|
Назва: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 02 Серпня 2007, 12:37:32 Не знав, куди цю тему впихнути, але "суспільні події" більш-менш підходить.
Так як у нас вже є календар, пропоную у цей темі вітати одне одного зі святами, днями народжень. Сподіваюся, що створив її не дарма. ;D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 02 Серпня 2007, 12:47:02 Отже, 04.08.07. Вітаємо Машу із Днем народження! Ти "приховуєш" свій вік, та я бажаю тобі за будь-яких обставин залишатися гарною представницею прекрасної статі. Ще, звісно, здоров*я, щастя, удачі, та здійснення мрій та бажань.
Вітаємо!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 02 Серпня 2007, 13:09:06 Любі друзі!
Сьогодні, 2-го серпня, в нашої улюбленої координатрки Оксани Левкової день народження! Від імені всіх небайдужих хмельничан хочу привітати її з цією знаменною датою :-* та побажати крім традиційних "щастя-здоровля" ще й міцних нервів. Адже нас з кожним днем стає все більше, і витримувати нас всіх стає не так уже й просто... ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 02 Серпня 2007, 13:14:10 Пані Оксано, вітаємо Вас!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Censor від 02 Серпня 2007, 15:02:37 Пані Оксано!
Нехай оцей "дурдом"(НББ :D), у якому Ви... і ми живемо зватиметься "КАЗКА". Сумський осередок зичить Вам... ??? :-\ (навіть так лаконічно і не скажеш чого). ... придумав... 8) ось цього стандартного компоненту, можливо трохи банального, але без якого важко обійтися - це здоров'я. Хай усе, що собі запланували, збувається (якщо це не суперечить Конституції ;)). А оте, що задумали могло збутися за допомогою гривневого еквіваленту. Щось намудрував зі словами??? Інакше кажучи, фінансової Вам незалежності. І, насамкінець, бажаємо такого ж класного почуття гумору, без якого на такій посаді певно що дуже важко. <<< НЕСТЕРПНОЇ ВАМ ЛЕГКОСТІ БУТТЯ! >>> Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Ант від 11 Серпня 2007, 22:26:52 Передаю усім найщиріший привіт!!Руслану, Вебвіну, Олі, Ромуальдові!! Поздоровляю, що з'явились модератори і форум запрацював ще краще і вдаліше і буде мати більший резонанс! :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: dobin від 15 Серпня 2007, 07:35:13 А сьогодні свою,цілком заслужену купу привітань отримує, напевно, один із наймолодших форумлян, - Іван.Отже, вітаємо, Іване, і нехай щастить тобі у всьому...
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 15 Серпня 2007, 08:07:05 Іване!
Я також вітаю тебе з Днем твого Народження. Бажаю завжди залишатись таким же патріотичним та послідовним, як ти є, з роками накопичувати та примножувати знання, уміння та навики і стати гідним сином своєї Батьківщини. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 15 Серпня 2007, 08:41:58 Дякую!
Цитувати Бажаю завжди залишатись таким же патріотичним та послідовним, як ти є, з роками накопичувати та примножувати знання, уміння та навики і стати гідним сином своєї Батьківщини. Буде зроблено, командире! ;D ;D ;DНазва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 15 Серпня 2007, 09:31:26 Ваня, ВІТАЮ тебе з такою важливою датою як 16 років, тобто тебе можна вже поздоровити з майже повноліттям (паспорт, як не як - важливий документ)! :) Нехай провідником у твоєму житті буде посмішка, всі будні будуть наповненні яскравими подіями, а вихідні - незабутніми враженнями! А головне, ніколи не залишай оптимізму, тоді до тебе потягнуться люди!Успіху! ;) :) :) :) :) :) :) :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 18 Серпня 2007, 09:04:21 Сьогодні вітаємо Гайдамаку!
Бажаю тобі залишатися таким же завзятим, патріотичним, справжнім сином України! Ні і звичайно здоров*я (бо без нього будь-кому, навіть патріоту важко), щастя (бо щаслива людина здатна зродити набагато більше гарного, ніж людина у смутку. Вітаю! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 18 Серпня 2007, 12:37:15 Та-а-к! Ваня мене випередив... Ну нічого. Діло добре. Діло потрібне... ;)
Гайдамако, вітаю тебе з такою знаменною датою! Бажаю тобі наснаги (творчої і не тільки), терпіння, сил та здоров'я щоб здійснити все, що задумав ;). А ми в міру сил допоможемо... ;) P.S. На честь такої світлої дати пропоную перейменувати Хмельницький в Бандерштадт! ;D Ну хоча б тимчасово... Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Рися від 20 Серпня 2007, 18:34:47 я би назавжи перейменувала. якщо хтось проти - пропоную засунути голову в ядерний реактор ЧАЕС :))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 Серпня 2007, 12:25:06 Маланка Вітер!
Вітаю тебе із 19-тим Днем народження! Бажаю усього найкращого, щоб усі твої мрії збулися, а ти завжди залишалась веселою та життєрадісною! Вітаємо! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 23 Серпня 2007, 08:27:28 Пані та панове! Вітаю усіх Вас із Днем прапора України та Днем незалежності, що наступає, і бажаю усім сьогодні (та і надалі) відтягнутися по-повній! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 23 Серпня 2007, 12:41:14 Так, друзі!
З Днем Державного Прапора усіх Вас! P.S. Сподіваюсь, всі підтримали ініціативу президента та повивішували державні прапори на видних місцях своїх будівель (вікнах, балконах - це якщо немає для цього спеціально відведених місць)? ;) (http://i.piccy.kiev.ua/i/db/c7/f2ac88cb4e6be9b7ad3c197bb711.jpeg) (http://piccy.info/) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Pasha_ua від 24 Серпня 2007, 00:15:24 Вітаю всіх небайдужих з днем незалежності і хочу вам побажати незалежності і небайдужості.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator від 24 Серпня 2007, 09:26:39 Вітаємо всіх небайдужих та взагалі усіх українців з Днем Незалежності!
