Не будь байдужим!

Не будь байдужим! => Чи ефективні наші дії? => Тема розпочата: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 02:31:31

Назва: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність
Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 02:31:31
на прохання Модератора витер основну частину розмови.В мене є повний текст хто захоче тому можу надати
Знову читаємо,плачемо і крізь сльози коментуємо
"
Mannerheim(Ukraine) ‎(2:10):
458395968
привіт   я побачив твій номер на форумі небайдужих давай дружити бо важко знайти укрмовного друга   відгукнись будь-ласка
Надія ‎(2:11):
и?
 "

Назва: Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективн
Відправлено: Бєня від 10 Лютого 2008, 02:53:45
Взагалі не чемно викладати на форумі витяги свого спілкування з кимось по асі ....

Назва: Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність
Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 02:57:17
а по суті?
доречі ось самий кінець
"Надія ‎(2:56):
блін, та мені пофіг! я нічого нікому не обіцяла і то моя власна справа!
палицю не перегинай!"

Назва: Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективність
Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 10 Лютого 2008, 09:13:39
2 ПЕТЛЮРА:
Отут я згідний - не треба перегинати палицю. Ми самі робимо свій вибір і ніхто нас не примушує. Ти розумієш, що це досить важко весь час розмовляти українською, якщо до цього в тебе було, як мінімум, років 15 виключно російськомовної практики! Треба робити відпочинок. інакше так і з котушок можна з*їхати!

Відправлено: fargus-ob від 10 Лютого 2008, 10:06:26
Ну, Петлюра, ти загнався!!! Це просто негарно!!! Я не в захваті від твого вчинку. Чесно. Розумій як хочеш..

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 10:33:42
Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр  а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом.
І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?".
Уявляєте мій шок?

Відправлено: Даринка від 10 Лютого 2008, 11:27:25
Цитувати
Цитата
Мова йде про одного з координаторів руху.Такі люди мають бути прикладом.Ви створюєте україномовне гетто з однодумців чи несете мову в маси?В мене таких друзів які в своєму колі укр  а з іншими рос.Я гадав що координатори на місцях мають бути в цьому плані прикладом.
І на тобі у відповідь на щире бажання познайомитись з однодумцем я отримую:"И?".
Уявляєте мій шок?

Ну в цьому я повністю погоджуююся з Петлюрою...
А от щодо розмови з асі, то було якось не гарно...Це особисте повідомлення...Це треба було робити з дозволу Надійки....

Відправлено: webwin від 10 Лютого 2008, 13:24:33
1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ.
2. Координатори НББ - це тільки люди.
3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування.
4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати ))
5. И

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 13:31:42
Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху?
Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.

Відправлено: Moderator від 10 Лютого 2008, 13:33:06
Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 13:36:18
1. Щоб з усіма спілкуватись укарїнською, російсьої потрібно взагалі НЕ ЗНАТИ.
2. Координатори НББ - це тільки люди.
3. Не гарно виставляти на сайті чуже спілкування.
4. ПЕТЛЮРА, вас так легко шокувати ))
5. И
1)зі співгромадянами
2)Нажаль вони теж слабкі але назвався діячем руху дій бо інакше смисл долучатися?
3)Не гарно.100% перепрошую просто вразило
4)Просто думав в НББ люди принциповіші
5)Ё :D

Назва: Re: Якщо навіть керівники обласних НББ спілкуються російською то яка ж ефективн
Відправлено: webwin від 10 Лютого 2008, 13:38:10
Російською з російськими росіянами.Чи це україномовне гетто?в своєму колі українською а на загал російською?а який тоді сенс руху?
Тобти ви маєте україномовних друзів а з іншими(більшістю) спілкуєтесь російською?сумно.Я б на цей сайт тоді не приходив.В мене таких друзів і так чимало.
І звідки ви це взяли ? Все навпаки.

