008, 19:25:52 Ага. Крайніх нацменів! Ні. Не крайніх нацменів. Не знаю, як у вас... А у нас у Хмельницькому нєфори (патлаті, з тонелями у вухах, в кросівках типу DC та з дредами) складали переважну більшість аудиторії на акції НББ! "Зроби подарунок..." І вони є ледь не єдиними, хто ХОДИТЬ НА ПЛАТНІ КОНЦЕРТИ УКРАЇНОМОВНИХ ГУРТІВ купуючи квитки! В той час як інші "небайдужі патріоти правильної зовнішності" стовбичать біля чорного входу очікуючи на шару! Повір, я знаю про що пишу. Бо сам концерти оганізовував... І ще... В деякій мірі нєфорами є: Сашко Положинський, деякі учасники гуртів ФлайzZzа, ОТ ВІНТА!.. Далі продовжувати? :-\ Цілком підтримую. Як на мене серед них набагато більше дійсно гарних людей ніж в середьному. А те що у кожного свої нестандартні нахили то не так і погано. По зовнішньості можна оцінити тільки риси, які людина хоче показаити загалу в залежності від її матеріальних, розумових мождивостей та обізнаності. За цим не можна цінити, головне що в середині!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Конструктор від 18 липень 2008, 11:04:48 А ще мій брат є неформалом...
От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Наттi від 18 липень 2008, 11:08:55 Користі для кого? :)
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 18 липень 2008, 14:33:52 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 18 липень 2008, 15:15:04 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( думаю, якби він нефором не був, користі більше б не стало... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 20 липень 2008, 11:14:34 Загалом нейтральне але не пофігістичне! Ну і Вовка, я ще з тобою побалакаю!Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Ну не люблю я нєфорів і вважаю більшу їх частину кризанутими. Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: lar-x від 20 липень 2008, 17:47:52 Загалом нейтральне але не пофігістичне! Ну і Вовка, я ще з тобою побалакаю!Але ж не гнобити їх якщо вони не такі як я, вони мають таке право на існування і самовираження як і будь-хто з нас. ЕМО - позитивно як до кожної окремої особистості, але негативно як до руху загалом ПАНКИ - нейтрально ГОТИ - по-доброму негативно СКІНИ - негативно загалом, але їх дії та погляди можу зрозуміти Вислови типу: "нефори - це тварі рахіти", "це дибіли неферскі" не більше як неосмислені вислови з метою показати свою зверхність над тими, хто не здатен себе захистити у конкретній ситуації. На мою думку так думають люди обмежені у своїх поглядах, слабкі в душі і силою волі люди та самотверджуються перед своїм колом спілкування у знущанні над іншими. Ось до цих людей я дійсно ставлюся негативно як кожного окемого так і як до соціального явища взагалі. Ну не люблю я нєфорів і вважаю більшу їх частину кризанутими. ;D ;) ::) Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 20 липень 2008, 23:48:01 загало НЕФОРМАЛИ люди які відмінні від загальної маси своїм світоглядом,яскрві і досить цікаві... просто у нас прийнято, якщо ми щось не розуміємо обов"язково це щось погане або дурня...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Даринка від 01 серпень 2008, 00:07:08 А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) В деяких випадках більш авірогідність до прийняття наркотиків, чи життя скінчити самогубством... Як нещодавно розповідали, нагрузили одного емо, сказали , що він "позер", він почав нить і перерізав вени.... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 01 серпень 2008, 14:04:51 ну мене просто вбиває таке узагальненння!!! Емо порізав вени - значить всі нефори виродки!!!!???? А інші люди, "формальні" ваші, вен не ріжуть???? наркотики не приймають????
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 02 серпень 2008, 11:15:29 Тоді яка користь від людей взагалі?! кожному можна навіяти будь що! і те що вони відмінні і ви Дарцю іх не розумієте не робить їх ворогами ! та і впринципі як можна судити корисна людина чи ні, по тому чи вміщується вона в рамки формату?!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 18 серпень 2008, 10:34:00 Лан, хто мені розкаже і покаже "формальних" людей?!?!?!
ну, щоб було з ким порівнювати... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: dimaz від 18 серпень 2008, 19:20:11 Лан, хто мені розкаже і покаже "формальних" людей?!?!?! +1ну, щоб було з ким порівнювати... Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Бiсеня від 19 серпень 2008, 10:12:05 Ну ви ж якимось чином розумієте де неформат.... одже самі маєте знати!
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Руслан від 19 серпень 2008, 19:06:11 А я люблю неформат! Неформат в мисленні, в поглядах на життя тощо... 8)
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 13 жовтень 2008, 10:08:34 вчора був на панк_фесті в Бінго...
знач картина: бухі, розмальовані, грязні панки стоять і хором оруть гімн України(руки на серцях(на своєму, на серці подруги:))) цікаво, чи зробили би так якісь глямурні бландінкі на концерті, наприклад, якогось б... маранді??? а ви говорите неформали??? Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Конструктор від 13 жовтень 2008, 14:21:51 А ви були на акцї "Мазепа: Made in Ukraine" у Палаці Спорту? Я був і помітив (до речі, не вперше): є люди, які всіма способами стараються виділитись із натовпу. Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). Скажу лишень, що неформал - категорія умовна: одні поводяться неформально у звичайному товаристві, а інші - навпаки, щосили показують свою "формальність" за будь-яких обставин.
Скільки ходжу на подібні заходи, стільки й спостерігаю таких індивідів ??? Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 13 жовтень 2008, 15:07:41 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: kusia від 13 жовтень 2008, 18:29:11 У кожної людини є право вираження власних думок... Як на мене, то яка різниця, що людина думає та як одягається. У мене є двоє знайомих яких можна віднести до даного класу і один з них сказав: "Не потрібно плутати справжніх неформалів з людьми, що лише носять подібну одежу. Вони не відносяться до нашої категорії, але усі інші розцінюють стиль одягу як стиль думок, а це - невірно!" В принципі я з ним погоджуюся, адже навіть серед так званих "нормальних" людей трапляються "виродки", що в принципі і можна прослідкувати за кримінальною статистикою...
Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Fate від 13 жовтень 2008, 20:41:15 Цитувати у, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші... ЗанАдТо СамовПевНеНиЙ....так Пів Києва ХодИть...хм...не думаю, що б ти так кинувся у вічі))) і на концерті таких чимало бУло...( ОбрАзити не хотІлА, ВиБаЧ) [/color]А ще мій брат є неформалом... От тільки користі з цього - МАЛУВАТО БУДЕ! :'( А якої користі ти від нього хочеш?) В деяких випадках більш авірогідність до прийняття наркотиків, чи життя скінчити самогубством... Як нещодавно розповідали, нагрузили одного емо, сказали , що він "позер", він почав нить і перерізав вени.... Щодо ПрийнЯтя НаркоТиків...На це ЗдатНі слаБКі ЛюдИ, А такІ Є Як І серЕд "нормальних" Так І сЕрЕд НіФірІВ...теж саме і про СамОгУбство... Те , що ЕМЛО рІжУть ВЕни це повнА тУпІсть....ВоНи цьоГо НЕ роблЯть цЕ сТеРеОтИП!!!!...БільШіСть ЕмО - позЕріВ РоБлять СоБі ПоМіТки нА рукАх Ніби то вОни рІзАлИ вЕни...Типу їх "ОцінЯтЬ за Це"...БРЕХНЯ!!!! МОжЛиВо У НьОго була слаБка псИхікА і Ще якІсЬ осоБисТі ПрОблеми, про яКі НіХто Не зНав!!!! От А НеФорМалИ, Як такі З"яВиЛисЬ Ще зАдовго До ТОгО, як мИ ПочуЛи таке слово... ВоНи були , наВіТь, В СерЕдНьовІччІ... Так, МожлиВо, не в КЄдах, чи КроСівКах DC....Але ВоНи булИ... Це факт!!! Ой...щось я ВжЕ записаЛаСь...Якщо КогоСь ЦікАвить іСтоРія роЗвиТкУ , пИшіть))) От...а На моЮ думКу, В НаШ Час дУже МаЛО СпрАвЖнІх НеФормАлІв...Бо зДебільШого ЗаРаз Це Лише ОДяГ...І ТО ЦеЙ одяГ осОбЛиВо неФормальНим Не НазОвеш, Бо Так ДОФіГа Нороду хОдИть....ПроСто ВжЕ і серЕД ЦіЄї куЛьтуРи З"яВиЛиСь "ПоПсОві РечІ" типу ПоРваНі Джинси, Брючки ( УзкаЧІ)...СкейтерА....і т.д. ОсЬ так!!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: fargus-ob від 13 жовтень 2008, 20:46:09 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Купи собі медальку!!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: mak7ka від 14 жовтень 2008, 09:17:08 Я таких побачив, як мінімум, двох (писати конкретно не буду - а може, ці люди є на форумі ;)). ну, можливо, це я і був;)(в різних кєдах, і краватка з черепками) ну і шо такоє??? раз я так ходжу, то мені так подобається... так само і інші...Купи собі медальку!!!! Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: Східняк від 22 грудень 2008, 02:49:55 А я люблю неформат! Неформат в мисленні, в поглядах на життя тощо... Прочитав тему, виникло питання "що таке ФОРМАТ" ?Якось мимоволі згадався старезний анекдот про дівчину яка на початку липня побачила хлопця, що стояв пвд деревом не березі рачки спиною до води та тримав вудку на плечі. Був вдягнений у кужух та валянки... Цю історію мабуть всі знають... Так був цей парубок неформатом, чи ні??? Назва: Re: Як ви ставитеся до НЕФОРМАЛІВ???? Відправлено: webwin від 22 грудень 2008, 21:50:47 ХоЧу з ТобОю ПосПерЕчатиСя... Я також раніне думав, що самогубства від слабкості, трохи не так. Скоріше від великої дурості, коли здається, що немає більше заради чого жити.Щодо ПрийнЯтя НаркоТиків...На це ЗдатНі слаБКі ЛюдИ, А такІ Є Як І серЕд "нормальних" Так І сЕрЕд НіФірІВ...теж саме і про СамОгУбство... |