Хай небайдужість не покидає вас навіть у найскрутніші хвилини, коли ви розчаровуєтеся у політиках різних кольорів та у байдужості співвітчизників.Бажаємо вам натхнення у щоденній важкій праці з викорінювання совковості. Адже Україна тримається саме на нас і таких, як ми! :) Слава Україні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 24 Серпня 2007, 11:43:01 Вітаю усіх з Днем Незалежності України!
Будьте Незалежними! Майте право обирати! Слава Україні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Конструктор від 24 Серпня 2007, 21:28:39 Усіх небайдужих - із Днем Незалежності!
Хай Україна живе в серці кожного з нас (політика - це минуще...) P. S. Привіт усім учасникам сьогоднішньої київської акції. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Valeriy від 25 Серпня 2007, 09:09:52 Шановні співвітчизники!
Щиро вітаємо Вас із 16-ою річницею Незалежності України! Бажаємо Вам міцного здоров'я великого родинного щастя, миру, злагоди та добробуту. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками. Ваші добрі справи примножать справу рідної України. Віримо в те, що Україна все ж таки відірветься від імперського минулого і буде справді Незалежною в повному розумінні цього слова. Дуже хочеться щоб українці у всьому світі були щасливими, а української мови не соромились, а поважали її й піднімали. Тільки тоді коли ми навчимось поважати себе, нас будуть поважати інші народи! Республіканський національно-культурний центр українців Башкортостану Електронна адреса: ufamgopu@ufanet.ru vidverto@ukr.net Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 30 Серпня 2007, 15:34:12 Качко!
Вітаю тебе із Днем народження! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 01 Вересня 2007, 08:18:09 Вітаю всіх зі святом 1-го вересня. Успіхів у новому навчальному році!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator 1 від 01 Вересня 2007, 11:45:25 Любі друзі!
Від імені Громадського Руху "Не Будь Байдужим!" хочу привітати всіх Вас з Днем знань! Адже, скільки б кому не було років та хто б чим не займався, але саме знання були, є й будуть (сподіваюсь) найбільшим скарбом людства. Всіх школярів та студентів - вітаю з початком нового навчального року. Всіх, хто повернувся з відпусток - з початком нового робочого сезону ;). Успіхів усім Вам... і нам (:)) у новому сезоні. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 10 Вересня 2007, 23:51:23 Друзі!
Вчора, 9-го вересня, у одного з засновників руху ""НББ! та організатора акцій нашого руху, Валерія Умрихіна, був день народження. Хоч і з запізненням на один день (на то були свої причини - через погодні негаразди цілу добу був відрізаний від інтернета :-\), але хочу від імені всіх небайдужих хмельничан привітати Валерія з цим святом та побажати йому міцного здоров'я, незгасаючого ентузіазму, наснаги та натхнення у його непростій діяльності. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 11 Вересня 2007, 00:06:15 Якщо мені не зраджує пам'ять, то 11 вересня Громадський Рух "Не Будь Байдужим!" має святкувати другу річницю свого існування та активної громадської та просвітницької діяльності (якщо я помилився, прошу мене поправити)! Адже саме 11 вересня 2005 року відбулась перша акція тоді ще Громадської Ініціативи "Не Будь Байдужим!", яка з часом набрала обертів та перетворилась на потужний всеукраїнський громадський рух.
Два роки - не такий вже й великий термін, але за цей час чимало людей завдяки НББ перейшли на українску мову чи стали її активними симпатиками. Вітаю всіх НББ-шників з цією річницею. Особливо тих, хто створив цей рух. ;) Щастя, здоров'я усім Вам та успіхів у подальшій діяльності! А ми, небайдужі, чим зможемо - допоможемо! ;) Шануймося! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator від 13 Вересня 2007, 13:14:23 Дякуємо Руслану за поздоровлення! Дійсно громадському руху "Не будь байдужим!" виповнилося 11-го вересня 2007 року рівно 2 роки з дня проведення першої акції. Тому з цієї нагоди ми вітаємо всіх наших небайдужих, тих хто є засновниками руху і тих хто приєднався до нього впродовж цих двох років.
Сподіваємося, що наші з вами спільні дії допоможуть "Зробити країну Україною!";) :D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Серечкiн від 13 Вересня 2007, 16:39:26 Приєднуюся до поздоровлень і, водночас, дякую усім хто започаткував цю чудову акцію і тим хто приймає учась у ній! Саме Ви справжні патріоти України, які не словом, а ділом роблять благо для своєї Вітчизни.
P.S. А стаття "Про рух" http://www.nbb.com.ua/index.php?id=8 стала останньою каплею до мого рішення остаточно перейти на українську...Ось так одним малоросом стало менше!УРа!!! ;) ;) ;) ;) Ще раз зі святом!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Юля від 13 Вересня 2007, 20:16:19 Хочу також привітати, але крім того, висловити слова подяки, що ви існуєте, на горе ворогам України!
Коли я побачила ролик про НББ (вперше дізналася), дуже зраділа що в Україні з"явилась така організація. Я маю сподівання, що НББ принесе великий вплив у збереження частини України - МОВИ, бо вже є результати!(але хотілося сподіватися, що років через 10 ваше існування не буде потрібним, бо українці зрозуміють ціну власної мови і не будуть їй зраджувати) Дякую вам! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 23 Вересня 2007, 12:11:49 Вітаю тебе, LOG, із 18-тиріччям! Повноліття, як-не-як! Всього тобі найкращого!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 28 Вересня 2007, 22:19:20 asics Вітаю з 23-річчям ;)
Бажаю тобі всього самого накращого, успіхів у житті..... Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 29 Вересня 2007, 16:57:09 Вітаємо одного із найактивніших дописувачів форуму!
Вебвіне, з Днем народження! Усього тобі найкращого у житті і нехай сум ніколи не затьмарює твоє буття! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 29 Вересня 2007, 21:55:48 webwin Вітаю з Днем Народження!
Щоб ти завжди кохав і був коханим, вдачі тобі, щастя...і щоб здійснювалися твої мрії! ;) ;) :D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 29 Вересня 2007, 22:06:42 Приєднуюсь до привітань на дресу Вебвіна! Щастя, здоровля та адекватного сприйняття світу. Твої поради та рекомендації завжди цікаво читати.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 14 Жовтня 2007, 11:01:04 Слава Україні!
Сьогодні знаменна дата - 65 корів тому була створена Українська Повстанська Армія - армія героїв України! Хай пам*ять про них живе у віках, а жертва їхня не буде забутою! Мені дуже прикро, що українці пробачили звірства німцям і ми тепер нормально з ними спілкуємось, а от своїм братам та сестрам по крові, що боролится за Україну, пробачити не можемо! Героям Слава! P.S.На жаль ветеранів УПА лишилось надто мало, та скільки б їх не було, ми маємо не забувати їхній подвиг! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 19 Жовтня 2007, 11:57:13 Любі друзі.
Сьогодні, 19 жовтня, святкують свої дні народження одразу двоє учасників нашого руху, двоє флайzZzенят (тобто, учасників гурту ФлайzZzа :D) - вокалістка ДжамАлка та DJ Рома. Від імені хмельницького осередку НББ (серед якого є багато прихильників ФлайzZzи) хочу привітати наших небайдужих музикантів з цією знаменною подією в їх житті та побажати їм креативу (творчого та життєвого), небайдужості, та грандіозного успіху і безапеляційних перемог на всіх фронтах війни під назвою "життя". ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator 1 від 19 Жовтня 2007, 19:57:39 Громадський рух "Не будь байдужим!" приєднується до привітань на адресу наших небайдужих музикантів та висловлює іменинникам найщиріші побажання досягти успіхів та бути шасливими як у творчому так і у приватному житті.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 31 Жовтня 2007, 15:42:09 Вітаю всіх вас із Геллоуїном! Розумію, що це не українське свято, але все ж традиція прикольна. ;D ;D ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 01 Листопада 2007, 15:16:16 Вітаю всіх з річницею проголошення Західно-Української Народної Республіки (вона ж ЗУНР).
Слава Україні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 01 Листопада 2007, 18:44:50 Сьогодні наша харківська небайдужа та майже моя колега (в галузі хімії) Noa святкує своє **-річя! З чим особисто я її і вітаю.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 05 Листопада 2007, 19:58:30 North!
Вітаю! Бажаю усього найкращого у житті! Залишайся таким же небайдужим і надалі! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 05 Листопада 2007, 20:35:16 Діма, вітаю ще раз!!!!Нехай тебе завжди життя несе тільки вгору!)))) ;) Зі святом!
доречі, народ, З ПЕРШИМ СНІГОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Katrya від 05 Листопада 2007, 21:08:16 ;)Приєднуюся до всіх побажань!North, зі святом!Рости великий-великий (не тільки фізіологічно)!!! ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator 1 від 05 Листопада 2007, 21:22:19 Приєднуюсь до привітань на адресу North-а. Щастя-здоровля та життєвої активності! ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Katrya від 09 Листопада 2007, 18:51:10 Вітаю всіх НЕБАЙДУЖИХ з Днем української писемності і культури!!! :D Адже, наша мова:
Ї - унікальна; ЙО - модна; ЬО - м'яка; :-* і така рідна! ШАНУЙМОСЯ!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 09 Листопада 2007, 18:56:57 Приєднуюсь до вітань Катрі.
Зі святом нас усіх! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Patriotka_ZP від 09 Листопада 2007, 19:23:30 фух, нарешті дісталася до форуму....
приєднуюсь до привітань! Любі небайдужі! це ж наше з вами свято, свідомих людей!!! сподіваюсь, через декілька років цей день будуть святкувати всі українці (а це вже напряму пов*язано із нами... :) ) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 09 Листопада 2007, 19:53:25 ВІТАЮ ВСІХ!!!
Хай рідна мова розвивається і множиться! Слава Україні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Patriotka_ZP від 09 Листопада 2007, 19:59:28 Героям Слава!!!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Valeriy від 10 Листопада 2007, 09:29:36 Приєднуюсь до привітань. Хай наша рідна українська мова лунає не тільки в Україні, але й у всьому світі! Україномовних та й тих хто готується ним стати з святом Української мови та писемності!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 17 Листопада 2007, 13:39:04 Вітаю усіх студентів і не тільки з Днем Студента (з великої літери)!
Бажаю всім сьогодні відтягнутися так, як Ви того хочете! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: тЬОтя шУра від 17 Листопада 2007, 15:23:28 з Днем Студента!!! хай сесія ніколи не приходить, а печінка буде завжди міцною!!!
)))) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 06 Грудня 2007, 16:34:03 Вітаю всіх ЧОЛОВІКІВ з Днем УКРАЇНСЬКОЇ Армій! Ніколи не зупиняйтесь перед перешкодами, йдіть вперед, дивуйте ЖІНОК)))) ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 06 Грудня 2007, 16:45:50 Дякую! Настрій сьогодні дійсно святковий. А які подарунки наші дівчата нам подарували!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Patriotka_ZP від 06 Грудня 2007, 21:04:14 Всіх наших небайдужих хлопців та чоловіків вітаю з Днем Української армії!
Бажаю кожному з вас своє відслужити, і тим самим виконати один з обов*язків перед Батьківщиною, тим паче, саме в армії хлопці стають справжніми чоловіками! а в подальшому бажаю вам залишатися справжніми чоловіками!!! З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 18 Грудня 2007, 11:59:53 Вітаю Олю (вона ж dobin, вона ж ДОля) з черговим хепібьоздеєм!
Усього найкращого на життєвому шляху. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 18 Грудня 2007, 14:32:59 Тьозко, ВІТАЮ!!!!!!!!! ;) Бажаю просто щасливого і цікавого життя))))Be Happy! )) ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 18 Грудня 2007, 15:07:32 ВІТАЮ!!! Всіх благ, многая літа... Що там далі? ;D Думаю, ти мене зрозуміла.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 18 Грудня 2007, 15:13:57 Вітаю справжню Українку, ДОлю. Щастячка, здоровля і побільше свободи. ))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 31 Грудня 2007, 15:34:06 Вітаю усіх з наступаючими святами! Бажаю усього найкращого, а головне - щоб люди попри покровителя Нового року не були сірими мишами, а ставали достойними яскравими представниками сучасного українського суспільства!
Хой! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 31 Грудня 2007, 16:20:03 Вітаю всіх небайдужих з Новим роком та Різдвом Христовим!
Щастя, здоровля, успіхів, небайдужості та нових починань у новому році! Щиро Ваш... ...Руслан. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 31 Грудня 2007, 18:08:02 ”*°•.`”*°•.`”*°•.`”*°•..•°*”`.•°*”`.•°*”`.•°*”`
.•°*”` З Новим Роком! `”*°•. .•°*”`.•°*”`.•°*”`.•°*”``”*°•.`”*°•.`”*°•.`”*°•. БАЖАЮ ВСІМ ПОЗИТИВУ, БЕЗМЕЖНОГО КОХАННЯ І НЕ ПИЙТЕ БАГАТО!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Patriotka_ZP від 31 Грудня 2007, 18:11:20 Всіх вітаю з Новим 2008 Роком!
Бажаю успіхів у всьому, здійснення мрій, кріпкого здоров*я, міцних нервів, легкої сесії (для студентів), кохання, творчого натхнення та АКТИВНОСТІ!!! Слава Україні! З.І.: також вітаю всіх з Днем Народження Степана Бандери! Слава Україні!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 31 Грудня 2007, 18:30:02 Цитувати НЕ ПИЙТЕ БАГАТО Бо як Новий рік зустрінеш - так і проведеш.Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 31 Грудня 2007, 19:54:53 та я не проте, просто шоб хоч пам*ятали шо було)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 31 Грудня 2007, 20:29:50 Вітаю всіх свідомих українців з 2008 роком.
Бажаю щоб в житті було все було так добре, що аж дух захоплювало, щасливого і цікалого року! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 01 Січня 2008, 13:29:30 З Новим Роком усіх!!!!!
Бажаю від серця, що можу бажати. Щоб лихо минуло, пішло в забуття, Щоб горя тобі не зазнати. Щоб завжди в обличчі світилась краса. Хороших друзів, веселих днів. Взаємних, щирих почуттів, Успіхів на кожному кроці - Тобі бажаю у Новому Році! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator від 02 Січня 2008, 01:01:15 Вітаємо всіх небайдужих з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо успіху в усіх починаннях, здоров'я, кохання та друзів хороших. :D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 10 Січня 2008, 13:19:11 А я хочу привітати fargus-ob з днем її народження.
Бажаю Олі, крім традиційних щастя-здоровля, залишатися й надалі небайдужою та послідовною патріоткою. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 22 Січня 2008, 13:51:20 Вітаю шановне українство з Днем Соборності!
Схід і захід разом! Ми - українці! Пишаймося цим. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 22 Січня 2008, 13:53:31 Також вітаю Білченя - славного репера з Запоріжжя з днем його хепібьоздея!
Щастя-здоровля та творчої наснаги! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 22 Січня 2008, 13:55:23 Усіх небайдужих вітаю зі знаменною датою української історії - Днем соборності України!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 22 Січня 2008, 15:24:10 ВСІХ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ!!!!
Нехай соборність заходу і сходу буде не просто фактом, а фактом, підтверженим на практиці)) ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 22 Січня 2008, 22:19:14 Любі українці!!Вітаю вас З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
Щоб це було не просто датою, а процвітанням України як одне ціле:ЗУНР і УНР.Ніколи не розділяйте її, вона в нас одна :) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 23 Січня 2008, 00:07:27 Поздоровляю З Днем Народження Руслана
Вітаю з двадцятип’ятиріччям!!!! Щастя ,багато кохання, наснаги у роботі , і всього самого найкращого... Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 23 Січня 2008, 06:54:23 РУслане! Вітаю тебе з Днем нородження. Бажаю тобі, крім звичних щирих щастя та здоров*я, небайдужості (цього у тебе вдосталь ;D) мудрості, раціональності, здійснення усіх планів. Усього тобі найкращого відтепер і надалі! ;D
З.І.: передавай там вітання Moderator'у 1! Щоб про нас не забував також. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: fargus-ob від 23 Січня 2008, 12:19:12 Хочу привітати Руслана з Днем народження!!!!! :) :) :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 23 Січня 2008, 15:14:10 Руслане, з круглою датою!!!!!!!Тепер ти вже великий хлопчик)))))) ;D ;D ;D
Побажаю тобі мабуть нарешті знайти своє щастя, то єсть дівчину. і не втрачати його вже ніколи!!!Ще бажаю безмежного оптимізму, а все інше життя і так тобі подарує, ОБІЦЯЮ))) ;) з.і заглянь на мило)) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Бєня від 23 Січня 2008, 21:50:49 З Днем Народження друже Руслан!
Бажаю міцного здоров*я, вірних друзів, щирого взаємного кохання і здійснення мрій! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Fate від 23 Січня 2008, 23:33:42 Ще не пізно...я буду останньою!!!
Зі святом тебе, Руслане... Сьогодні великий день для тебе!!!...пам'ятаєш нашу розмову.... так от думаю ти все зрозумієш...серйозності і наполегливості тобі бажаю!!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: romuald від 24 Січня 2008, 00:13:02 а я теж хочу привітати, випадково побачив!
Будь щасливим! Пишайся тим, що ти є Українцем. Хай тебе завжди оточують Справжні Люди і Справжні Речі... Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 24 Січня 2008, 08:39:48 Краще пізно, ніж ніколи.
Вітаю, Руслане, з днем народження. Бажаю нових ідей, сил і наснаги для їх реалізації, щастя і здоров"я Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 24 Січня 2008, 10:17:47 Дякую всім, хто не був байдужим до моєї скромної персони, за привітання та побажання. :)
Ви - найкращі! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Оксана Левкова від 24 Січня 2008, 19:51:13 Руслане,
не можемо тебе не привітати. Якщо хтось попросив би мене змалювати тип небайдужого волонтера, то я, довго не думаючи, сказала би: "Чимчикуйте до Руслана-з-Хмельницького і все зрозумієте!". Дякуємо за те, що в потрібні для НББ! моменти ти є критиком (1), радником (2), завсідником акцій (3), аналітиком (4) тощо. Дякуємо за драйв, креатив, перфекціонізм. Так тримати! З повагою, Оксана та Центральний офіс НББ! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Бєня від 11 Лютого 2008, 01:13:39 ... в мене, як в нормальної людини, є особисте життя, навчання, робота та сім*я, певні обов*язки + скоро весілля, до якого треба нормально готуватись. і на ньому церемонія, до речі, буде проходити УКРАЇНСЬКОЮ мовою). Вау, які новини !!! Вітаю !!! Бажаю щастя, сімейної злагоди і багато гарненьких здорових веселих діточок! І щоб ваші почуття з роками залишалися такими ж гарячими і щирими! Не знаю чого, але у мене аж настрій піднявся від таких новин :D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 14 Лютого 2008, 09:16:43 Вітаю всіх закоханих з днем закоханих! :)
Бажаю їм " ... кохання від ночі до рання всю ніч до світання і знов до смеркання, кохання... ... удома, в гостях, на вечірках, на танцях, на лавах, стільцях, на ліжках, диванцях, на кріслах, канапах ато й на підлозі, де хочте кохайтесь - лиш не на морозі... (ну, так зима ж на дворі ;)) " А незакоханим бажаю швидше закохатися (у вас ще є трохи менше доби) ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 14 Лютого 2008, 11:56:12 УСІХ-УСІХ! З днем закоханих! Бажаю знайти справжнє, щире та чисте почуття на своєму життєвому шляху!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Skif від 21 Лютого 2008, 08:55:21 Всіх не байдужих вітаю з днем РІДНОЇ МОВИ!!!
Бажаю чіткого, впертого і послідовного відстоювання наших ідей. щодо покращення мовного питання на рідній землі. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 21 Лютого 2008, 10:14:08 Всіх не байдужих вітаю з днем РІДНОЇ МОВИ!!! Бажаю чіткого, впертого і послідовного відстоювання наших ідей. щодо покращення мовного питання на рідній землі. Приєднуюсь. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Moderator від 21 Лютого 2008, 13:04:32 Весь центральний офіс всеукраїнського громадського руху "Не будь байдужим!" вітає всіх з міжнародним днем РІДНОЇ МОВИ! Терпіння, розуміння та наполегливості ;) ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Katrya від 21 Лютого 2008, 20:05:09 Приєднуюсь до вітань!!! ;)
Бережімо нашу мову, адже вона солов'їна і єдина в цілому світі!!!!!! :D ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: dobin від 21 Лютого 2008, 21:07:54 Сьогодні день рідної мови!!!, незважаючи на оспівування її у віках, її красу,мелодійність, "рідність", врешті-решт, вона все ще беззахисна і потребує уваги, настійливої турботи з боку пересічного громадянина. А оскільки мета НББ тісно пов"язана із мовним питанням, то в першу чергу хочу привітати із цим святом членів руху!!!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 22 Лютого 2008, 00:11:51 Хочу привітати нашого щирого одесита Бєню з днем його народження і побажати йому витримки, патріотизму, ентузіазму та невщухаючої енергії. Ну, і класичних щастя-здоровля... ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: dimaz від 22 Лютого 2008, 10:33:44 Вітаю, Беня! Бажаю найкращого. Бережи себе та вір у краще!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: fargus-ob від 22 Лютого 2008, 15:12:39 Беня, З ДНЕМ НАРОЖЕННЯ!!!!!!!! :) :) :) ;) ;) :) :D :D :D :D :D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Anton від 22 Лютого 2008, 15:15:33 Приєднуюсь до привітань! З днем народження!! Успіху
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Бєня від 23 Лютого 2008, 00:05:28 Дякую всім небайдужим що не забули про мою скромну особу в цей день ;)
Ви найкращі! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: mak7ka від 29 Лютого 2008, 15:20:27 Вітаю всих із П*ЯТНИЦЕЮ!!! Ще кілька годин - і попереду довгоочікувані вихідні! ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Самотня_Таємниця від 29 Лютого 2008, 16:02:16 Вітаю з останнім днем зими!!!
Люди, за вікном майже весна!!! :D Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: fargus-ob від 29 Лютого 2008, 18:38:11 судячи з погоди, то вже давно весна!!! Фак... :-[
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 01 Березня 2008, 12:24:23 Так-так-так! З першим днем весни. У нас він видався м*яко кажучи, паршивим.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 01 Березня 2008, 18:05:51 Вітаю тЬОтю шУру з днем її народження а всіх інших з початком весни. :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Anton від 01 Березня 2008, 18:51:10 ВІТАЮ ВСІХ З ПОЧАТКОМ ВЕСНИ!!!!!
Хай вона буде для Вас щасливою, чарівною та продуктивною :) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 08 Березня 2008, 08:13:07 Вітаю усіх представниць прекрасної статі зі святом 8 березня! Бажаю вам завжди залишатися такими ж гарними, жіночними, милими та веселими! Успіхів у всіх починаннях!
З.І.: Куди ж ми, чоловіки, без вас??? Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 08 Березня 2008, 10:06:20 Вітаю прекрасну половинку людства з 8 Березня.
Бажаю шаленого взаємного кохання, море квітів, натхнення, багато несподіваних подарунків, щастя. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Skif від 08 Березня 2008, 13:50:35 Як жаль що поцілунки не подарувати
І квіти по Е-mail не надішлю. Залишилось лише написати, Як щиро я вас всіх люблю... Вітаю всіх не байдужих дівчат зі сятом 8 березня Бажаю море щастя і радості. Океан любові і тисячі поцілунків :-* Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Настуся від 08 Березня 2008, 18:43:00 Гадаю, що від імені всіх дівчат ДЯКУЮ!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Бєня від 09 Березня 2008, 02:41:38 Вітаю всіх небайдужих зі 194-ою річницею від дня народження батька української нації Тараса Григоровича Шевченка!
Шануймося! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 17 Березня 2008, 17:16:31 Вітаю Мак7мку з Днюхою!!!Будь завжди неформатним та позитивним)))Більше тобі оптимізму по життю))) :-*
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: mak7ka від 17 Березня 2008, 17:29:13 Щиро дякую, всьо круто!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 29 Березня 2008, 08:15:13 ІНША!
Вітаю тебе з Днюхою! Бажаю всього! Веселого настрою, щасливих днів, здового та довгого життя, успіхів у твої починаннях! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 29 Березня 2008, 11:04:40 Приєднуюсь до привітань та побажань Івана на адресу ІНШОЇ та від себе хочу побажати побільше весни у душІ та кохання у серці. :-*
Еля, частіше посміхайся - тобі це личить. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 29 Березня 2008, 12:38:32 "Давай частіше посміхатись! А сумувати нам не варто!" (такий собі ліричний відступ в додачу до привітань!) :))))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Iнша від 29 Березня 2008, 13:11:36 Щиро дякую Вам ,що не забули про таку незначну подію...)))мну дуже приємно)))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 29 Березня 2008, 15:58:25 ІНША!Я теж хочу тебе привітати!!!
І побажати багато натхнення, наснаги, радощів та здійснення мрій! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 03 Квітня 2008, 08:24:17 Дуже хочу привітати Даринку з днем її народження. :-*
Доринко, щастя-здоровля тобі та успіхів у всіх починаннях. Життя тільки починається. ;) P.S. І ніколи не падай духом (адже в Кримському Армянську говорити українською набагато важче, аніж, наприклад, у Хмельницькому). Але, у тебе все вийде! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 03 Квітня 2008, 14:19:28 Дарино!
Усього тобі! Залишайся такою ж гарною дівчиною та подругою! Зі святом! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 03 Квітня 2008, 20:15:05 Дякую вам любі мої!!!! :) ;) :D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 03 Квітня 2008, 21:42:27 Українська мова не зникне, якщо на сході будуть тікі дівчата як Даринка.
Вітаю!!!! Бажаю, що б тобі вистачало на все часу, ніколи не сумувати, що б все, що відбувається у твому житті, відбувалось на краще, бути такою ж класною і ніколи не зупинятись на досягнутому, щастя. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 03 Квітня 2008, 23:43:49 Українська мова не зникне, якщо на сході будуть тікі дівчата як Даринка. Дякую!!!! ;) Вітаю!!!! Бажаю, що б тобі вистачало на все часу, ніколи не сумувати, що б все, що відбувається у твому житті, відбувалось на краще, бути такою ж класною і ніколи не зупинятись на досягнутому, щастя. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 13 Квітня 2008, 21:37:30 Вітаю нашу лЮбу харків'янку Перка'Лабу (або просто Лабу) з її черговим 16-літтям!!! ;)
Бажаю всього самого-самого і багато-пребагато!!! :-* Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 18 Квітня 2008, 09:36:37 Вітаю Влада Донеччанина із Днем народження! Хай лише позитивні, кльові речі супроводжують його по життю! Хочу привести одну прикольну цитату:
"Что побажать тобі не знаю - ти тільки починаєш жить! Зі щирим серцем я бажаю з хорошой дівчинкой дружить!" Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 18 Квітня 2008, 12:52:40 Приєднуюсь до привітань та побажань на адресу Влада.