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 13:42:19
Петлюра, прошу знищити або відредагувати на форумі Ваше перше повідомлення. Воно не стосується діяльності НББ та не несе ніякої цінної інформації, а також зачіпає приватну сферу спілкування Надійки. Якщо в тебе є якісь зауваження, щодо роботи координатора м. Запоріжжя ти звісно можеш на форумі про це писати та аргументувати свою позицію.
Відредагую.
А що воно не стосується руху я незгодний.Сформулювати претензії?Формулюю:Координатор руху Запоріжжя спілкується ,як я зрозумів, з більшістю російською а українською лише з однодумцями.На підтвердження чого текст розмови

Відправлено: Руслан від 10 Лютого 2008, 22:06:20
2 ПЕТЛЮРА:
І шо з того, що тобі Надійка відповіла росмовою? По-перше, вона виросла і живе в росмовному середовищі, тому їй важко суто психологічно і "зриви" часом неминучі. По-друге, не бачу нічого поганого в тому, що людина, яка багато зробила і продовжує робити для того щоб українська мова частіше звучала в її рідному місті, періодично переходить на іноземну мову. По-третє, живучи в Хмельницькому, я й сам іноді автоматично відповідаю росмовою на на росмовні запитання та іноді переходжу на російську (особливо на роботі, де я ледь не єдиний україномовний). Буває... А буває й таке, що після спілкування росмовою з кимось навіть на телефонний дзвінок україномовної людини відповідаю російською... Теж буває... І що з того? Ганьба мені?

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 22:28:28
Одним словом не буду сперечатись.Просто дуже прикро.Як я і писав в наш час дуже важко знайти україномовних друзів.Пробачайте.
Тобто НББ це просто коло за інтересами в межах якого спілкуються укр?ну вибачайте що потурбував цей форум.

Відправлено: Moderator від 10 Лютого 2008, 23:28:06
Петлюра, як для людини яка хоче зробити країну Україною, і яка дуже допомогла в проведені маштабної акції НББ в Запоріжжі восени 2007 року - ти дуже швидко здаєшся. ???

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 23:39:52
Заради справедливості скажу що ви мене з кимось переплутали.Я нажаль не був у Запоріжжі і поки не приймав активної участі в акціях руху.Певно адміністрація форуму мене з кимось переплутала.Не хочу привласнювати ні чиїх заслуг.

Відправлено: Moderator від 10 Лютого 2008, 23:44:41
Так, Петлюра, мабудь ми тебе дійсно прийняли за іншу людину, але наміри в тебе все ж таки відповідають позиції нашого руху. ???

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 10 Лютого 2008, 23:54:44
Значить залишусь.Надалі утримаюсь від публікацій приватів.І попросив би все таки прокоментувати затронуті мною проблеми.

Відправлено: Patriotka_ZP від 11 Лютого 2008, 00:34:24
По-перше, хочу подякувати всім Небайдужим за підтримку! для мене дуже важливо, що ви мене правильно зрозуміли та підтримали... :)

2 ПЕТЛЮРА:

по-перше, почнемо з того, що ти мені написав о 2 годині НОЧІ, коли я займалася важливими справами, а саме писала матеріал в одну з газет РОСІЙСЬКОЮ мовою. вибач, але коли я пишу щось російською, то автоматично всім відповідаю російською. я не комп*ютер, який може одразу переключатись, тим паче вночі!

по-друге, мені прийшло одне перше повідомлення: "458395968" - і ніякого наступного я не бачила. і ніколи б не відповіла на "привіт   я побачив твій номер на форумі небайдужих давай дружити бо важко знайти укрмовного друга   відгукнись будь-ласка", написавши просто "И". бо завжди по мірі можливості уважно ставлюст до однодумців та завжди їх підтримую.

по-третє, я працюю в російськомовному виданні. це теж зрада? те, що я заробляю гроші завдяки тому, що добре володію російською? в нашому місті немає україномовних гідних видань, а якщо ти серйозна людина і якось плануєш самостійне доросле життя, тобі треба заробляти гроші. а якщо бути таким принциповим, довго ти в цьому світі не протягнеш. або твоя сім*я не буде знати, як жити. інший вихід - шукати собі мішок з грошима, тоді в тебе не буде боліти голова з цього приводу. але це набагато гірше, ніж писати російською. ось так.

по-четверте, я гадаю, не так вже й важливо те, що інколи я дозволяю собі розмовляти російською. бо я теж жива людина зі своїми слабкостями. головне те, що я завжди підтримую рух НББ! і по можливості роблю все можливе (зараз досить складно активно займатись рухом через те, що в мене, як в нормальної людини, є особисте життя, навчання, робота та сім*я, певні обов*язки + скоро весілля, до якого треба нормально готуватись. і на ньому церемонія, до речі, буде проходити УКРАЇНСЬКОЮ мовою). тому мені нема коли заморочуватись з приводу того, яка я погана та чому відповила тобі російською мовою. можеш запропонувати керівництву НББ! зняти мене з посади  :)
до речі, в Запоріжжі є взагалі російськомовні волонтери, але симпатики української та НББ! вцілому. це теж кримінал?

