|
Назва: Армія Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 Січня 2008, 14:09:26 Яке Ваше ставлення до армії взагалі і до української зокрема? Які проблеми та перспективи української армії?
Чи служили Ви? Якщо ні, то як "косили"?... І все, що стосується армії - ласкаво прошу сюди! ;D Назва: Re: Армія Відправлено: Даринка від 22 Січня 2008, 14:21:32 Не служила ;D ;D ;D
Стан здоров’я не дозволяє... Але вважаю , що кожен має віддати пошану своїй Батьківщині, така людина -це патріот!!! Назва: Re: Армія Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 Січня 2008, 14:34:44 А якщо армія країни, патріотом якої хочеш бути, так розпустилася, що туди і податися страшно? Як діди не уб*ють, так не навчаннях підстрелять... Зараз бачимо процеси, що покращують життя звичайного солдата ,але вони лише починаються. На жаль.
Назва: Re: Армія Відправлено: webwin від 22 Січня 2008, 21:13:39 >віддатипошану своїй Батьківщині
це мабудь найстаріший міф. Що таке сучасна армія? Дідівщина, марширування по плацу, через місяців 3 можу дадуть постріляти. П"яний прапорщик, який тебе за людину не має. 9 місяців СВОГО життя можна якось і цікавіше провести. Назва: Re: Армія Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 Січня 2008, 21:40:12 Про що я і кажу. Тому, як юнак призовного віку, не маю ФОДНОГО бажання служити в СУЧАСНІЙ УКРАЇНСЬКІЙ армії.
Назва: Re: Армія Відправлено: Даринка від 22 Січня 2008, 21:47:28 Тоді тут лишень сугубо проблема умов....
Але все одно я вважаю, що відслуживши в армії, парубок віддає пошану.... Мій брат служив у селі Перевальне поряд із Симферополем, ну так було більшменш нормально, з поганих умов найгіршим було харчування... Цитувати 9 місяців СВОГО життя можна якось і цікавіше провести. Але щодо цього то Ви праві! І я б не хотіла розлучатися аж на дев’ять місяців зі своїми друзями, рідними і т.п.Назва: Re: Армія Відправлено: webwin від 22 Січня 2008, 23:26:53 Яка може іти мова про пошану, коли тебе силоміць забирають.
Назва: Re: Армія Відправлено: Даринка від 22 Січня 2008, 23:57:18 Силоміць...
Але не кожен йде, хтось відмазується, а хтось йде навчатися... А мій брат сам пішов:) Хоча не для пошани, а відчути що таке армія, і здобути військовий білет ;D Назва: Re: Армія Відправлено: Iнша від 28 Січня 2008, 16:22:18 АРМІЯ......чесно кажучи, на думку не спадає жодного доброго слова про українську армію =((((Держава не робить нічого, щоб удосконалити її стан=((( І підготовка там на такому рівні.... шо мамо рідна....ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Назва: Re: Армія Відправлено: Garik@ від 24 Лютого 2008, 14:30:15 А для гого нам армыя. Тим більше така. Зараз війни ведуться на інших рівнях, інформаційному, економічному. А вони позбирають дітей і парять нам мозок, що так потрібно.
Назва: Re: Армія Відправлено: dobin від 03 Березня 2008, 21:18:37 Зараз війни ведуться на інших рівнях, інформаційному, економічному. ага, а після вичерпання таких аргументів починають махати кулаками. Америка також Іраку спочатку оголосила економічну блокаду, а потім розпочалися військові дії мені здається, якби відродити такі застарілі поняття, як честь офіцерського мундиру, чітка вертикаль відповідальності, і пошану до захисника вітчизни, ну, і звісно, ліквідувати кумівство, дідівщину,то багато хто не тільки б мав мужність на деякий час відмовитися від розваг, а й пишатися званням військовослужбового Назва: Re: Армія Відправлено: webwin від 03 Березня 2008, 22:18:05 Гарні мрії, контрактна армія все ж ближче до ідеалу.
Назва: Re: Армія Відправлено: Руслан від 03 Березня 2008, 22:34:32 Суто моя думка: військовий - це така ж професія, як і інженер, вчитель чи лікар... І з цього треба виходити.
Хоча, має бути щось типу "курсів молодого бійця" - кількатижневих курсів муштрування "по повній програмі" для всіх бажаючих. Щоб у випадку чого кожен міг стати на захист Батьківщини. Та не просто встати, а ще щоб якась користь була... Назва: Re: Армія Відправлено: webwin від 04 Березня 2008, 23:04:09 Для цього не обов"язково іти в армію, можна піти на рукопашний бій наприклад.