Всього найкращого тобі, Владе. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Iнша від 18 Квітня 2008, 14:38:02 Вітаю АНТОШКУ з Дніпропетровська з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!!! Бажаю море позитиву у цей день і протягом всього життя!!!!! :)))) ;D :D ;) :) :-*
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Настуся від 27 Квітня 2008, 22:07:24 Вітаю всіх зі світлим Великоднем! Христос воскрес! Воскресне й Україна! Смачної вам паски! :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 27 Квітня 2008, 22:13:15 Христос воскрес! Воскресне й Україна! Мабуть виступ Ющенка дивилася!)))Христос воскрес, браття і сестри! Хай не вмирає віра у наших серцях! Слава Україні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Настуся від 27 Квітня 2008, 22:29:18 Виступ Тимошенко! А це привітання нахабно сперла у друга))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Самотня_Таємниця від 27 Квітня 2008, 23:37:12 Любі небайдужі! Вітаю всіх з Великоднем! Христос воскрес!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 27 Квітня 2008, 23:56:16 Воістину воскрес!
Всіх небайдужих вітаю зі світлим святом Христового воскресіння. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 28 Квітня 2008, 23:12:48 трошки з запізненням та все ж
ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!Вітаю з цим всіх небайдужих, бажаю всім багатої і смачної паски! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 20 Травня 2008, 09:23:55 Хочу привітати нашого старконівського небайдужого Shmers'а з днем його народження. Всього самого-самого тобі, чувак. ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: mak7ka від 20 Травня 2008, 10:13:56 ще всіх, хто працює чи вчиться на банкіра))) з днем банкіра!!! :) :) :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 20 Травня 2008, 11:46:42 О! Макс! Вітаю з майже професійним святом! ;) Щастя-здоровля! :D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 21 Травня 2008, 14:54:12 Ааааааааааааааа!!!!
Вітаю Надійку Красножон (в миру Patriotka_ZP) з днем її народження! :-* Надійко! Бажаю тобі завжди весни на душі та кохання в серці! :) І нехай збудуться всі твої мрії та задуми! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 21 Травня 2008, 18:26:06 СОНЕЧКО НАШЕ ЗАПОРІЖСЬКЕ, ВІТАЮ ТЕБЕ))))))) :-* Бажаю залишатись такою ж яскравою, енергійною і позитивною)))) :-* :-* :-*писи:скоро зустрінемось))) ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 26 Травня 2008, 13:10:19 А я хочу привітати ще одну представницю Запоріжжя з днем її народження. ;)
Lesia. З днем народження тебе. Щастя-здоровля. Успіхів-наснаги. І всього іншого теж... ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 26 Травня 2008, 14:21:02 Приєднуюся до вітань Русланчика!
Лесюня!!!Вітаю! Від всього серця і душі, прийми мої ти побажання, Хай радість сяє на душі, а в серці хай горить кохання! Не знай ні горя, ні біди, ні сліз, а ні печалі, Зумій ти вірність зберегти і бути вірною в коханні! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 04 Червня 2008, 12:53:14 А сьогодні я хочу привітати з хепібьоздеєм нашу чернігівську Амазонк@'у. :-*
Щастя-здоровля, кохання, успіхів та небайдужості. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 04 Червня 2008, 22:53:11 Ой. Та сьогодні ще й вінницька фея КрапочкА святкує свою днюху! Щастя-здоровля та всього найкращого. :-*
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Амазонк@ від 04 Червня 2008, 23:18:04 Щиро дякую!!! :)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 06 Червня 2008, 08:09:30 Вітаю всіх журналістів і тих, хто на них вчиться, з професійним святом! :-*
Кого кого, а журналістів у нас на форумі баагато! ;) Творчої наснаги Вам та професійних успіхів. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Lesia від 06 Червня 2008, 22:12:07 Приєднуюсь! З професійним вас святом, журналісти та журналістки))))))))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 11 Червня 2008, 23:12:36 Настуся, вітаю з днем народження!
Нехай кожний день приносить тобі нові враження, життя дарую приємні сюрпризи, оточують тебе тільки гарні люди і все що б було класно ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 11 Червня 2008, 23:14:12 Настуся, вітаю з днем народження! Нехай кожний день приносить тобі нові враження, життя дарую приємні сюрпризи, оточують тебе тільки гарні люди і все що б було класно ;) Приєднуюсь. ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Настуся від 12 Червня 2008, 09:59:16 Дякую за вітаннячка!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Н€б@йд¥)|(ий Іван від 16 Червня 2008, 13:02:16 АААаааааа!
Олько! Вітаю тебе з Днем народження, подруго!!! Бажаю, щоб збувалося усе. чого б ти тільки не захотіла (але в розумних межах)))) Удачі у житті, успіхів та легкості у навчанні! І здоров*я, бо без нього від усіх попередніх радощів користі малувато. От так! ;)[/color] Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 16 Червня 2008, 17:32:19 ОЛЯ-ля! Вітаю ОЛЮ з днем її хепібьоздея! :-* Щастя-здоровля і успіхів в лічнай жізні! ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: ОЛЯ від 17 Червня 2008, 00:06:14 Дякую, мої любі))))лЮблю вас)))))) :-*
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 19 Червня 2008, 12:56:30 Вітаю наше маленьке Бісеня з днем її народження! :-* Бажаю всього самого-самого... ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Бiсеня від 20 Червня 2008, 13:32:05 Дякую ;D ;D ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 24 Червня 2008, 22:33:06 Хочу привітати Віталія з міста Миколаєва (maque) з Днем його Народження! Успіхів! ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 29 Червня 2008, 12:45:26 Хо-хо! А сьогодні свою довгоочікувану днюху святкує Серечкін!
Чувак! Щастя-здоровля тобі! А також всіх благ та натхнення не здаватися у лиху годину та завжди бути гідним сином своєї Батьківщини! Коротше кажучи: так тримати! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Серечкiн від 30 Червня 2008, 18:57:59 ой..дякую - дякую..))
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: fargus-ob від 30 Червня 2008, 19:32:16 так.. тільки сьогодні дорвалась до інета... Тому трохи з запізненням... Але хочу привітати нашого Лисого!!!!! Ти зЕ бЕст!!!!!
Якось ще обмиєм!!!!! ?? ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Fate від 30 Червня 2008, 19:49:54 ПРІВЄТІКИ!!!!!!!
ОЦЕ пОвНа ЛАЖА...ПроБаЧ чУвАК....Я ПрОсТО тупО ЗаВТичИлА!!!! С дНЕМ НаРОджеНня!!!...УсПіХіВ тоБі У ВсЬоМу...ЛиШаЙсЯ зАвЖди ТакИм Як ТИ Є....НаШе ПоДРуЖжЯ ТеБе ОбОжНюЄ.... Ще РаЗ ПрОшУ вИбачЕннЯ!!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Серечкiн від 30 Червня 2008, 22:09:51 дякую, дорогенькі! :)
обмити?! ну звичайно!!! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: maque від 01 Липня 2008, 00:17:15 І я дякую! ;D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 04 Липня 2008, 20:10:23 Вітаю Катрю (Katrya) з Днем її Народження! :-* Успіхів у всьому та наснаги для здійснення задуманого! Ну, і традиційно: щастя-здоровля! ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Антон від 06 Липня 2008, 18:41:54 Вітаю Серечкіна зі святом. :) бажаю всього українського та красивого.
Я запізнився , бо мене довго не було біля компа. Аж соромно. ::) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 02 Серпня 2008, 14:08:30 А я сьогодні хочу привітати пані Оксану Левкову, виконавчого директора ВГО "ГР Не будь байдужим!" з днем її народження! :)
Пані Оксано! Бажаю вам творчої наснаги, міцного здоров'я та сталевих нервів (з такими як ми - без них просто неможливо ::)). Ну і класично-традиційне: щастя-здоровля та успіхів в особистому житті! :-* Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: maque від 02 Серпня 2008, 21:52:45 Хоча я ніколи з пані Левковою не спілкувався та особисто не знаю, але до привітань приєднуюсь, адже справу, що вона робить, не так то вже й легко робити. Усього найкращого, пані Оксано.
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 15 Серпня 2008, 20:17:17 Вітаю Небайдужого Івана з Кіровограда з Днем Народження!
Іване, щастя-здоровля тобі та успіхів у житті яке зараз перед тобою розкривається! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 15 Серпня 2008, 22:37:18 Приєднуюсь до Руслана. Бажаю любити себе, успіхів в усьому, за що берешся, цікавих людей навколо, щоб завжди вистачало часу , нових вражень і здоров"я, що б це все відчути ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 29 Вересня 2008, 21:24:36 А я хочу привітати webwin'а з Днем його Народження!
Бажаю щастя, здоровля та багато гарних людей довкола себе! ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: fargus-ob від 30 Вересня 2008, 16:29:44 Знову пізновато.. але від щирого серця!!!! Приєднуюсь до привітань!!!! webwin, ти наш дорогенький!!!!!! В тебе все буде класно в житті!!!! І це не побажання, а ФАКТ!!!!! :-* :-* :-* Цьом, три рази!!!!!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 30 Вересня 2008, 20:33:25 Дякую. Це мабудь щастя, коли тобі щось бажають, а у тебе це є. У мене все класно. Мене ж оточують такі чудові люди ;)
Цьоми при зустрічі ;) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 14 Жовтня 2008, 10:05:31 Вітаю всіх з річницею створення УПА - Української Повстанської Армії. Армії, яка боролася за Незалежність України!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Самотня_Таємниця від 14 Жовтня 2008, 20:25:15 Приєднуюсь! :) СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Руслан від 31 Грудня 2008, 18:09:00 Вітаю всіх небайдужих з наступаючим Новим Роком! :)
Бажаю всім життєвих гараздів та пожиттєвих успіхів! ;) Також бажаю всім і надалі залишатися небайдужими! В повному значенні цього слова! ;) Щасти всім нам у Новому Році! ::) Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Конструктор від 31 Грудня 2008, 21:24:56 Друзі! Нехай Новий рік принесе побільше добрих новин і дасть натхнення для роботи на користь рідної країни. Не втрачаймо віри в себе і цінуймо все, що відбувається на краще!
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Lesia від 31 Грудня 2008, 22:32:03 Вітаю всіх-всіх-всіх відвідувачів цього форуму з Новим Роком! Нехай в цьому році все буде ще краще, ніж попереднього :D
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: webwin від 31 Грудня 2008, 23:45:58 Вітаю всіх небайдужих з наступаючим роком бика.
Бажаю ще більше досягнень ніж у попередньому році. Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Lawyer від 01 Січня 2009, 15:53:31 Неначе в казці
Добрим дивом Хай новий рік у дім ввійде, Щоб цілий рік жилось щасливо І завжди малося усе! Хай рік новий, Різдво Христове, Вам подарують дні казкові, Мов чистий сніг Що землю гріє Хай зігріває Вас надія. :) :) :) :) :) Вітаю всіх з настанням нового - 2009 року від Різдва Христового!!! Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Конструктор від 01 Січня 2009, 22:13:20 Класного віршика написав, Lawyer ;)
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: G.Frimen від 02 Січня 2009, 16:01:42 Усіх вітаю з новим роком
Назва: Re: Тема для поздоровлень. Відправлено: Даринка від 02 Січня 2009, 16:12:55 І ось настане рік Бичка!
Такого мужнього качка!=) Щоб усі Ви - були як він! Від келихів почувши дзвін Ви загадали все найкраще, А Дід Мороз хай все притаще! А ще в мішку у нього буде: Здоров’є всім - хороші люди! А ще багато насолоди, І успіхів "у три колоди"! Наснаги, радощів,любові, І щирості у нашім слові. ;) :D ;)
Не будь байдужим! | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Joomla Bridge by JoomlaHacks.com |