головне, Шановний, що нас всіх об*єднує - це одна мета та наші дії. а все інше не таке вже й важливе!

Відправлено: ПЕТЛЮРА від 11 Лютого 2008, 01:54:47
до речі, в Запоріжжі є взагалі російськомовні волонтери, але симпатики української та НББ! вцілому. це теж кримінал?

Власне перепрошую що за тон і форму подачі своєї позиції.Чого ви не побачили продовження не знаю.Можливо глюк мережі.
Я знаю російськомовних прихильників УПА і взагалі патріотично налаштованих людей.Але вони не займаються популяризацією мови(це я щодо вашої тези про росмовних волонтерів)Чим саме такі волонтери займаються?Можна більш подробно ,бо ніколи про таке не чув?тобто бути в русі за мову і бути цілком російськомовним?Як би рух був за визнання Голодомору геноцидом то інша справа.

Відправлено: mak7ka від 10 Липня 2008, 15:39:03

Я знаю російськомовних прихильників УПА і взагалі патріотично налаштованих людей.
Один мій співробітник, який завжди спілкується російською мовою так інколи жене на москальщину(російською мовою!!!!), що деяким україномовним патріотам навіть і не снилось))))
Якщо людина дійсно переживає за Україну, то вже більш-менш неважливо, якими звуковими хвилями вона це робить....

Відправлено: Сокіл від 11 Липня 2008, 21:58:54
Погоджусь з ПЕТЛЮРОЮ, ось чому такого типу організації недають нічого. Доречі, не чемно, коли до тебе звертаються українською а ти пишеш росіїською. Хочете змінити Україну, а сабе ні. петлюра прошу написати 391342023 думаю тобі буде цікаво!!! 

Відправлено: Петлюрівець від 11 Липня 2008, 22:40:08
Вимушений був переєреструватись на форумі бо після лютневих глюків мій пароль "зажувало" або то я забудькуватий.Так от щодо пана mak7ka то я не заперечую його тезу.Я вказав ,хоча і занадто емоційно за що перепрошую,на невіповідність між цілями руху і діяльністю його представників.Щодо Пана Сокола то виявляється ми  з ним вже знайомі у полтавській мережі і сподіваюсь на плідну співпрацю з ним

Відправлено: Даринка від 12 Липня 2008, 14:10:16
Один мій співробітник, який завжди спілкується російською мовою так інколи жене на москальщину(російською мовою!!!!), що деяким україномовним патріотам навіть і не снилось))))
Якщо людина дійсно переживає за Україну, то вже більш-менш неважливо, якими звуковими хвилями вона це робить....
Переживає за Україну, а мова йшла про мову!
Як можна підримувати фінську мову на японській....не розумію!!!!
Мова є обов’язковою, невід’ємною частиною патріота свої нації/країни!

З.І.В нас медсестра росмовна, але так вилаялася мені, що на українську казали теляча мова, каже ти москаляка їдь в свою кацапію щі лаптьом хлібать  ;D :D ;D :D

Відправлено: Сокіл від 12 Липня 2008, 21:55:20

Переживає за Україну, а мова йшла про мову!
Як можна підримувати фінську мову на японській....не розумію!!!!
Мова є обов’язковою, невід’ємною частиною патріота свої нації/країни!

Повністю згоден

Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 13 Липня 2008, 09:28:58
А я - ні, бо сам знаю багатьох людей, які люблять та поважають Україну. АЛЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ РОСІЙСЬКОЮ. І роблять це через те, що на жаль звикли дл тої мови. Хіба це робить їх гіршими від нас?

Відправлено: Сокіл від 13 Липня 2008, 22:12:24
А я - ні, бо сам знаю багатьох людей, які люблять та поважають Україну. АЛЕ РОЗМОВЛЯЮТЬ РОСІЙСЬКОЮ. І роблять це через те, що на жаль звикли дл тої мови. Хіба це робить їх гіршими від нас?
Ні, але я так важаю, якщо реально за Украну то і за мову теж. А якщо ти сабе неможеш змінити. То, як країну змінити а......

Відправлено: Петлюрівець від 15 Липня 2008, 03:15:41
Це робить їх логічними в русі типу "визнання УПА" чи "Голодомор як геноцид української нації".Себто для популяризації даних тем на Південному-сході 100% потрібні російськомовні агітатори  та інші діячі.Але їх присутність на вищих щаблях руху що діє за гаслами "Переходь на українську!Зробимо україну українською!" виглядає абсурдним.Саме з точки зору заявлених задач і цілей.Комбат-пацифіст це абсурд чи не так?От і російськомовний керівник обласного осередку руху що виступає за українізацію абсурд не менший.

Відправлено: Руслан від 15 Липня 2008, 08:10:23
Ну... Ви вже не перегинайте! Наші координатори україномовні! Але ніхто з нас не вбачає злочину в тому, що вони ПЕРІОДИЧНО та ЗА ПЕВНИХ ОБСТАВИН дозволяють собі спілкуватися "парускі".

Відправлено: Patriotka_ZP від 17 Липня 2008, 00:37:44
Боже мій, до чого може призвести одна російська літера в квіпі... жах.... ))

Шановний Петлюрівець!
в мене є для Вас гарна новина -- я  вже не координатор в Запорізькій області! тому можете так не хвилюватись, набрати в легені побільше повітря та заспокоїтись ))

Відправлено: Петлюрівець від 17 Липня 2008, 09:50:36
Ну особисто в мене ICQ6 :D
Бачу скинутий тягар відповідальності відразу омолодив вашу аватару ;D ;)
А не секрт з чим пов"язані подібні перетурбації?Бо наврядчі з даною дискусією на цьому славетному формі ???

Відправлено: Patriotka_ZP від 17 Липня 2008, 10:24:21
дякую, що помітив зміни ))

перетрубації пов*язані з тим, що в мене зараз дуже серйозна робота, тому не вдається виділяти багато часу на НББ!
а через те, що для мене дійсно важлива доля НББ! взагалі та тим паче в Запорізькій області, тому на святі Купала був обраний новий голова, в якого є не тільки бажання, але й час на т, щоб займатись НББ!
я ж, в свою чергу, НББ! не кидаю, і буду допомагати у всьому по можливості.

Відправлено: Даринка від 06 Серпня 2008, 01:52:10
Вони не гірші від нас, а вони від нас відрізняться.
Якщо ти любиш країну,щоб зрозуміти ї літературу, культуру: традиції, тощо; то спочатку ти вивчаєш мову, а потім вже все останнє.

Відправлено: Руслан від 15 Серпня 2008, 20:27:12
Вони не гірші від нас, а вони від нас відрізняться.
Якщо ти любиш країну,щоб зрозуміти ї літературу, культуру: традиції, тощо; то спочатку ти вивчаєш мову, а потім вже все останнє.

Погоджуюсь з Даринкою. ;)

Відправлено: Серечкiн від 22 Серпня 2008, 22:56:10
Цитувати
в мене є для Вас гарна новина -- я  вже не координатор в Запорізькій області! тому можете так не хвилюватись, набрати в легені побільше повітря та заспокоїтись ))

але це ж не значить, що можна розслабитись і почати говорити на "общєпанятнам" ;)

Відправлено: dimaz від 27 Серпня 2008, 17:49:47
Шановна Патріотка ЗП. А як же нацменшини? Хто тепер буде моніторити відчизняну пресу, щоб там не друкували, не дай Бог, мулатів чи азіатів у вишиванках?  :-[

Відправлено: Руслан від 27 Серпня 2008, 19:56:05
Шановна Патріотка ЗП. А як же нацменшини? Хто тепер буде моніторити відчизняну пресу, щоб там не друкували, не дай Бог, мулатів чи азіатів у вишиванках?  :-[

Хочеш - я буду? 8)

Відправлено: Антон від 27 Серпня 2008, 20:33:43
Для чого завели цю тему ?
Ви одну людину роздерете ( а проблема у мільйонах )   :-\

Відправлено: dimaz від 28 Серпня 2008, 10:07:50

Хочеш - я буду? 8)

Молодець! Звичайно будь! Це серйозна позиція, її потрібно закрити.

А петлюрівцю потрібно дати завдання заходити у квіп під різними ніками і перевіряти регіональних координаторів на профпридатність  ;)
Внутрішній відділ.

Відправлено: webwin від 28 Серпня 2008, 10:22:09
А петлюрівцю потрібно дати завдання заходити у квіп під різними ніками і перевіряти регіональних координаторів на профпридатність  ;)
Внутрішній відділ.
+1 ;D

Не будь байдужим! | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com