Назва: Re: Армія Відправлено: Руслан від 04 Березня 2008, 23:33:55 Для цього не обов"язково іти в армію, можна піти на рукопашний бій наприклад. От і я про те ж... А ще краще - вишколи в патріотичних громадських організаціях. ;) Назва: Re: Армія Відправлено: Fate від 04 Квітня 2008, 13:06:57 Цитувати супер-пупер-мега-дофіга грошей!!!! а ще шалене бажання в суспільстві, армії та владі... цЕ ти ПраВильНо ПіДміТИв...В Армію, СлУжиТи нІхто йти не ХочЕ(((....В ІнстимтутАх-ВійСьКовА кАфедра- толку Від неї не БагАто...а цього у нас поки що немає.. А хТосЬ із ваС сЛужиВ??? чи ЗбиРається??? БліН, ПРиДумали б в нашій Країні Ще якуСь фіШку, НапРиклАд У НімЕччиНі, якщо молОдик Не хОче йти сЛужИти, ТО рІк Він Має ПроПраЦювати В сОціаЛьній сфЕрі...За досИть не вЕлиКі гроШі....Але, хоч ЯкаСь КориСть.... менІ нАприКлад, таке подОбається))) Назва: Re: Армія Відправлено: Iнша від 07 Квітня 2008, 05:30:52 ненавиджу армію!!!!!!!! >:( >:(усіма фібрами душі!!!!!!НЕНАВИДЖУ!!!!!!!! >:( >:(толку від неї - 0,зате одна купа негативу >:( >:( >:(......нехай і не надовго,але вона розлучає людей!!!!!! >:( >:(
Назва: Re: Армія Відправлено: Антон від 04 Травня 2008, 12:49:44 агресивно ;)
армія треба , але не така яка є зараз ........... :( ( це не армія , а сміх ) >:( Назва: Re: Армія Відправлено: Iнша від 11 Травня 2008, 03:09:44 ......яка б паскудна та армія не була...але я б хтіла піти туди...чисто з себе приколотися.... ;D
Назва: Re: Армія Відправлено: Антон від 11 Травня 2008, 13:00:15 ......яка б паскудна та армія не була...але я б хтіла піти туди...чисто з себе приколотися.... ;D ого. :o Прагнеш гарячих відчуттів ;) Назва: Re: Армія Відправлено: Настуся від 11 Травня 2008, 13:18:48 Не хотіла б, щоб мої друзі і знайомі служили. Вони мені потрібні живі і зі здоровою психікою.
Назва: Re: Армія Відправлено: Iнша від 11 Травня 2008, 14:31:03 2 Антон: не те слово як прагну!!!!!!!!!!!!! я без них жити не можу...без тих гарячих відчуттів...і якби цей рік був останнім роком мого навчання,я би пішла послужити "атєчєству" ;D В ЖИТТІ ВСЬОГО ТРЕ СПРОБУВАТИ!!!!!!:)))
Назва: Re: Армія Відправлено: Антон від 17 Травня 2008, 19:09:29 Не все 8)
Не треба пробувати того , що кардинально змінить твоє життя. А саме :цигарки , коноплі тощо :( та й армію не тре. Калічить людей та їх долі. Назва: Re: Армія Відправлено: Серечкiн від 18 Травня 2008, 00:37:22 та нормальна у нас армія! хоч чомусь там навчать(з щіта можуть зробити чоловіка)!! а те що кажуть: "покалічать", "поб"ють" і т.д. так це все фігня! в армію ідуть хлопці яких ми кожен день бачимо на вулицях! і що в армії, що ввечері на вулиці можуть по фейсу надавати!!! І взагалі, якщо страшно що поб"ють, так тре займатись спортом!!!
В мене зараз в армії просто купа друзів...і всі нормально себе чухають! п.с. у нас зараз в армії кожного тижня мед.огляд! і коли бачуть сліди побоїв, то влітає і побитому і тому хто бив..так-то..принаймі так точно у ВДВ та зенітних військах... п.п.с.а я б хотів піти у армію...або хоча б на кілька місячні військово-тренувальні збори..щось накшталт "курсу молодого бійця" 8) Назва: Re: Армія Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 18 Травня 2008, 10:27:51 А у нас і так армія на кілька місяців.)))
Назва: Re: Армія Відправлено: Антон від 27 Серпня 2008, 20:29:06 Класна у нас армія 24 на Майд. всю вивели :(
Проти Р,сії класно мона оборонятись, стласно подумати що може бути. Укр. може не встигнути в НАТО. А допомоги не буде ( як і в Груз. ) :-\ (((((((( Назва: Re: Армія Відправлено: mak7ka від 28 Серпня 2008, 09:25:27 Класна у нас армія 24 на Майд. всю вивели :( Ага, класна армія... нашим воякам один день на параді за два місяці порахували... непогано пройшлись...Проти Р,сії класно мона оборонятись, стласно подумати що може бути. Укр. може не встигнути в НАТО. А допомоги не буде ( як і в Груз. ) :-\ (((((((( Назва: Re: Армія Відправлено: Lesia від 31 Серпня 2008, 22:54:00 армія має бути.
але не такою, якою вона є наразі. Головною силою, як на мене, мають бути контрактні військові. Правильно підмітили, що військовий - це така ж робота, як і будь яка інша професія. А для молоді мають бути певні військові вишколи - бо кожна людина, як на мене, має вміти тримати зброю в руках. А щоб цьому навчитись, не обов*язково їхати незрозуміло куди, жити в поганих умовах, розлучатися з родичами і коханими.. ,створити такі вишкільні організації можна на містах - і витрати держави тоді, помітьте, дуже зменшаться. а пожити в поганих умовах ми завжди встигнемо :-\
Не будь байдужим! | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |